Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien ja kurssien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Sensual Heels Choreo -kurssi 

UUSI KURSSI TAMMIKUUSSA!

Torstaisin 27.1.-24.2.2022 klo 16.30-17.30, kesto 5 x 60 min.

Hinta 85 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Sensual Heels Choreo -kurssilla opettelemme tanssin kautta sulavaa liikkumista platform-kengillä, niin tangolla kuin lattiallakin. Kurssin aikana opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistyy helpohko tankotekniikka ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme myös musiikin tulkintaan, kauniisiin linjauksiin ja muotoihin. Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla on jo kokemusta tankotanssista. Kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita.

Kurssilla tarvitset:

-Polvisuojat

-Platform korkokengät – suojaathan kenkien kärjet, jotta ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Tunnille voi hyvin osallistua myös ilman kenkiä, mutta saat kurssista enemmän irti kenkien kanssa.

-Tankopyyhkeen ja juomapullon

P.S. Sanna vastaa mielellään korkoihin liittyviin kysymyksiin  @sihvosan

Ballet for Everyone

UUTUUSKURSSI!

Lauantaisin 29.1.-26.2. klo 13.45-14.45

Kesto 5 x 60 min, hinta 85€

Ohjaa Sky G. Ertas. Ohjauskieli englanti. In English!

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

This course is not only for pole dancers / athletes but also for everyone who wants to try ballet in a different way. The classes will focus A LOT on body awareness (”bodyfulness”), alignment, breathing, weight distribution, clean lines, expressiveness and perhaps the most critically: good use of arms, hands and neck! You will find so much value in this course if you want to be a competitive pole dancer / aerialist (hoops / silks etc.), if you find it difficult to point your feet, if you have microbends you want to clean up and if you always wanted to do ballet but you feel lost in traditional ballet classes. You don’t need to have experience with pole for this class. This is not a ”barre” class, this is a ”ballet” class so we will be doing ART – welcome!

LASTEN TALVILOMALEIRI 8-13 -VUOTIAILLE

 • Ma-ke 21.-23.2.2022 

 • 8-13 -vuotiaille

 • Leiripäivät klo 10-14

 • Hinta 150 €

 • Lajit: tanko, hammock, rengastrapetsi, akrobatia

Ohjaajat Jerina Ferdani, Marianne Kovasin ja Hanna Kunnas. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi.

Nyt tarjolla lasten liikunnallinen talvilomaleiri 8-13 -vuotiaille! Leiri antaa mahdollisuuden tutustua lajeihimme yhdessä leirikavereiden kanssa turvallisen aikuisen ohjauksessa. Leiri sopii niin ensikertalaisille kuin jo lajejamme pidempään harrastaneillekin. Leiripäivät ovat neljän tunnin mittaisia klo 10-14 ja niihin kuuluu lajiohjauksen lisäksi lounas- ja välipalatauko sekä hetki rennompaa yhdessäoloa joko ulko- tai sisäleikkien ja -pelien muodossa!

Leirin hinta 150 € sisältää ohjauksen leiripäivien ajan sekä pienen välipalan päivittäin (hedelmä ja smoothie/jogurtti). Leirin maksimi ryhmäkoko on 7 lasta. Leiri toteutuu, jos osallistujia on vähintään kuusi. Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yhteystiedot, osoite, sekä lapsen mahdolliset sairaudet ja allergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leirin alkua. Leirin toteutuminen vahvistetaan viikon 6 loppuun mennessä tai jo aiemmin, jos riittävä määrä ilmoittautumisia on tullut.

Päiväleirin ohjaajina toimivat Hanna Kunnas, Jerina Ferdani ja Marianne Kovasin.

Leiriläiset tuovat omat eväänsä lounastaukoa varten. Tiloissamme on jääkaappi ja mikro. Halutessaan voi varata mukaan myös pientä terveellistä välipalaa tarjoamamme hedelmän ja smoothien lisäksi. Leiriläiset tarvitsevat mukaansa myös vesipullon, pienen pyyhkeen, shortsit, pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä ulkoiluun sopivat säänmukaiset vaatteet.

Tankotanssin alkeiskurssi

TAMMIKUUSSA ALKAVAT UUDET RYHMÄT:

RYHMÄ 1: Maanantaisin klo 19.30-20.30, 31.1.-21.2.2022. Ohjaaja Valeria Verkhovskaia. Hinta 68 €, kesto 4 x 60 min.

RYHMÄ 2: Tiistaisin klo 18.15-19.15, 25.1.-22.2.2022. Ohjaaja Jerina Ferdani. Hinta 85€, kesto 5 x 60 min.

RYHMÄ 3: Sunnuntaisin klo 12.15-13.15, 30.1.-27.2.2022 Ohjaaja Hanna Kunnas. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

RYHMÄ 4: Su klo 13.30-14.30, 30.1.-27.2.2022 Ohjaaja Hanna Kunnas. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

HELMI-MAALISKUUSSA ALKAA UUDET KURSSIT SAMOILLA TUNTIPAIKOILLA VIIKOLLA 9! Otamme ilmoittautumisia jo vastaan!

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Viiden viikon mittaisella kurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä!

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Heels Tricks -kurssi

UUSI KURSSI TAMMIKUUSSA!

 • Perjantaisin 28.1.-25.2.2022 klo 19.30-20.30
 • Hinta 85€ (5 x 60 min)
 • Ohjaa Sky G. Ertas
 • Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi
 • In English! Ohjauskieli englanti

In this 5-week course we’ll learn tricks in heels, meaning, we’ll wear heels to a technique class! Even the most simple static spins have their own ways of execution when done in heels – we’ll learn how to distribute weight, how to take off, how to place, align, secure, glide, float and how to land; as well as what creates the aesthetically pleasing lines of heels tricks. For level 2+ students the course will have inverted tricks, for beginners same tricks will be done upright or on the floor. Everyone will have matching tricks to their levels.

Pole Flow Choreo -workshop

La 12.2.2022 klo 15.00-16.30, kesto 90 min

Hinta 30 €

Ohjaaja Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@studioloiste.fi

Workshopissa tehdään nykytanssihenkinen koreografia, jossa yhdistetään liikkeen kokonaisvaltaisuus, virtaavuus ja rentous musiikkiin. Koreografia koostuu helposta tankotekniikasta sekä lattiatyöskentelystä, keskittyen sulaviin siirtymiin liikkeiden välillä sekä musiikista ja liikkeen flowsta nauttimiseen. Workshop sopii parhaiten sinulle, jolla on jo hieman kokemusta tankotanssista. Koreografian biisi: Radio Head – Street Spirit (Fade Out).

Ota mukaasi:

 • Mukavat, tanssimiseen sopivat vaatteet (shortseja et tarvitse)
 • Tankopyyhe ja juomapullo
 • Polvisuojat

Rengastrapetsin alkeiskurssi

UUSI KURSSI TAMMIKUUSSA!

Sunnuntaisin 30.1.-27.2.2022, klo 17.30-18.30

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ohjaajana Maria Husu

Ilmoittaudu pian! info@studioloiste.fi

Rengastrapetsi on suuri katosta roikkuva rengas, jossa voi tehdä erilaisia akrobaattisia liikkeitä. Rengastrapetsilla harjoittelu on hauskaa ja erittäin tehokasta koko kehoa vahvistavaa treeniä. Laji vahvistaa erityisesti keski- ja ylävartalon lihaksia ja tuo liikkuvuutta koko kehoon.  Renkaalla pääset haastamaan itseäsi hauskalla tavalla!

Rengastrapetsin alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle sekä helppoja asentoja ja pyörähdyksiä. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita. Alkeiskurssilla keskitytään vahvistamaan erityisesti lajissa tarvittavia vatsa- ja käsilihaksia.

Varusteet:  selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoiset housut sekä juomapullo.