Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien ja kurssien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Sensual Flow Choreo -kurssi

Torstaisin 29.2.-28.3. klo 16.30-17.30, kesto 5 x 60 min.

Hinta 85 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

UUSI KURSSI HUHTI-TOUKOKUUSSA!

Kurssilaisilla on mahdollisuus esittää koreografia studion kevätjuhlassa lauantaina 25.5.2024. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä esiintymistä!

Torstaisin 4.4.-23.5. klo 16.30-17.30, kesto 6 x 60 min. (HUOM! Ei tuntia to 11.4. eikä to 9.5.)

Hinta 99 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tällä kurssilla opettelemme tanssin kautta sulavaa liikkumista platform-kengillä, niin tangolla kuin lattiallakin. Kurssin aikana opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistyy helpohko tankotekniikka ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme myös musiikin tulkintaan, kauniisiin linjauksiin ja muotoihin. Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla on jo kokemusta tankotanssista. Kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita.

Kurssilla tarvitset:

-Polvisuojat

-Platform korkokengät – suojaathan kenkien kärjet, jotta ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Tunnille voi hyvin osallistua myös ilman kenkiä, mutta saat kurssista enemmän irti kenkien kanssa.

-Tankopyyhkeen ja juomapullon

Flexy Pole -workshop with Sanni Pietarinen

Lauantaina 2.3. klo 15.45-17.15

Hinta 40€, ohjaa Sanni Pietarinen

Ilmoittaudu info@studioloiste.fi

Tällä tunnilla löytyy liikkuvuusliikkeitä kaikentasoisille tankoilijoille! Opit keinot, miten parantaa liikkuvuuttasi sekä huoltaa kehoasi eri harjoitteiden avulla. Lopuksi tuomme tankoliikkeisiin flown mukaan ja yhdistelemme liikkeitä transitioilla. Voit halutessasi tehdä sarjat myös spinnitangolla. 

Sannilla on monipuolista kokemusta liikkuvuusharjoittelusta niin taitoluistelun, contortionin, tanssin kuin tankoilunkin parista. Hän haluaa tuoda turvallisen ja tehokkaan tavan liikkuvuustreeniin sekä jakaa omat lempiharjoitteensa workshoppilaisten kanssa! Avoin taso.

Hammock Flow Choreo

Sunnuntaisin 7.4.-19.5. klo 16.50-17.50

Hinta 110 €, kesto 7 x 60 min

Ohjaaja Vivi Ahtiainen

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan liikkeitä ilmassa hammockilla eli kangasluupilla. Kurssilla tehdään erilaisia staattisia asentoja niin istuen kuin seisten ja edetään pyörähdyksiin sekä ylösalaisin menoihin. Liikkeitä yhdistellään eripituisiksi sarjoiksi, joista lopulta kootaan yhteinen koreografia. Koreografiaa tehdään musiikkiin ja kurssilla pääset kokeilemaan myös pyörivää hammockia.

Kurssilla on avoin taso, mutta osallistuminen edellyttää kuitenkin alkeistason osaamista välineellä (osaat kiivetä hammockiin, osaat invertoida lattialta). Kurssi antaa haastetta myös lajia jo harrastaneille sekä kurssin jo aiemmin käyneille. Etenemme ryhmän mukaan, liikkeitä varioiden ja turvallinen harjoittelu huomioiden. Vaatetuksena on hyvä olla selän- ja kainalot peittävä paita ja polvitaipeet peittävät housut esim. trikoot.

Kurssilaisilla on mahdollisuus esittää koreografia studion kevätjuhlassa lauantaina 25.5.2024. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä esiintymistä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta ja ylittämään itsesi! 

Tankotanssin alkeisjatkokurssi

UUSI RYHMÄ ALKAA SU 17.3!

Sunnuntaisin 17.3.-21.4. klo 18-19

Ohjaa Kerly Pallas

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tämä kurssi sopii erinomaisesti niille alkeiskurssin jo käyneille, jotka eivät vielä koe itseään valmiiksi viikkotunneillemme! Kurssilla vahvistetaan alkeiskurssilta tuttujen liikkeiden hallintaa sekä kokeillaan kokonaan uusia alkeistason liikkeitä ja niiden variaatioita. Liikkeitä ja pyörähdyksiä harjoitellaan myös yhdistämään erilaisiksi sarjoiksi sekä hiotaan inverttiä. Muitakin tangolla ylösalaisin tehtäviä liikkeitä pääsee jo kokeilemaan. Liikkeissä edetään kurssilaisten taitotason mukaan! Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle toivekurssille!

Kohti aishaa ja phoenixia -workshop

Lauantaina 23.3. klo 15.15-16.45

Hinta 35 € (90 min)

Ohjaaja Hanna Kunnas

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Workshopissa kehitellään ja harjoitellaan käsilläseisontavariaatioita ja eri otteita tangolla lattiatasossa sekä ylempänä tangolla ja/tai handspringin kautta, riippuen osallistujan tasosta. Lisäksi tutustutaan dynaamisen phoenix-pyörähdyksen suoritustekniikoihin alkeisharjoitteista liikkeelle lähtien.

Workshop sopii kaikille, joiden tavoitteena on pystyä tekemään dynaamisia spinnejä, käsilläseisontoja lattialla ja tangolla sekä handspringejä. Vaikka ne eivät tällä tunnilla vielä onnistuisikaan, pääset lähemmäs tavoitettasi, sillä saat hyviä tekniikkaharjoituksia sekä lisää liikkeiden vaatimaa voimaa ja liikkuvuutta!
Voit osallistua tunnille, jos invertoiminen lattialta sujuu ja tankotanssin peruspyörähdykset ovat hallussa.

Tankotanssin alkeiskurssit

SEURAAVAT RYHMÄT:

RYHMÄ 7: Sunnuntaisin 3.-24.3. klo 13.20-14.20. Ohjaa Hanna Kunnas. Hinta 70 €, kesto 4 x 60 min.

RYHMÄ 8: Maanantaisin 18.3.-22.4. klo 19.30-20.30 (HUOM! Ei tuntia pääsiäisenä 1.4.). Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

RYHMÄ 9: Lauantaisin 6.-27.4. klo 12.45-13.45. Ohjaa Iiris Sadeluoto. Hinta 70 €, kesto 4 x 60 min.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Tankotanssin alkeiskurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä.

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Contemporary Pole -workshop

Lauantaina 16.3. klo 15.15-16.45

Hinta 35€, kesto 90 min, ohjaa Noora Juppi

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Workshopissa tehdään nykytanssillisia harjoitteita tangon kanssa. Workshopissa etsitään erilaisia motiiveja liikkeelle, käyttäen apuna esimerkiksi mielikuvia ja tilaan tai tempoon liittyviä harjoitteita. Tunti koostuu hyvästä lämmittelystä, erilaisista liikkeellisistä tehtävistä sekä valmiista koreografiasta. Sopii tankoilijoille, joille tankotanssin perustekniikat ovat tuttuja, aiempaa kokemusta nykytanssista ei tarvita.

Virtaava ja saumaton flow on Nooralle ominainen tapa liikkua ja sitä pääset harjoittelemaan tässä workshopissa, tanssin iloa unohtamatta! Tunnille kannattaa varata mukaan pitkät housut ja t-paita.

Pilateksen alkeiskurssi

UUSI KURSSI HUHTIKUUSSA!

Lauantaisin 13.-27.4. klo 15.15-16.15

Ohjaa Noora Laaksonen

Hinta 54 €, kesto 3 x 60 min

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Pilates on Joseph Pilateksen (1883–1967) kehittämä pitkälle hiottu kehonhallintamenetelmä, joka keskittyy erityisesti kehon syvien tukilihasten löytämiseen, aktivointiin ja vahvistamiseen, sekä optimaalisten liikeratojen saavuttamiseen. Tavoitteena on kehittää ryhtiä, kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta vahvistamalla kehon keskialuetta ja syviä tukilihaksia (=ydintukea).

Pilatesharjoittelu vaatii keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaimman mahdollisen hyödyn irti. Liikkeiden teho perustuukin kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Pilateksen avulla vahvistat koko kehoa, sekä parannat koordinaatiokykyä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin vasta-alkajille kuin ammattiurheilijoillekin.

Pilateksen alkeiskurssilla keskitytään erityisesti kehon syviin lihaksiin, linjauksiin ja tasapainoon. Kurssilla työskennellään pääasiassa matolla ja liikkeet tehdään oman hengityksen tahdissa. Tämä rauhallinen ja kehoa huoltava kurssi sopii kaikille! Se antaa myös hyvän pohjan jatkaa harrastusta pilateksen viikkotunnillamme kurssin jälkeen.

Pilatestunneille tarvitset mukaan joustavat, vartalonmyötäiset vaatteet. Tunneilla ollaan ilman kenkiä. Halutessasi voit ottaa mukaan juomapullon sekä oman maton.

Sensual Flow Choreo -workshop

PITKÄPERJANTAINA 29.3.2024 klo 13.00-14.30

Kesto 90 min, hinta 35 €

Ohjaaja Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@studioloiste.fi

Workshopissa opettelemme sensuellin koreografian Sannalle ominaiseen tyyliin. Koreossa yhdistyy helppo tankotekniikka, floorwork ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme musiikin tulkintaan ja kauniisiin linjauksiin. Workshop sopii parhaiten sinulle, jolla on jo hieman kokemusta tankotanssista. Aikaisempaa kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita – voit osallistua workshoppiin myös ilman kenkiä. Koreo on low flow eli emme kiipeä tangolle, et siis tarvitse shortseja. Suosittelemme ottamaan polvisuojat mukaan.

Kohti käsilläseisontaa -kurssi

Tiistaisin 12.3.-9.4.2024 klo 18.15-19.15

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ohjaaja Reetta Lagerström

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Käsilläseisontakurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita sekä kehitetään käsilläseisonnan vaatimaa voimaa ja liikkuvuutta. Kurssilla tehdään myös käsilläseisontaa tukevia harjoitteita.

Tällä kurssilla saat kokonaisvaltaisen treenin ja juuri itsellesi ja omaan kehitysvaiheeseesi sopivia harjoituksia!
Voit tulla mukaan lähtötasostasi riippumatta, sillä liikkeitä vaikeutetaan tai helpotetaan tarpeen mukaan.