Vaihtuvat kurssit & workshopit

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja sekä kursseja vaihtuvin teemoin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse info@studioloiste.fi. Workshoppien ja kurssien hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan omasi pian!

Sensual Flow Choreo -kurssi 

Torstaisin 7.9.-5.10. klo 16.30-17.30, kesto 5 x 60 min.

Hinta 85 €, ohjaajana Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tällä kurssilla opettelemme tanssin kautta sulavaa liikkumista platform-kengillä, niin tangolla kuin lattiallakin. Kurssin aikana opettelemme sensuellin koreografian, jossa yhdistyy helpohko tankotekniikka ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme myös musiikin tulkintaan, kauniisiin linjauksiin ja muotoihin. Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla on jo kokemusta tankotanssista. Kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita.

Kurssilla tarvitset:

-Polvisuojat

-Platform korkokengät – suojaathan kenkien kärjet, jotta ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Tunnille voi hyvin osallistua myös ilman kenkiä, mutta saat kurssista enemmän irti kenkien kanssa.

-Tankopyyhkeen ja juomapullon

LASTEN SYYSLOMALEIRI 7-12 -VUOTIAILLE

  • Ma-ti 16.-17.10.2023

  • 7-12 -vuotiaille

  • Leiripäivät klo 10-14

  • Hinta 99 €

  • Lajit: tanko, hammock ja rengastrapetsi

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi.

Nyt tarjolla lasten liikunnallinen syyslomaleiri 16.-17.10. (ma-ti)! Leiri antaa mahdollisuuden tutustua lajeihimme yhdessä leirikavereiden kanssa turvallisen aikuisen ohjauksessa. Leiri sopii niin ensikertalaisille kuin jo lajejamme pidempään harrastaneillekin. Leiripäivät ovat neljän tunnin mittaisia klo 10-14 ja niihin kuuluu lajiohjauksen lisäksi lounas- ja välipalatauko sekä hetki rennompaa yhdessäoloa joko ulko- tai sisäleikkien ja -pelien muodossa!

Leirin hinta 99 € sisältää ohjauksen leiripäivien ajan sekä pienen välipalan päivittäin (hedelmä ja smoothie/jogurtti). Leirin maksimi ryhmäkoko on 10 lasta. Leiri toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi.

Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yhteystiedot, osoite, sekä lapsen mahdolliset sairaudet ja allergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leirin alkua. Leirin toteutuminen vahvistetaan 11.10. mennessä tai jo aiemmin, jos riittävä määrä ilmoittautumisia on tullut.

Päiväleirin vastuuohjaajana toimii Hanna Kunnas.

Leiriläiset tuovat omat eväänsä lounastaukoa varten. Tiloissamme on jääkaappi ja mikro. Halutessaan voi varata mukaan myös pientä terveellistä välipalaa tarjoamamme hedelmän ja smoothien lisäksi.

Leiriläiset tarvitsevat mukaansa myös vesipullon, pienen pyyhkeen, shortsit, pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä ulkoiluun sopivat säänmukaiset vaatteet.

Tervetuloa Studio Loisteen lasten leirille!

Duo-workshop

Sunnuntaina 22.10. klo 10.30-12.00

Kesto 90 min, hinta 49€ (HUOM! Jos ilmoittaudut parin kanssa yhdessä, alehinta 45€ molemmille!)

Ohjaajat Sanni Pietarinen ja Jasmin Läspä

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Paritankoilun mestarit Sanni Pietarinen ja Jasmin Läspä tulevat Studio Loisteelle pitämään DUO OPEN LEVEL -workshopin!

Jasmin ja Sanni ovat voittaneet Pole Art Italyn duo-kategorian sekä viimeisimpänä suomenmestaruuden duo-kategoriassa. Nyt he haluavat jakaa kaiken mitä ovat oppineet ja saada muutkin innostumaan duo-tekemisestä!

Tunnilla tehdään liikkeitä heidän sarjastaan sekä kokonaan uusia temppuja tangolla sekä lattialla. Tunnilla käytetään sekä staattista että spinnitankoa. Et tarvitse aikaisempaa duo-kokemusta tunnille. Voit tulla yksin tai yhdessä parin kanssa! 

Barre-kurssi – UUTUUS!

 

Lauantaisin 23.9.-21.10. klo 14-15

Ohjaa Noora Laaksonen

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

 

Barre on klassisesta baletista inspiroitunut laji, joka vahvistaa etenkin jalkoja ja ryhtiä. Kurssilla tehdään tanssijoiden perustekniikkaharjoituksia tangon tukea hyödyntäen, mutta kurssi sisältää myös jonkin verran perinteisempiäkin lihaskuntoliikkeitä ja liikkuvuusharjoittelua. Osallistuminen kurssille ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta. Tämä on oivallinen oheislaji tankotanssijoille sekä ilma-akrobaateille, mutta sopii yhtä lailla kaikille muillekin!

Aerial Hammock -kurssi

Sunnuntaisin 3.9.-1.10. klo 18-19

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ohjaaja Vivi Ahtiainen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan liikkeitä ilmassa hammockilla eli kangasluupilla. Kurssilla tehdään erilaisia staattisia asentoja niin istuen kuin seisten ja edetään pyörähdyksiin sekä ylösalaisin menoihin. Liikkeitä yhdistellään eripituisiksi sarjoiksi.

Kurssilla on avoin taso, eli se sopii aloittelijoille eikä aiempaa kokemusta vaadita, mutta kurssi antaa haastetta myös lajia jo harrastaneille sekä kurssin jo aiemmin käyneille.

Etenemme ryhmän mukaan, liikkeitä varioiden ja turvallinen harjoittelu huomioiden. Vaatetuksena on hyvä olla selän- ja kainalot peittävä paita ja polvitaipeet peittävät housut esim. trikoot.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta, ylittämään itsesi ja viettämään kivaa aikaa yhdessä!

Kohti spagaattia -kurssi

Tiistaisin 5.9.-3.10. klo 18.15-19.15

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ohjaaja Reetta Lagerström

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

 Kurssilla keskitytään vahvistamaan ja venyttämään etu- ja sivuspagaatteja tukevia lihaksia. Kurssilla tehtävät harjoitteet auttavat avaamaan lantion alueen sekä jalkojen lihasryhmiä sekä tukevat aktiivisessa, akrobatiavälineellä tehtävässä spagaatissa käytettäviä lihaksia. Kurssi sopii kaikentasoisille ja kurssin pitkäjänteinen työskentely auttaa sinua pääsemään lähemmäs notkeustavoitettasi!

Heels Tricks Spin and Static -kurssi 

UUSI KURSSI SYYS-LOKAKUUSSA!

Keskiviikkoisin 13.9.-11.10. klo 20-21

Ohjaaja Iris Perovuo

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse info@studioloiste.fi

Heels Tricks Spin and Static -kurssilla harjoittelemme temppuja ja yksittäisiä liikkeitä sekä lyhyitä komboja koroilla niin staattisella tangolla kuin spinnitangollakin. Luvassa on mm. spagaatteja ja droppeja, mutta myös alkeistasolle sopivia variaatioita. Aiempaa kokemusta koroilla tanssimisesta tai spinnitangosta et tarvitse, mutta tankotanssin alkeet olisi hyvä olla hallussa. Kurssilla on avoin taso.

Kurssilla tarvitset

– Platform korkokengät
– Polvisuojat
– Tankopyyhkeen ja juomapullon

Tankotanssin alkeisjatkokurssi

Torstaisin 12.10.-9.11. klo 16.30-17.30

Hinta 85 € (5 x 60min)

Ohjaaja Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tämä kurssi sopii erinomaisesti niille alkeiskurssin jo käyneille, jotka eivät vielä koe itseään valmiiksi viikkotunneillemme! Kurssilla vahvistetaan alkeiskurssilta tuttujen liikkeiden hallintaa sekä kokeillaan kokonaan uusia alkeistason liikkeitä ja niiden variaatioita. Liikkeitä ja pyörähdyksiä harjoitellaan myös yhdistämään erilaisiksi sarjoiksi sekä hiotaan inverttiä. Muitakin tangolla ylösalaisin tehtäviä liikkeitä pääsee jo kokeilemaan. Liikkeissä edetään kurssilaisten taitotason mukaan! Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle toivekurssille!

Ilmapilates-workshop

Lauantaina 21.10.2023 klo 11.15-12.30 (kesto 75 min)

Hinta 35 €. Ohjaa Sanna Sihvonen.

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Ilmapilates (aerial pilates) on uudenlainen, tehokas ja hauska harjoitusmuoto, jossa pilateksesta tuttuja liikkeitä haastetaan ja tuetaan katosta roikkuvan kangaslenkin avulla. Ilmapilates vahvistaa monipuolisesti kehon syviä tukilihaksia, sekä parantaa koordinaatiokykyä, tasapainoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Workshop sopii parhaiten pilateksen perusteet jo hallitseville.

Workshopin ohjaa Sanna Sihvonen, joka on Suomen ensimmäinen Air Control Pilates® -koulutuksen käynyt ilmapilatesohjaaja.

Kohti aishaa ja phoenixia -workshop

Keskiviikkona 18.10. klo 17.00-18.30

Hinta 35 € (90 min)

Ohjaaja Hanna Kunnas

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Workshopissa kehitellään ja harjoitellaan käsilläseisontavariaatioita ja eri otteita tangolla lattiatasossa sekä ylempänä tangolla ja/tai handspringin kautta, riippuen osallistujan tasosta. Lisäksi tutustutaan dynaamisen phoenix-pyörähdyksen suoritustekniikoihin alkeisharjoitteista liikkeelle lähtien.

Workshop sopii kaikille, joiden tavoitteena on pystyä tekemään dynaamisia spinnejä, käsilläseisontoja lattialla ja tangolla sekä handspringejä. Vaikka ne eivät tällä tunnilla vielä onnistuisikaan, pääset lähemmäs tavoitettasi, sillä saat hyviä tekniikkaharjoituksia sekä lisää liikkeiden vaatimaa voimaa ja liikkuvuutta!
Voit osallistua tunnille, jos invertoiminen lattialta sujuu ja tankotanssin peruspyörähdykset ovat hallussa.

Tankotanssin alkeiskurssit

SEURAAVAT RYHMÄT:

  •  RYHMÄ 8: Sunnuntaisin 24.9.-22.10. klo 15.40-16.40. Ohjaaja Iiris Sadeluoto. Hinta 85 €, kesto 5 x 60min.
  • RYHMÄ 10: Lauantaisin 30.9.-14.10. klo 11.35-12.35. Ohjaaja Eija Juntunen. Hinta 54 €, kesto 3 x 60 min.
  • RYHMÄ 9: Maanantaisin 9.10.-6.11. klo 19.30-20.30. Ohjaaja Vivi Ahtiainen. Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@studioloiste.fi tai 050 3748317

Tankotanssin alkeiskurssilla käymme läpi kattavan osan tankotanssin alkeisliikkeistä. Tutustumme niin peruspyörähdyksiin kuin kiipeilytekniikoihinkin. Myös helpoimmat pidot tangolla tulevat tutuiksi ja kokeilemme inverttiä (ylösalaisin menoa). Jokainen tunti sisältää myös alkulämmittelyn sekä lajia tukevia voimaharjoitteita. Kurssi on suunnattu aikuisille ja sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Jos olet raskaana, ota yhteyttä ja mietitään osallistumistasi yhdessä.

Tältä kurssilta saat hyvän alun tankotanssiharrastuksellesi!

Contemporary Pole -workshop

Lauantaina 28.10. klo 14.00-15.30

Ohjaa Noora Juppi

Hinta 35 €, kesto 90 min

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Workshopissa tehdään nykytanssillisia harjoitteita tangon kanssa. Workshopissa etsitään erilaisia motiiveja liikkeelle, käyttäen apuna esimerkiksi mielikuvia ja tilaan tai tempoon liittyviä harjoitteita. Tunti koostuu hyvästä lämmittelystä, erilaisista liikkeellisistä tehtävistä sekä valmiista koreografiasta. Sopii tankoilijoille, joille tankotanssin perustekniikat ovat tuttuja, aiempaa kokemusta nykytanssista ei tarvita.

Virtaava ja saumaton flow on Nooralle ominainen tapa liikkua ja sitä pääset harjoittelemaan tässä workshopissa, tanssin iloa unohtamatta! Tunnille kannattaa varata mukaan pitkät housut ja t-paita.

Pilateksen alkeiskurssi

Lauantaisin 23.9.-21.10. klo 15.15-16.15

Ohjaa Noora Laaksonen

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ilmoittautumiset info@studioloiste.fi

Pilates on Joseph Pilateksen (1883–1967) kehittämä pitkälle hiottu kehonhallintamenetelmä, joka keskittyy erityisesti kehon syvien tukilihasten löytämiseen, aktivointiin ja vahvistamiseen, sekä optimaalisten liikeratojen saavuttamiseen. Tavoitteena on kehittää ryhtiä, kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta vahvistamalla kehon keskialuetta ja syviä tukilihaksia (=ydintukea).

Pilatesharjoittelu vaatii keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaimman mahdollisen hyödyn irti. Liikkeiden teho perustuukin kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Pilateksen avulla vahvistat koko kehoa, sekä parannat koordinaatiokykyä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin vasta-alkajille kuin ammattiurheilijoillekin.

Pilateksen alkeiskurssilla keskitytään erityisesti kehon syviin lihaksiin, linjauksiin ja tasapainoon. Kurssilla työskennellään pääasiassa matolla ja liikkeet tehdään oman hengityksen tahdissa. Tämä rauhallinen ja kehoa huoltava kurssi sopii kaikille! Se antaa myös hyvän pohjan jatkaa harrastusta pilateksen viikkotunnillamme kurssin jälkeen.

Pilatestunneille tarvitset mukaan joustavat, vartalonmyötäiset vaatteet. Tunneilla ollaan ilman kenkiä. Halutessasi voit ottaa mukaan juomapullon sekä oman maton.

Sensual Flow Choreo -workshop

PERJANTAINA 20.10. klo 18.15-19.45

Kesto 90 min, hinta 35 €

Ohjaaja Sanna Sihvonen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@studioloiste.fi

Workshopissa opettelemme sensuellin koreografian Sannalle ominaiseen tyyliin. Koreossa yhdistyy helppo tankotekniikka, floorwork ja liikkeiden välinen flow. Keskitymme musiikin tulkintaan ja kauniisiin linjauksiin. Workshop sopii parhaiten sinulle, jolla on jo hieman kokemusta tankotanssista. Aikaisempaa kokemusta koroilla tanssimisesta ei vaadita – voit osallistua workshoppiin myös ilman kenkiä. Koreo on low flow eli emme kiipeä tangolle, et siis tarvitse shortseja. Suosittelemme ottamaan polvisuojat mukaan.

Rengastrapetsin intensiivistarttikurssi

Sunnuntait 8.10. ja 15.10. klo 17.00-18.30

Hinta 54 €, kesto 2 x 90 min

Ohjaajana Milla Jarko

Ilmoittaudu pian! info@studioloiste.fi

Rengastrapetsin intensiivistarttikurssilla tutustutaan välineeseen ja sen tekniikan perusteisiin. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nousuja renkaalle sekä helppoja asentoja ja pyörähdyksiä. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita. Starttikurssin jälkeen harrastusta voi siirtyä jatkamaan rengastrapetsin viikkotunneillemme!

Varusteet: selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoiset housut sekä juomapullo.

Kohti käsilläseisontaa -kurssi

Tiistaisin 10.10.-7.11. klo 18.15-19.15

Hinta 85 €, kesto 5 x 60 min

Ohjaaja Reetta Lagerström

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Käsilläseisontakurssilla harjoitellaan käsilläseisonnan perusteita sekä kehitetään käsilläseisonnan vaatimaa voimaa ja liikkuvuutta.
Kurssilla tehdään myös käsilläseisontaa tukevia harjoitteita.

Tällä kurssilla saat kokonaisvaltaisen treenin ja juuri itsellesi ja omaan kehitysvaiheeseesi sopivia harjoituksia!
Voit tulla mukaan lähtötasostasi riippumatta, sillä liikkeitä vaikeutetaan tai helpotetaan tarpeen mukaan.