Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä viiden viikon mittaisia kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Vinyasa Flow -joogakurssi

21.3.-25.4.2021 sunnuntaisin klo 16-17, Kesto 5 x 60 min,

Hinta 80€

Ohjaaja Marianne Kovasin

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@studioloiste.fi

Huom! Tälle kurssille voi osallistua myös kertamaksulla, varaa tällöin paikkasi tuntikalenterin kautta: www.polenow.com/studioloiste.

Vinyasa tarkoittaa hengityksen ja liikkeen yhdistämistä, jolla saadaan aikaan liikkuva flow-harjoitus. Vinyasa Flow -kurssilla keskitymme koko kehoa ja mieltä vahvistavaan harjoitukseen, kehon linjauksiin sekä lempeyteen itseä kohtaan. Harjoitus koostuu alkuhiljentymisestä ja hengitysharjoituksesta, lämmittelystä, seisomasarjasta, inversiosta (asento, jossa pää on sydämen alapuolella), lattiasarjasta sekä loppurentoutuksesta (Savasana). Kurssi sopii kaikentasoisille joogaajille.

Yin & Yang -joogakurssi

Sunnuntaisin 14.2.-14.3.2021 klo 16-17 (5 x 60 min)

Hinta 80 €

Ohjaajana Marianne Kovasin

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Huom! Tälle kurssille voi osallistua myös kertamaksulla, varaa tällöin paikkasi tuntikalenterin kautta: www.polenow.com/studioloiste.

Yin & Yang -kurssin joogatunnit rakentuvat rauhoittavasta Yin-osuudesta sekä dynaamisesta flow-osuudesta (=yang), jotka muodostavat yhdessä tasapainoisen kokonaisuuden. Tunnit alkaa lempeästi ja jatkuvat kehoa vahvistaviin liikkeisiin, jotka yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Lopussa rentoudutaan jälleen mieltä ja kehoa hellivissä pitkäkestoisissa (3-5 min) yin-asennoissa. Kurssi soveltuu myös vasta vähän aikaa jooganneille ja on erinomainen tilaisuus tulla tustustumaan fyysisemmän joogaharjoituksen perusteisiin.

 

Tankotanssin alkeiskurssi

Maaliskuussa alkavat uudet ryhmät:

Hinta 80 €, kesto 5 x 60 min.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Viiden viikon mittaisella kurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä!

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Rengastrapetsin alkeiskurssi

Lauantaisin 13.2.-13.3.2021, klo 9.30-10.30 (5 x 60 min)

UUSI KURSSI MAALISKUUSSA!

Lauantaisin 20.3.-24.4.2021, klo 9.30-10.30 (5 x 60 min, ei tuntia pääsiäisenä 3.4.)

Hinta 80 €

Ohjaajana Venla Takkinen

Ilmoittaudu pian! info@studioloiste.fi

Rengastrapetsi on suuri katosta roikkuva rengas, jossa voidaan tehdä erilaisia akrobaattisia liikkeitä. Rengastrapetsilla harjoittelu ja liikkuminen on hauskaa ja erittäin tehokasta, koko kehoa vahvistavaa treeniä. Laji vahvistaa erityisesti keski- ja ylävartalon lihaksia ja tuo liikkuvuutta koko kehoon.  Renkaalla pääset hauskalla tavalla haastamaan itseäsi. Rengastrapetsi on vaativa, mutta näyttävä laji, josta löytyy jokaiselle sopivia liikkeitä.

Rengastrapetsin alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle sekä helppoja asentoja, pyörähdyksiä ja tiputuksia. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita. Alkeiskurssilla keskitytään vahvistamaan erityisesti lajissa tarvittavia vatsa- ja käsilihaksia.

Varusteet:  selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoiset housut sekä juomapullo.

 

Ilmajoogan alkeisjatkokurssi

Sunnuntaisin 14.2.-14.3. klo 14.45-15.45 (5 x 60 min), kesto 5 viikkoa

UUSI KURSSI MAALISKUUSSA! Sunnuntaisin 21.3-25.4.2021 (ei tuntia pääsiäisenä 4.4.)

Hinta 80€

Ohjaajana Marianne Kovasin

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 0503748317.

Huom! Tälle kurssille voi osallistua myös kertamaksulla. Varaa paikkasi tällöin itse tuntikalenterin kautta: www.polenow.com/studioloiste

Ilmajoogan alkeisjatkokurssilla tutustutaan liikkeisiin kankaan kanssa ja harjoitellaan perusasentoja, mutta päästään myös syventämään jo opittuja liikkeitä. Ilmajoogaharjoituksessa parannat ryhtiä ja helpotat selkävaivoja, aktivoit hengityselimistöä sekä kasvatat voimaa, itseluottamusta ja liikkuvuutta. Kankaassa tehty harjoitus tuo myös mukavaa vaihtelua ja ehkä uutta näkökulmaa muun harjoittelusi tueksi. Tunti soveltuu kaikentasoisille ilmajoogasta kiinnostuneille.

Ota mukaan oma joogamatto, jos sinulla on, ja pukeudu pitkähihaiseen (mielellään puuvillaiseen) paitaan ja pitkälahkeisiin, ihonmyötäisiin housuihin. Korut ja meikki tulee poistaa tunnin ajaksi eikä vaatteissa saa olla vetoketjuja tai muuta terävää.

Käsilläseisontakurssi

Tiistaisin 9.2.-9.3. klo 18.15-19.15 (5 x 60 min)

UUSI KURSSI MAALISKUUSSA! Tiistaisin 16.3.-13.4. klo 18.15-19.15 (5 x 60 min)

Hinta 80 €

Käsilläseisontakurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita kuten erilaisia asentoja sekä käsilläkävelyä. Kurssilla keskitytään löytämään ergonominen käsilläseisonta-asento. Ohjaaja avustaa tarvittaessa ilman tukea tehtävissä liikkeissä.

Kurssilla tehdään myös käsilläseisontaa tukevia liikkeitä ja lajin vaatimia venyvyys- ja voimaharjoitteita. Tällä kurssilla saat kokonaisvaltaisen treenin ja juuri itsellesi ja omaan kehitysvaiheeseesi sopivia harjoituksia! 

Kurssille voi osallistua taitotasosta riippumatta, sillä liikkeitä vaikeutetaan tai helpotetaan tarpeen mukaan. 

Varusteet: vesipullo, liikuntaan soveltuvat vaatteet

Ohjaaja Sanni Sarlin