Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien ja kurssien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Sensual Heels Choreo -kurssi 

Torstaisin 17.11.-15.12. klo 16.30-17.30, kesto 5 x 60 min.

Hinta 85 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Sensual Heels Choreo -kurssilla opettelemme tanssin kautta sulavaa liikkumista platform-kengillä, niin tangolla kuin lattiallakin. Kurssin aikana opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistyy helpohko tankotekniikka ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme myös musiikin tulkintaan, kauniisiin linjauksiin ja muotoihin. Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla on jo kokemusta tankotanssista. Kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita.

Kurssilaisilla on halutessaan mahdollisuus esittää koreografia Studio Loisteen joulujuhlassa.

Kurssilla tarvitset:

-Polvisuojat

-Platform korkokengät – suojaathan kenkien kärjet, jotta ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Tunnille voi hyvin osallistua myös ilman kenkiä, mutta saat kurssista enemmän irti kenkien kanssa.

-Tankopyyhkeen ja juomapullon

P.S. Sanna vastaa mielellään korkoihin liittyviin kysymyksiin  @sihvosan

Venyttelykurssi

Perjantaisin 6.1.-3.2.2023 klo 18.10-19.10

Hinta 85€, kesto 5 x 60 min

Ohjaaja Julia Anishkina

Ohjauskieli suomi ja englanti

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Kurssilla työstetään kehon liikkuvuutta ja tähdätään kohti notkeampaa, kivuttomampaa ja toimintakykyisempää kehoa. Kurssi soveltuu kaikentasoisille liikkujille notkeustasosta riippumatta. Kurssin pitkäjänteinen työskentely auttaa sinua pääsemään lähemmäs notkeustavoitettasi!

Pole Heels Basics -kurssi

In English!

Keskiviikkoisin 4.1.-1.2.2023 klo 20-21

Hinta 85 € (5 x 60 min)

Ohjaaja Julia Anishkina

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Join this course and get more self confidence while moving and dancing on heels with the pole! On this course you’ll learn how to use your head, hands and hair during your dance. You will also explore basic pole elements such as pirouettes, steps around, waves etc. The course combines heels technique with a short choreo.

This course is beginner friendly but also suitable for students who have already experience in dancing on heels and who wish to concentrate on basics and on the quality of moves. You can attend to this course also without shoes, but kneepads are highly recommended!

Kässärit haltuun -workshop ja liikkuvuusworkshop

Nita Lehto vierailee tammikuussa Loisteella ja järjestää käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshopit yhteistyössä Studio Loisteen kanssa!

KÄSSÄRIT HALTUUN 14.1.23 klo 14-16 Hinta 49€

Käsilläseisontaworkshop alkeet on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia seisomaan käsillään, lähtötasoa ei ole.
Tällä kurssilla lähdetään rakentamaan käsilläseisontaa seinän ja parin avustuksella askel askeleelta.

SISÄLTÄÄ:
– treeniohjelma kotiin
– kässäritreeni 90min
– päälläseisontavariaatiot
– siltavariaatiot
– tukevia harjoitteita

LIIKKUVUUS klo 16:15-17:15 / hinta 29€

Tunnin aikana käydään läpi minun parhaat liikkuvuusvinkit ja harjoitteet. Miten on mahdollista tehdä spagaatti, tai kenties viedä liikkuvuus spagaatista yli? Miten saada ryhtiä paremmaksi liikkuvuusharjoittelun avulla, ja miten päästä selän jumeista eroon. Tunnilla käydään läpi myös hartioiden liikkuvuutta.

Tekniikat:
AIS venytykset, kuormitetut venytykset, aktiiviset venytykset, staattiset venytykset, isometriset venytykset

Tiesitkö muuten, että liikkuvuus vaikuttaa isosti taitojen oppimiseen, sekä voiman tuottoon? Mikäli sinulla on haaveena puhdas käsilläseisonta, liikkuvuus tulee sen kanssa käsi kädessä. Tunnille ei ole lähtövaatimuksia, ja kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan/ kysy lisää info@nitsku.fi!

Molemmat workshopit yhdessä 59€

Pian nähdään Loisteen porukka!
Nitsku ❤

https://www.nitsku.fi/

https://www.instagram.com/_nitsku/

  Aerial Hammock -kurssi

  UUSI KURSSI ALKAA TAMMIKUUSSA!

  • Tiistaisin 3.-31.1. klo 18.15-19.15 
  • Hinta 85€, kesto 5 x 60 min
  • Ohjaaja Riikka Pentinsaari
  • Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

  Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan liikkeitä ilmassa hammockilla eli kangasluupilla. Kurssilla tehdään erilaisia staattisia asentoja niin istuen kuin seisten ja edetään pyörähdyksiin sekä ylösalaisin menoihin, yhdistellen liikkeitä sarjoiksi.

  Kurssilla on avoin taso, eli se sopii aloittelijoille eikä aiempaa kokemusta vaadita, mutta kurssi antaa haastetta myös lajia jo harrastaneille sekä kurssin jo aiemmin käyneille.

  Etenemme ryhmän mukaan, liikkeitä varioiden ja turvallinen harjoittelu huomioiden. Vaatetuksena on hyvä olla selän- ja kainalot peittävä paita ja polvitaipeet peittävät housut esim. trikoot.

  Lämpimästi tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta, ylittämään itsesi ja viettämään kivaa aikaa yhdessä!

  Tankotanssin alkeiskurssit

  TAMMIKUUSSA ALKAVAT UUDET RYHMÄT:

  RYHMÄ 1: Maanantaisin 2.-30.1.2023 klo 19.30-20.30. Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

  RYHMÄ 2: Torstaisin 5.1.-2.2.2023 klo 16.30-17.30. Ohjaaja Sanna Sihvonen. Hinta 85 €, kesto 5×60 min.

  RYHMÄ 3: Perjantaisin 6.1.-3.2.2023 klo 19.15-20.15. Ohjaaja Julia Anishkina. Hinta 85 €, kesto 5×60 min.

  RYHMÄ 4: Sunnuntaisin 8.1.-5.2.2023 klo 12.50-13.50. Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 85 €, kesto 5x60min.

  Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

  Tankotanssin alkeiskurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä!

  Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

  Christmas Choreo -kurssi

  UUTUUS! NEW!

  • Sunnuntaisin 20.11.-18.12.2022 klo 15.10-16.10
  • Hinta 85 € (5 x 60 min)
  • Ohjaa Sofia Al Khatib
  • Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

  Christmas Choreo on alkeistason tanssillinen kurssi, jossa opetellaan yhdistämään tankotanssin tekniikoita tanssilliseen liikekieleen. Harjoittelemme liikkeiden sitomista yhteen virtaaviksi kokonaisuuksiksi, sekä liikkeen rytmitystä musiikin mukaan. Koostamme kurssin aikana pienen koreografian, joka halukkaiden on mahdollista esittää Studio Loisteen joulujuhlassa 18.12. Kurssille osallistuminen ei edellytä esiintymistä. Suosittelemme tutustumista tankotanssin alkeistason tekniikoihin ensin tankotanssi 1 -tunneillamme tai tankotanssin alkeiskurssilla!

  Bootylicious -workshop

  Su 8.1.2023 klo 16.00-17.30

  Hinta 40 €, kesto 90 min

  Ohjaaja Hellikaz

  In English!

  Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

  Needed: kneepads, sneakers (socks okay too) and comfortable sportswear that allows the booty to jiggle

  We are going to learn pole dance choreography influenced by dancehall music and dance moves. Dancehall is an energetic dance style with a strong focus on moving the hips and booty. It will be a lot of fun mixing this style with pole. Come experience something entirely different!

  Hellikaz is an experienced pole heels instructor who is additionally very passionate about all kinds of dance styles. She wants to be a versatile dancer so she is constantly experimenting and learning new approaches. 

  This workshop is suitable for all levels!

  Yin-jooga workshop

  Sunnuntaina 27.11.2022 klo 17.30-19.00

  Hinta 25€, kesto 90 min

  Ohjaajana toimii joogaopettaja & mindfulness- ja tunnetaitovalmentaja Riikka Pentinsaari

  Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

  Kaipaatko taukoa tekemiselle, hetkiä hellittämiselle? Vastapainoa kiireiseen arkeen Tasapainoa levon ja rentoutumisen kautta?

  Lämpimästi tervetuloa hidastamaan lempeälle yin-joogatunnille ja rauhoittamaan sekä kehoa että mieltä. Tässä palauttavassa workshopissa viipyillään yin-joogalle tyypillisissä pidempikestoisissa (3-5min) asennoissa, joiden aikana lihakset pyritään rentouttamaan, jotta vaikutus pääsee kohdistumaan syvemmälle kehoon (mm. sidekudoskalvoihin). Yin-jooga on hyvä vastapaino sekä hektiselle arjelle että aktiiviselle tekemiselle. Parasympaattista (lepo)hermostoamme aktivoimalla se laskee niin kehon kuin mielen kierroksia. Suorittamisesta saa tällä tunnilla luopua, olennaista on hellittää olemiseen läsnäolon kautta. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla.

  Rengastrapetsin intensiivistartti

  Sunnuntaisin 5.2.-12.2.2023 klo 17.00-18.30

  Hinta 54 €, kesto 2 x 90 min

  Ohjaajana Milla Jarko

  Ilmoittaudu pian! info@studioloiste.fi

  Rengastrapetsin intensiivistarttikurssilla tutustutaan välineeseen ja sen tekniikan perusteisiin. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle sekä helppoja asentoja ja pyörähdyksiä. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita. Starttikurssin jälkeen harrastusta voi siirtyä jatkamaan rengastrapetsin viikkotunneillemme!

  Varusteet: selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoiset housut sekä juomapullo.