Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä viiden viikon mittaisia kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Sensual Heels Choreo -kurssi 

Torstaisin 29.4.-27.5.2021 klo 16.30-17.30, kesto 5 x 60 min.

Hinta 80 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Max. ryhmäkoko 7 + ohjaaja

UUSI KURSSI KESÄLLÄ!

Torstaisin 10.6.-8.7.2021 klo 16.30-17.30, kesto 4 x 60 min. (ei tuntia juhannuksena 24.6.)

Hinta 65 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Max. ryhmäkoko 7 + ohjaaja

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Sensual Heels Choreo -kurssilla opettelemme tanssin kautta sulavaa liikkumista platform-kengillä, niin tangolla kuin lattiallakin. Kurssin aikana opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistyy helpohko tankotekniikka ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme myös musiikin tulkintaan, kauniisiin linjauksiin ja muotoihin. Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla on jo kokemusta tankotanssista. Kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita.

Kurssilla tarvitset:

-Polvisuojat

-Platform korkokengät – suojaathan kenkien kärjet, jotta ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Tunnille voi hyvin osallistua myös ilman kenkiä, mutta saat kurssista enemmän irti kenkien kanssa.

-Tankopyyhkeen ja juomapullon

P.S. Sanna vastaa mielellään korkoihin liittyviin kysymyksiin  @sihvosan

Perhetemppu-kurssi

Lauantaisin 12.6.-10.7. klo 10-11, kesto 4 x 60 min. (ei tuntia juhannuksena 26.7.)
Hinta 95 €/perhe, ohjaaja Marianne Kovasin
Ilmoittautuminen ja tiedustelut info@studioloiste.fi
Lauantaiaamujen piristys Perhetemppu-kurssi on koko perheen lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki! Kurssilla pidetään hauskaa leikkien ja kokeillen pariakrobaattisia liikkeitä sekä harjoitellen uusia taitoja tangolla, hammockilla (kangaslenkillä) ja rengastrapetsilla. Lopputunnista rauhoitutaan joogasadun parissa.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja mukana voi olla yhden aikuisen kanssa useampikin lapsi. Perhe jakaa saman välineen. Osallistua voi vanhemman sijaan myös vaikkapa isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta temppuilusta. Varaa mukaan juomapullo, pitkät housut, pitkähihainen paita, shortsit ja pieni pyyhe. Kerrothan ilmoittautuessasi perheesi osallistujien määrän sekä lasten iät!

LASTEN KESÄLEIRI 8-13 -VUOTIAILLE

  • Ma-pe 7.6.-11.6. 

  • 8-13 -vuotiaille

  • Leiripäivät klo 10-14

  • Hinta 200€

  • Lajit: tanko, hammock, rengastrapetsi, akrobatia

Ohjaajat Jerina Ferdani, Marianne Kovasin ja Hanna Kunnas. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi.

Nyt tarjolla paljon kysytty lasten liikunnallinen kesäleiri 7.6.-11.6. (ma-pe)! Leiri antaa mahdollisuuden tutustua lajeihimme yhdessä leirikavereiden kanssa turvallisen aikuisen ohjauksessa. Leiri sopii niin ensikertalaisille kuin jo lajejamme pidempään harrastaneillekin. Leiripäivät ovat neljän tunnin mittaisia klo 10-14 ja niihin kuuluu lajiohjauksen lisäksi lounas- ja välipalatauko sekä hetki rennompaa yhdessäoloa joko ulko- tai sisäleikkien ja -pelien muodossa!

Leirin hinta 200€ sisältää ohjauksen leiripäivien ajan sekä pienen välipalan päivittäin (hedelmä ja smoothie/jogurtti). Leirin maksimi ryhmäkoko on 7 lasta. Leiri toteutuu, jos osallistujia on vähintään kuusi. Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yhteystiedot, osoite, sekä lapsen mahdolliset sairaudet ja allergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leirin alkua. Leirin toteutuminen vahvistetaan toukokuun loppuun mennessä tai jo aiemmin, jos riittävä määrä ilmoittautumisia on tullut.

Päiväleirin ohjaajina toimivat Hanna Kunnas (tanko ja hammock), Jerina Ferdani (rengastrapetsi ja akrobatia) ja Marianne Kovasin (tanko ja hammock).

Leiriläiset tuovat omat eväänsä lounastaukoa varten. Tiloissamme on jääkaappi ja mikro. Halutessaan voi varata mukaan myös pientä terveellistä välipalaa tarjoamamme hedelmän ja smoothien lisäksi. Leiriläiset tarvitsevat mukaansa myös vesipullon, pienen pyyhkeen, shortsit, pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä ulkoiluun sopivat säänmukaiset vaatteet ja lenkkarit.

Full body flexibility bootcamp

Tiistaisin 4.5.-25.5.2021 klo 18.15-19.15, kesto 4 x 60 min

Hinta 65 €

Ohjaajana Sky G. Ertas

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

In this four week full body flexibility course we will use anatomy trains to address our ranges of motion; and through up-to-date methods we will understand how to stretch in a safe and effective way for a healthier body.

 

Tällä viiden viikon mittaisella liikkuvuuskurssilla käydään läpi koko keho. Opit venyttämään kehoa tehokkaasti, aktiivisesti ja kokonaisvaltaisesti. Kurssi sopii kaikille eikä edellytä notkeutta tai aiempaa kokemusta venyttelystä. Kurssin tavoite on lisätä kehon liikkuvuutta ja hyvinvointia sekä oppia venyttelemään turvallisesti! Kurssin ohjauskieli on englanti.

Summer flexibility bootcamp

Lauantaisin 5.6.-10.7. klo 13.45-14.45, kesto 5 x 60 min (ei tuntia juhannuksena 26.6.)

Hinta 80 €

Ohjaajana Sky G. Ertas

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

In this five week full body flexibility course we will use anatomy trains to address our ranges of motion; and through up-to-date methods we will understand how to stretch in a safe and effective way for a healthier body.

Tällä viiden viikon mittaisella liikkuvuuskurssilla käydään läpi koko keho. Opit venyttämään kehoa tehokkaasti, aktiivisesti ja kokonaisvaltaisesti. Kurssi sopii kaikille eikä edellytä notkeutta tai aiempaa kokemusta venyttelystä. Kurssin tavoite on lisätä kehon liikkuvuutta ja hyvinvointia sekä oppia venyttelemään turvallisesti! Kurssin ohjauskieli on englanti.

Rengastrapetsikurssi 8-13 -vuotiaille

Lauantaisin 17.4.-29.5. klo 9.45-10.45 (ei tuntia vappupäivänä 1.5.)

Kesto 6 viikkoa, hinta 95€, ohjaaja Venla Takkinen

UUSI KURSSI ALKAA KESÄKUUSSA!

•tiistaisin 1.-29.6. klo 15.45-16.45
•kesto 5 viikkoa, hinta 80€
•kurssin ohjaa Venla Takkinen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tuntien aluksi lämmitellään, leikitään ja tehdään koordinaatioharjoituksia. Sen jälkeen harjoitellaan temppuja ja temppusarjoja renkaalla. Ensimmäisillä kerroilla renkaat ripustetaan matalammalle. Tunneilla on hyvä olla pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita sekä oma vesipullo. Kurssi sopii kaikille rengastrapetsista kiinnostuneille 8-13 -vuotiaille!

Hammock temppu -kurssi 8-13 -vuotiaille

Sunnuntaisin 25.4.-30.5. klo 16-17

Kesto 6 x 60 min, hinta 95 €, ohjaaja Marianne Kovasin

UUSI KURSSI ALKAA KESÄKUUSSA!

•tiistaisin 1.-29.6. klo 18.15-19.15
•kesto 5 viikkoa, hinta 80€
•kurssin ohjaa Venla Takkinen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Hammock temppu- kurssilla pääset temppuilemaan ilmassa! Välineenä käytetään kattoon kiinnitettyä vyötärön korkeudella roikkuvaa kangaslenkkiä, jolla harjoitellaan erilaisia temppuja ja asentoja. Teemme myös helppoja inversioita (liikkeitä, joissa käännytään pää ylösalaisin). Hammockin kanssa harjoittelu on hauskaa ja kehittää nopeasti ylävartalon voimaa, liikkuvuutta sekä kehon koordinaatiokykyä. Tunnille tarvitset polvitaipeet peittävät joustavat housut sekä kainalot peittävän paidan. Kurssi soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille 8-13 -vuotiaille.

Hammock Temppu -kurssi aikuisille

Tiistaisin 1.-29.6. klo 19.30-20.30
Kesto 5 x 60 min, hinta 80€
Ohjaaja Venla Takkinen
Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tämä kurssi on reipasta ilma-akrobatiaa ilmajoogaliinoilla eli hammockeilla. Tunneilla tehdään ilmajoogastakin tuttuja liikkeitä ja riipuntoja, joita yhdistellään liikesarjoiksi, sekä harjoitellaan osallistujien osaamistason mukaisesti erilaisia sidontoja, tiputuksia ja pyörähdyksiä. Pukeudu pitkähihaiseen (mielellään puuvillaiseen) paitaan ja pitkälahkeisiin, ihonmyötäisiin housuihin. Korut ja meikki tulee poistaa tunnin ajaksi eikä vaatteissa saa olla vetoketjuja tai muuta terävää.

Tankotanssin alkeiskurssi

  • RYHMÄ 13: Ma klo 17-18, 3.5.-24.5.2021. Ohjaaja Valeria Verkhovskaia. Hinta 65 €, kesto 4 x 60 min.
  • RYHMÄ 14: Su klo 12.15-13.15, 2.-30.5. Ohjaaja Hanna Kunnas. Hinta 80 €, kesto 5 x 60 min.

UUDET RYHMÄT KESÄLLÄ!

  • RYHMÄ 15: Ma klo 17-18, 31.5-28.6.2021. Ohjaaja Valeria Verkhovskaia. Hinta 80 €, kesto 5 x 60 min.
  • RYHMÄ 16: Su klo 12.15-13.15, 6.6.-11.7. Ohjaaja Hanna Kunnas. Hinta 80 €, kesto 5 x 60 min. (ei tuntia juhannuksena 27.6.)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Viiden viikon mittaisella kurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä!

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Introduction to Heels -workshop

Su 6.6.2021 klo 15.00-16.30 kesto 90 min

Hinta 30 €

Ohjaaja Sky G. Ertas

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@studioloiste.fi

90 minute workshop for platform stiletto beginners from the heelwork certified instructor Sky! We will learn platform stiletto specific warm-up, ankle conditioning, how to walk in heels, how to do pirouettes in addition to basic heelwork like bodywaves and legwaves. Then we will combine these skills in a short sensual pole choreo at the end of the workshop. If you are taking choreo classes in heels but feel a little bit lost, or feel like you’re not as fluid as you’d like to be; or if you have shoes but haven’t started dancing in them yet, then this is the workshop that will help you fill the gaps.

 

Tässä 90 minuutin mittaisessa workshopissa käydään läpi korkokengillä tanssimisen perustekniikkaa. Opi niin kävely, piruetit kuin koroille tyypillinen jalkatyöskentelykin! Opitut taidot yhdistetään lopuksi lyhyeen sensuelliin tankokoreografiaan. Jos haluat lisää sujuvuutta koroilla tanssimiseen tai olet vasta hankkinut kengät, tämä workshop on sinua varten!

Ilmajoogan alkeisjatkokurssi

UUSI KURSSI TOUKOKUUSSA!

Sunnuntaisin 2.5.-30.5.2021 klo 14.45-15.45

Hinta 80€, kesto 5 x 60 min.

Ohjaajana Marianne Kovasin

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 0503748317.

Huom! Tälle kurssille voi osallistua myös kertamaksulla. Varaa paikkasi tällöin itse tuntikalenterin kautta: www.polenow.com/studioloiste

Ilmajoogan alkeisjatkokurssilla tutustutaan liikkeisiin kankaan kanssa ja harjoitellaan perusasentoja, mutta päästään myös syventämään jo opittuja liikkeitä. Ilmajoogaharjoituksessa parannat ryhtiä ja helpotat selkävaivoja, aktivoit hengityselimistöä sekä kasvatat voimaa, itseluottamusta ja liikkuvuutta. Kankaassa tehty harjoitus tuo myös mukavaa vaihtelua ja ehkä uutta näkökulmaa muun harjoittelusi tueksi. Tunti soveltuu kaikentasoisille ilmajoogasta kiinnostuneille.

Ota mukaan oma joogamatto, jos sinulla on, ja pukeudu pitkähihaiseen (mielellään puuvillaiseen) paitaan ja pitkälahkeisiin, ihonmyötäisiin housuihin. Korut ja meikki tulee poistaa tunnin ajaksi eikä vaatteissa saa olla vetoketjuja tai muuta terävää.

Käsilläseisontakurssi

Perjantaisin 4.6.-9.7. klo 17-18 (5 x 60 min)

Hinta 80 €, ohjaaja Jerina Ferdani

Käsilläseisontakurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita kuten erilaisia asentoja sekä käsilläkävelyä. Kurssilla keskitytään löytämään ergonominen käsilläseisonta-asento. Ohjaaja avustaa tarvittaessa ilman tukea tehtävissä liikkeissä ja/tai tukena käytetään seinää, jos pandemiatilanne ei salli vielä avustamista.

Kurssilla tehdään myös käsilläseisontaa tukevia liikkeitä ja lajin vaatimia venyvyys- ja voimaharjoitteita. Tällä kurssilla saat kokonaisvaltaisen treenin ja juuri itsellesi ja omaan kehitysvaiheeseesi sopivia harjoituksia! 

Kurssille voi osallistua taitotasosta riippumatta, sillä liikkeitä vaikeutetaan tai helpotetaan tarpeen mukaan. 

Varusteet: vesipullo, liikuntaan soveltuvat vaatteet