Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien ja kurssien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Sensual Heels Choreo -kurssi 

Torstaisin 9.9.-7.10.2021 klo 16.30-17.30, kesto 5 x 60 min.

Hinta 85 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

UUSI KURSSI LOKA-MARRASKUUSSA!

Torstaisin 28.10.-18.11.2021 klo 16.30-17.30, kesto 4 x 60 min.

Hinta 68 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Sensual Heels Choreo -kurssilla opettelemme tanssin kautta sulavaa liikkumista platform-kengillä, niin tangolla kuin lattiallakin. Kurssin aikana opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistyy helpohko tankotekniikka ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme myös musiikin tulkintaan, kauniisiin linjauksiin ja muotoihin. Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla on jo kokemusta tankotanssista. Kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita.

Kurssilla tarvitset:

-Polvisuojat

-Platform korkokengät – suojaathan kenkien kärjet, jotta ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Tunnille voi hyvin osallistua myös ilman kenkiä, mutta saat kurssista enemmän irti kenkien kanssa.

-Tankopyyhkeen ja juomapullon

P.S. Sanna vastaa mielellään korkoihin liittyviin kysymyksiin  @sihvosan

LOISTE STARTTI – UUSI KURSSI AIKUISILLE!

 • Tiistaisin 12.10.-9.11.2021 klo 18.15-19.15

 • Lajit: tankotanssi, hammock, rengastrapetsi, akrobatian alkeet

 • Hinta 85€, kesto 5 x 60 min.

 • Ohjaa Jerina Ferdani

 • Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi

Haluaisitko aloittaa uuden liikuntaharrastuksen, mutta et oikein tiedä, mikä laji voisi tuntua omalta ja tarjota sopivassa suhteessa haastetta ja onnistumisen kokemuksia? Loiste Startti -kurssi antaa mahdollisuuden tutustua Studio Loisteen lajeihin kätevästi yhdessä viiden viikon paketissa! Lajimme tukevat toisiaan, mutta ovat sopivasti erilaisia. Lajeja yhdistää se, että tehokas treeni tulee hauskassa paketissa ja uusien taitojen kera!

Kurssilla saat maistiaiset kaikista välineistämme: tangosta, rengastrapetsista sekä hammockista. Kurssi sisältää alkeistunnit kaikista lajeista sekä lisäksi lisäkokeiluja kurssilaisten toiveiden mukaan. Tämä kurssi sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai liikuntaustaan katsomatta ja tarjoaa hyvän pohjan lähteä valitsemaan uutta harrastusta! Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa suosikkilajisi parissa muilla tunneillamme ja kursseillamme!

Varusteet: pitkähihaiset ja -lahkeiset housut, shortsit, T-paita/toppi, pieni pyyhe ja vesipullo. Sormukset ja muut käsikorut on poistettava tuntien ajaksi ja hammock-tunneilla myös muut korut ja meikki.

Full body flexibility bootcamp

Lauantaisin 25.9.-23.10.2021 klo 14.45-15.45, kesto 5 x 60 min

Hinta 85 €

Ohjaajana Sky G. Ertas

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

In this five week full body flexibility course we will use anatomy trains to address our ranges of motion; and through up-to-date methods we will understand how to stretch in a safe and effective way for a healthier body.

Tällä viiden viikon mittaisella liikkuvuuskurssilla käydään läpi koko keho. Opit venyttämään kehoa tehokkaasti, aktiivisesti ja kokonaisvaltaisesti. Kurssi sopii kaikille eikä edellytä notkeutta tai aiempaa kokemusta venyttelystä. Kurssin tavoite on lisätä kehon liikkuvuutta ja hyvinvointia sekä oppia venyttelemään turvallisesti! Kurssin ohjauskieli on englanti.

Heels Tricks Workshop

 • La 23.10. klo 16.00-17.30
 • Hinta 30€, kesto 90 min
 • Ohjaa Sky G. Ertas
 • Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi
 • In English!

In Heels Tricks workshop we’ll go through signature heels tricks and poses on and off the pole! The workshop is suitable for beginners and up – if you can’t do a move on the pole, you’ll learn to do it on the floor. We’ll get a great active flexibility warm up, go through flexy tricks and tricks that are used very commonly in heels choreos. This workshop is packed full of tips to make lines look better, longer and more aesthetically pleasing.

Akrojooga-workshop

 • Ke 20.10.2021 klo 17.45-19.15 (90 min)
 • Hinta 30€/osallistuja
 • Ohjaaja Valeria Verkhovskaia
 • Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Viikolla 42 Studio Loisteella on tarjolla spesiaalitunteja ja workshoppeja! Akrojoogassa yhdistellään joogaa ja akrobatiaa leikkisässä ilmapiirissä. Laji perustuu hauskaan yhdessä tekemiseen: pareittain pääsee harjoittamaan tasapainoa ja voimaa sekä avaamaan jumeja. Monet akrojoogaliikkeet ja -liikesarjat perustuvat ns. lentäjän (nostettava) tasapainotteluun ja rauhallisiin siirtymiin nk. basen (nostaja) jaloilla, kun tämä makaa selällään. Puolitoistatuntisessa workshopissa tutustutaan akrojoogan alkeisiin ja harjoitellaan perusliikkeitä oman parin kanssa, joten se sopii kaikille eikä aiempaa kokemusta tarvitse.

Workshop sisältää alkulämmittelyn, liikeharjoittelua sekä loppurentoutuksen. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet ja juomapullon. Voit ottaa myös oman joogamaton. Tervetuloa!

Tankotanssin alkeiskurssi

LOKAKUUSSA ALKAVAT UUDET RYHMÄT!

 • RYHMÄ 8: Ma klo 18.15-19.15, 11.10.-8.11.2021. Ohjaaja Valeria Verkhovskaia. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.
 • RYHMÄ 9: Ma klo 19.30-20.30, 11.10.-8.11.2021. Ohjaaja Valeria Verkhovskaia. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.
 • RYHMÄ 10: Su klo 12.15-13.15, 17.10.-14.11.2021. Ohjaaja Hanna Kunnas. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Viiden viikon mittaisella kurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä!

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Rengastrapetsin alkeiskurssi

Perjantaisin 17.9.-8.10.2021, klo 19.30-20.30 (4 x 60 min)

Hinta 68 €

Ohjaajana Jerina Ferdani

UUSI KURSSI LOKAKUUSSA!

Perjantaisin 15.10.-12.11.2021, klo 19.30-20.30 (5 x 60 min)

Hinta 85 €

Ohjaajana Jerina Ferdani

Ilmoittaudu pian! info@studioloiste.fi

Rengastrapetsi on suuri katosta roikkuva rengas, jossa voi tehdä erilaisia akrobaattisia liikkeitä. Rengastrapetsilla harjoittelu on hauskaa ja erittäin tehokasta koko kehoa vahvistavaa treeniä. Laji vahvistaa erityisesti keski- ja ylävartalon lihaksia ja tuo liikkuvuutta koko kehoon.  Renkaalla pääset haastamaan itseäsi hauskalla tavalla. Rengastrapetsi on vaativa ja näyttävä laji, josta löytyy kuitenkin myös jokaiselle sopivia liikkeitä.

Rengastrapetsin alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle sekä helppoja asentoja ja pyörähdyksiä. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita. Alkeiskurssilla keskitytään vahvistamaan erityisesti lajissa tarvittavia vatsa- ja käsilihaksia.

Varusteet:  selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoiset housut sekä juomapullo.

 

Käsilläseisontakurssi

Tiistaisin 7.9.-5.10. klo 18.15-19.15 (5 x 60 min)

Hinta 85 €, ohjaaja Jerina Ferdani

Käsilläseisontakurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita kuten erilaisia asentoja sekä käsilläkävelyä. Kurssilla keskitytään löytämään ergonominen käsilläseisonta-asento. Ohjaaja avustaa tarvittaessa ilman tukea tehtävissä liikkeissä ja/tai tukena käytetään seinää, jos pandemiatilanne ei salli vielä avustamista.

Kurssilla tehdään myös käsilläseisontaa tukevia liikkeitä ja lajin vaatimia venyvyys- ja voimaharjoitteita. Tällä kurssilla saat kokonaisvaltaisen treenin ja juuri itsellesi ja omaan kehitysvaiheeseesi sopivia harjoituksia! 

Kurssille voi osallistua taitotasosta riippumatta, sillä liikkeitä vaikeutetaan tai helpotetaan tarpeen mukaan. 

Varusteet: vesipullo, liikuntaan soveltuvat vaatteet

LASTEN SYYSLOMALEIRI 8-13 -VUOTIAILLE

 • Ke-pe 20.-22.10.2021 

 • 8-13 -vuotiaille

 • Leiripäivät klo 10-14

 • Hinta 135€

 • Lajit: tanko, hammock, rengastrapetsi, akrobatia

Ohjaajat Jerina Ferdani, Marianne Kovasin ja Hanna Kunnas. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi.

Nyt tarjolla kysytty lasten liikunnallinen syyslomaleiri 20.-22.10. (ke-pe)! Leiri antaa mahdollisuuden tutustua lajeihimme yhdessä leirikavereiden kanssa turvallisen aikuisen ohjauksessa. Leiri sopii niin ensikertalaisille kuin jo lajejamme pidempään harrastaneillekin. Leiripäivät ovat neljän tunnin mittaisia klo 10-14 ja niihin kuuluu lajiohjauksen lisäksi lounas- ja välipalatauko sekä hetki rennompaa yhdessäoloa joko ulko- tai sisäleikkien ja -pelien muodossa!
Leirin hinta 135€ sisältää ohjauksen leiripäivien ajan sekä pienen välipalan päivittäin (hedelmä ja smoothie/jogurtti). Leirin maksimi ryhmäkoko on 7 lasta. Leiri toteutuu, jos osallistujia on vähintään kuusi.
Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yhteystiedot, osoite, sekä lapsen mahdolliset sairaudet ja allergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leirin alkua. Leirin toteutuminen vahvistetaan 13.10. mennessä tai jo aiemmin, jos riittävä määrä ilmoittautumisia on tullut.
Päiväleirin ohjaajina toimivat Hanna Kunnas (tanko ja hammock), Jerina Ferdani (rengastrapetsi ja akrobatia) ja Marianne Kovasin (tanko ja hammock).
Leiriläiset tuovat omat eväänsä lounastaukoa varten. Tiloissamme on jääkaappi ja mikro. Halutessaan voi varata mukaan myös pientä terveellistä välipalaa tarjoamamme hedelmän ja smoothien lisäksi.
Leiriläiset tarvitsevat mukaansa myös vesipullon, pienen pyyhkeen, shortsit, pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä ulkoiluun sopivat säänmukaiset vaatteet ja lenkkarit.
Tervetuloa Studio Loisteen lasten leirille!