Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien ja kurssien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Lasten kesäleiri 4.-6.6.2024

  • Ti-to 4.-6.6.2024
  • 7-12 -vuotiaille
  • Leiripäivät klo 10-14
  • Hinta 120 €
  • Lajit: tanko, hammock ja rengastrapetsi
  • Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi

Nyt tarjolla lasten liikunnallinen kesäleiri 4.-6.6. (ti-to)! Leiri antaa mahdollisuuden tutustua lajeihimme yhdessä leirikavereiden kanssa turvallisen aikuisen ohjauksessa. Leiri sopii niin ensikertalaisille kuin jo lajejamme pidempään harrastaneillekin. Leiripäivät ovat neljän tunnin mittaisia klo 10-14 ja niihin kuuluu lajiohjauksen lisäksi lounas- ja välipalatauko sekä hetki rennompaa yhdessäoloa joko ulko- tai sisäleikkien ja -pelien muodossa!

Leirin hinta 120 € sisältää ohjauksen leiripäivien ajan sekä pienen välipalan päivittäin (hedelmä ja smoothie/jogurtti). Leiriläiset tuovat omat eväänsä lounastaukoa varten. Tiloissamme on jääkaappi ja mikro. Halutessaan voi varata mukaan myös pientä terveellistä välipalaa tarjoamamme hedelmän ja smoothien lisäksi.

Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yhteystiedot, osoite, sekä lapsen mahdolliset sairaudet ja allergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leirin alkua. Päiväleirin vastuuohjaajana toimii Hanna Kunnas.

Leiriläiset tarvitsevat mukaansa myös vesipullon, pienen pyyhkeen, shortsit, pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä ulkoiluun sopivat säänmukaiset vaatteet.

Tervetuloa Studio Loisteen lasten kesäleirille!

Hot Hoop -kurssi

Keskiviikkoisin 5.-26.6. klo 17-18

Ohjaa Marianne Kovasin

Hinta 70€, kesto 4x60min

Ilmoittaudu info@studioloiste.fi

Tule aloittamaan kesä kuumasti Mariannen kanssa renkaalla kieppuen!
Kurssilla opetellaan koreografia, jossa hyödynnetään matalalle kiinnitettyä rengastrapetsia. Aiempaa kokemusta välineestä et tarvitse, ja voit valita tanssitko koroilla vai ilman. Polvisuojat ovat suositeltavat, sillä osa liikkeistä tehdään lattiatasossa. Jos haluat tanssia platform-kengillä, ilmoitathan siitä etukäteen, jotta renkaan korkeutta voidaan säätää etukäteen.

Barre-kurssi

Perjantaisin 7.-28.6. klo 18.15-19.15 (HUOM! Ei tuntia juhannuksena 21.6.)

Hinta 54€, kesto 3x60min

Ohjaa Vivi Ahtiainen

Ilmoittaudu info@studioloiste.fi

Barre on klassisesta baletista inspiroitunut laji, joka vahvistaa etenkin jalkoja ja ryhtiä. Kurssilla tehdään tanssijoiden perustekniikkaharjoituksia tangon tukea hyödyntäen, sekä perinteisempiä lihaskuntoliikkeitä ja liikkuvuusharjoittelua. Kurssilla kehitetään lihaskestävyyttä ja vahvistetaan kehon syviä lihaksia pitkien toistosarjojen kautta. Liikkeet tehdään musiikin mukana. Kurssi sopii hyvin ensikertalaisille. Tämä on oivallinen oheislaji kaikille tankotanssijoille sekä ilma-akrobaateille, ja sopii yhtä hyvin myös kaikille muille oman lihaskunnon, ryhdin ja liikkuvuuden kehittämisestä kiinnostuneille!

Kohti spagaattia -kurssi

Tiistaisin 16.4.-21.5. klo 18.15-19.15, hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

TULOSSA MYÖS KESÄKURSSI!

Tiistaisin 2.-23.7. klo 17.30-18.30, hinta 70 €, kesto 4 x 60 min

Ohjaaja Reetta Lagerström

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Kurssilla keskitytään vahvistamaan ja venyttämään etu- ja sivuspagaatteja tukevia lihaksia. Kurssilla tehtävät harjoitteet auttavat avaamaan lantion alueen sekä jalkojen lihasryhmiä sekä tukevat aktiivisessa, akrobatiavälineellä tehtävässä spagaatissa käytettäviä lihaksia. Kurssi sopii kaikentasoisille ja kurssin pitkäjänteinen työskentely auttaa sinua pääsemään lähemmäs notkeustavoitettasi!

Tankotanssin alkeiskurssit

KESÄN KURSSIT:

RYHMÄ 1: Maanantaisin 3.-24.6. klo 19.30-20.30. Ohjaaja Iiris Sadeluoto. Hinta 70 €, kesto 4 x 60 min.

RYHMÄ 2: Maanantaisin 1.-22.7. klo 19.30-20.30. Ohjaaja Iiris Sadeluoto. Hinta 70 €, kesto 4 x 60 min.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Tankotanssin alkeiskurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä.

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Summer Heels -kurssi

 

Keskiviikkoisin 5.-26.6. klo 18.15-19.15

Ohjaa Marianne Kovasin

Hinta 70€, kesto 4x60min

Ilmoittaudu info@studioloiste.fi

 

Starttaa kesä kuumasti Summer Heels -koreokurssilla! Luvassa tanssin hurmaa energisen biisin tahtiin ja tarkoitus on pitää ennen kaikkea hauskaa. Kurssilla on avoin taso ja koreossa edetään osallistujien tasolle sopivassa tahdissa. Jos koroilla tanssimisesta ei vielä ole paljoa kokemusta, harjoitellaan aluksi tekniikkaa!

Contemporary Pole Choreo -workshop

Lauantaina 8.6. klo 12.15-13.45

Hinta 40 €, kesto 90 min, ohjaa Noora Juppi

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Workshopissa tehdään nykytanssillisia harjoitteita tangon kanssa. Workshopissa etsitään erilaisia motiiveja liikkeelle, käyttäen apuna esimerkiksi mielikuvia ja tilaan tai tempoon liittyviä harjoitteita. Tunti koostuu hyvästä lämmittelystä, erilaisista liikkeellisistä tehtävistä sekä valmiista koreografiasta. Sopii tankoilijoille, joille tankotanssin perustekniikat ovat tuttuja, aiempaa kokemusta nykytanssista ei tarvita.

Virtaava ja saumaton flow on Nooralle ominainen tapa liikkua ja sitä pääset harjoittelemaan tässä workshopissa, tanssin iloa unohtamatta! Tunnille kannattaa varata mukaan pitkät housut ja t-paita.