Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien ja kurssien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Sensual Flow Choreo -kurssi 

Torstaisin 13.4.-25.5. klo 16.30-17.30, kesto 6 x 60 min. (HUOM! Ei tuntia helatorstaina 18.5.)

Hinta 99 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Sensual Flow Choreo -kurssilla opettelemme tanssin kautta sulavaa liikkumista platform-kengillä, niin tangolla kuin lattiallakin. Kurssin aikana opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistyy helpohko tankotekniikka ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme myös musiikin tulkintaan, kauniisiin linjauksiin ja muotoihin. Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla on jo kokemusta tankotanssista. Kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita.

Kurssilaisilla on halutessaan mahdollisuus esittää koreografia Studio Loisteen kevätjuhlassa!

Kurssilla tarvitset:

-Polvisuojat

-Platform korkokengät – suojaathan kenkien kärjet, jotta ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Tunnille voi hyvin osallistua myös ilman kenkiä, mutta saat kurssista enemmän irti kenkien kanssa.

-Tankopyyhkeen ja juomapullon

P.S. Sanna vastaa mielellään korkoihin liittyviin kysymyksiin  @sihvosan

Easter Photoshoot

  • Sunnuntaina 9.4. klo 15-18
  • Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi
  • 2 kuvaa 30 € / 4 kuvaa 45 €

Tule kuvauttamaan itsesi suosikkivälineelläsi (valittavana tanko, rengastrapetsi, hammock, pilatesvälineet) joko yksin tai kaverin kanssa!

Kuvaus järjestetään sunnuntaina 9.4. klo 15-18 ja kuvaajana toimii Studio Loisteen Joni Kunnas. Varaa kuvausaika sähköpostitse info@studioloiste.fi!

Kuvien hinta on 2 kuvaa/30 € ja 4 kuvaa/50 €. Kuvausaika per asiakas on 15 minuuttia (enemmän, jos useampi kuva ja väline). Ilmoittaudu kuvaukseen sähköpostitse ja kerro, millä välineellä/välineillä haluaisit poseerata, rakennamme kuvausaikataulun välineiden mukaan ja vahvistamme sen osallistujille lähempänä! Valmiit kuvat lähetetään osallistuneille sähköpostitse kahden viikon sisällä kuvauksesta.

Hard Style Basics -kurssi

In English!

Perjantaisin 5.5.-26.5. klo 18.15-19.15

Kesto 4 x 60 min, hinta 70€

Ohjaa @hellikaz

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

This is a heels course where we will learn a choreo that contains many basic hard style elements and of course, a bossy attitude! The choreo is built to fit the needs of beginner and intermediate level students, including different variations. We will focus mostly on correct techniques, emotions and musicality. We will take our time to learn thoroughly and make sure we get enough time for repetitions.

Who is it meant for:
– If you like the dynamic moves and attitude in hard style but have never tried these types of classes before
– If you have tried the classes but can’t execute or feel the moves as you would like to and you want to develop a good foundation.

Bring kneepads and heels. If you don’t have heels you can also attend without them.

Those who want will have a possibility to perform this course choreo in our spring show!

Liikkuvuus ja kehonhuolto -kurssi

Perjantaisin 14.-28.4. klo 18.15-19.15

Kesto 3 x 60 min, hinta 54 €

Ohjaa Marianne Kovasin

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Kurssilla tähdätään kohti notkeampaa, kivuttomampaa ja toimintakykykyisempää kehoa. Monipuolisilla harjoitteilla tavoitellaan paitsi paremmin avautuvia liikelaajuksia, myös kehon kontrollointia ääriasennossa. Liitämme liikkeitä virtaaviksi liikeyhdistelmiksi huomioiden kaikki liikesuunnat. Kurssi soveltuu kaikentasoisille liikkujille notkeustasosta riippumatta.

Aerial Hammock -kurssi

  • Tiistaisin 11.4.-23.5. klo 18.15-19.15 
  • Hinta 110€, kesto 7 x 60 min
  • Ohjaaja Riikka Pentinsaari
  • Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan liikkeitä ilmassa hammockilla eli kangasluupilla. Kurssilla tehdään erilaisia staattisia asentoja niin istuen kuin seisten ja edetään pyörähdyksiin sekä ylösalaisin menoihin. Liikkeitä yhdistellään eripituisiksi sarjoiksi ja etsitään flowta omaan tekemiseen.

Kurssilla on avoin taso, eli se sopii aloittelijoille eikä aiempaa kokemusta vaadita, mutta kurssi antaa haastetta myös lajia jo harrastaneille sekä kurssin jo aiemmin käyneille.

Etenemme ryhmän mukaan, liikkeitä varioiden ja turvallinen harjoittelu huomioiden. Vaatetuksena on hyvä olla selän- ja kainalot peittävä paita ja polvitaipeet peittävät housut esim. trikoot.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta, ylittämään itsesi ja viettämään kivaa aikaa yhdessä!

Heels Tricks Open Level -kurssi

 

Keskiviikkoisin 5.-19.4.2023 klo 20-21. Ohjaaja Iris Perovuo. Hinta 54 €, kesto 3 x 60 min.

 

Heel Tricks Open Level -kurssilla harjoittelemme temppuja ja yksittäisiä liikkeitä sekä lyhyitä komboja koroilla tangon kanssa sekä lattialla. Luvassa mm. spagaatteja, droppeja ja lattialla tehtäviä liikkeitä. Aiempaa kokemusta koroilla tanssimisesta ei tarvita, mutta tankoalkeet olisi hyvä olla hallussa.

Kurssilla tarvitset
– Platform korkokengät
– Polvisuojat
– Tankopyyhkeen ja juomapullon

Tankotanssin alkeiskurssit

RYHMÄ 9: Maanantaisin 13.3.-3.4.2023 klo 19.30-20.30. Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 70 €, kesto 4 x 60 min.

RYHMÄ 8: Keskiviikkoisin 1.-29.3.2023 klo 20-21. Ohjaaja Iris Perovuo. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

RYHMÄ 10: Torstaisin 16.3.-6.4.2023 klo 16.30-17.30. Ohjaaja Reetta Lagerstöm ja Sanna Sihvonen. Hinta 70 €, kesto 4 × 60 min.

RYHMÄ 11: Sunnuntaisin 19.3.-23.4.2023 klo 12.50-13.50. Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 85 €, kesto 5 x 60min.

HUHTI-TOUKOKUUSSA ALKAVAT UUDET RYHMÄT:

RYHMÄ 12: Maanantaisin 17.4.-22.5.2023 klo 19.30-20.30 (HUOM! Ei tuntia vappupäivänä 1.5.). Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

RYHMÄ 14: Keskiviikkoisin 26.4.-24.5.2023 klo 20-21. Ohjaaja Iris Perovuo. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

RYHMÄ 13: Sunnuntaisin 7.-28.5.2023 klo 12.50-13.50. Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 70 €, kesto 4 x 60min.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Tankotanssin alkeiskurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä.

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Heels Floorwork

HUOM! Ohjaaja vaihtunut, ohjauskieli suomi

Perjantaisin 17.-31.3.2023 klo 18.15-19.15

Hinta 54 € (3 x 60 min)

Ohjaaja Marianne Kovasin

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tällä kurssilla saat lisää itsevarmuutta lattiatyöskentelyysi! Kurssi yhdistää heels floorwork -tekniikkaa lyhyeen koreografiaan.

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että heels floorworkia jo jonkin verran tehneille. Kurssilla hiotaan tekniikan perusteita sekä liikkeiden laatua. Voit osallistua kurssille myös ilman kenkiä, mutta polvisuojat kannattaa varata mukaan!

Contemporary Pole -workshop

Lauantaina 6.5. klo 13.45-15.15

Ohjaa Noora Juppi

Hinta 30€, kesto 90 min

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Workshopissa tehdään nykytanssillisia harjoitteita tangon kanssa. Workshopissa etsitään erilaisia motiiveja liikkeelle, käyttäen apuna esimerkiksi mielikuvia ja tilaan tai tempoon liittyviä harjoitteita. Tunti koostuu hyvästä lämmittelystä, erilaisista liikkeellisistä tehtävistä sekä valmiista koreografiasta. Sopii tankoilijoille, joille tankotanssin perustekniikat ovat tuttuja (peruspyörähdykset, invertti), aiempaa kokemusta nykytanssista ei tarvita. Virtaava ja saumaton flow on Nooralle ominainen tapa liikkua ja sitä pääset harjoittelemaan tässä workshopissa, tanssin iloa unohtamatta! Tunnille kannattaa varata mukaan pitkät housut ja t-paita.

Peppery Attitude -workshop

Helatorstaina 18.5. klo 16.00-17.30

Ohjaa Hellikaz

Hinta 40 €, kesto 90 min

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

This workshop is for all those who like to dance sassy and release their powerful energy! The choreography will be full of spice and contrasting movements. We will challenge our agility and body control. We will focus on technique and clean execution but also musicality and really showing our attitude. The class will be most suitable for upper beginner and intermediate level. Variations will be provided if needed. Bring your sass and let’s have fun!

What is needed: kneepads and heels (preferably boots). If you don’t have heels you can attend without them, just bring thick socks with enough ankle coverage.

Sensual Flow Choreo -workshop

La 1.4. klo 13.45-15.15 ja klo 15.30-17.00

Kesto 90 min, hinta 30€

Ohjaaja Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@studioloiste.fi

Workshopissa opettelemme sensuellin koreografian Sannalle ominaiseen tyyliin. Koreossa yhdistyy helppo tankotekniikka, floorwork ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme musiikin tulkintaan ja kauniisiin linjauksiin. Workshop sopii parhaiten sinulle, jolla on jo hieman kokemusta tankotanssista. Aikaisempaa kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita – voit osallistua workshoppiin myös ilman kenkiä. Koreo on low flow eli emme kiipeä tangolle, et siis tarvitse shortseja. Suosittelemme ottamaan polvisuojat mukaan.

Spagaatit ja pyörähdykset renkaalla

-workshop

Maanantaina 10.4. klo 10.30-12.00 (kesto 90 min)

Hinta 30€. Ohjaa Maria Husu.

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Tähän tasoille 1-2 soveltuvaan rengastrapetsi-workshoppiin ovat tervetulleita niin alkeistason oppilaat kuin lajia jo enemmän harrastaneetkin!

Workshopissa keskitytään erilaisiin spagaattivariaatioihin sekä pyörähdyksiin renkaalla. Ohjaaja eriyttää harjoitteita oppilaiden tason mukaan. Halukkaat pääsevät myös kokeilemaan pyörivää rengasta.

Rengastrapetsin intensiivistartti

HUHTIKUUN KURSSI:

Sunnuntait 2. ja 16.4. klo 17.00-18.30

Hinta 54 €, kesto 2 x 90 min

Ohjaajana Milla Jarko

Ilmoittaudu pian! info@studioloiste.fi

Rengastrapetsin intensiivistarttikurssilla tutustutaan välineeseen ja sen tekniikan perusteisiin. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle sekä helppoja asentoja ja pyörähdyksiä. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita. Starttikurssin jälkeen harrastusta voi siirtyä jatkamaan rengastrapetsin viikkotunneillemme!

Varusteet: selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoiset housut sekä juomapullo.