Tietoa asiakastietojen käsittelystä

GDPR – General Data Protection Regulation

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistuneet. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan Studio Loisteen asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn.

Studio Loisteen asiakasrekisteri

Studio Loisteen asiakasrekisterin haltija ja ylläpitäjä on Liikuntatila Loiste Oy, Y-tunnus 3137575-3. Yhteyshenkilö on Hanna Kunnas, info@studioloiste.fi.

Studio Loiste käyttää Visma Passelin DigitalBooker-palvelua, joka toimii asiakasrekisterinä sekä tuntivarausjärjestelmänä. Asiakas rekisteröityy DigitalBooker-palveluun itse ja antaa samalla henkilötietonsa Liikuntatila Loiste Oy:n käyttöön. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, ala-ikäisen asiakkaan huoltajan nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Järjestelmä kerää ja tallentaa tiedon varatuista ja käydyistä tunneista Studio Loisteella. Asiakas pääsee tarkastelemaan näitä tietoja Omat varaukset -sivulla. Asiakkaalla on pääsy ja muokkausmahdollisuus kaikkiin antamiinsa henkilötietoihin.

Lue lisää: https://www.varaaheti.fi/studioloiste

(Tietosuojaseloste löytyy sivun vasemmasta alanurkasta.)

Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus ja käsittely

Liikuntatila Loiste Oy kerää ja käsittelee henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen, tuntivarausten tekemiseen, laskutukseen, suoramarkkinointiin, tiedottamiseen sekä palvelujen käyttöseurantaan palvelujen kehittämistä varten.

Kuvaus teknisistä ja organisatorisista turvatoimista

Asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti. Asiakastietoihin on pääsy vain Liikuntatila Loiste Oy:lle työskentelevillä määrätyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja palveluiden tuottamiseen. Heillä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. 

Studio Loiste ei välitä, myy tai vaihda asiakastietoja markkinointi- tai mihinkään muuhun tarkoitukseen kolmannelle osapuolelle. Studio Loisteelle jää kuitenkin oikeus siirtää asiakastiedot kolmannelle osapuolelle tarvittaessa yritysjärjestelyiden yhteydessä.

Asiakastietojen säilytys ja rekisteristä poistuminen

Asiakastiedot säilyvät rekisterissä neljä vuotta viimeisimmästä tuntivarauksesta lähtien. Asiakkaalla on kuitenkin milloin tahansa oikeus pyytää poistamaan hänet Liikuntatila Loiste Oy:n DigitalBooker-rekisteristä, jolloin asiakkaan tiedot poistuvat järjestelmästä välittömästi sen jälkeen, kun Studio Loiste on poistanut asiakkaan. Poistumispyynnön voi lähettää osoitteeseen info@studioloiste.fi.

Asiakastietojen kerääminen suoramarkkinointiin 

Liikuntatila Loiste Oy käyttää amerikkalaisen Mailchimp-yrityksen palveluja sähköisessä markkinointiviestinnässään ja tiedotteissaan. Markkinointiviestit ja tiedotteet lähetetään nimellä Studio Loiste -uutiskirje. Uutiskirjeiden sähköpostiosoitteet on haettu Studio Loisteen edellisestä PoleNow-asiakasrekisteristä (vanhat asiakkaat, jotka eivät ole rekisteröityneet uuteen järjestelmään), uutiskirjeiden tilauslomakkeista sekä nykyään käytössä olevasta DigitalBooker-asiakasrekisteristä. Asiakas voi pyytää yhteystietojen poistamista sähköpostilistalta ja hänellä on mahdollisuus perua uutiskirjeen tilaus milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä tai kirjallisella pyynnöllä sähköpostitse info@studioloiste.fi.

Lue lisää: https://mailchimp.com/about/, https://mailchimp.com/about/security/

 

Asiakastietojen kerääminen laskutuspalveluun

Liikuntatila Loiste Oy käyttää suomalaisen Lemon Tree -tilitoimiston Lemonaid-laskutusohjelmaa asiakkaidensa laskuttamiseen. Laskutettavien asiakkaiden tiedot siirtyvät toimeksiantosopimuksen ajaksi tilitoimiston ohjelmaan, josta ne poistetaan välittömästi sopimuksen loputtua.

Lue lisää: https://lemontree.fi/

Lisätietoja: info@studioloiste.fi