Viikkotunneille ilmoittautuminen

Viikkotunneillemme ilmoittautuminen tapahtuu varausjärjestelmämme kautta. Voit rekisteröityä Varaaheti-tuntivarausjärjestelmäämme täältä: www.varaaheti.fi/studioloiste

Rekisteröitymisen jälkeen voit varata paikan tunneille järjestelmän kautta. Tuntivaraukset tehdään tuntikalenterin kautta aina, kun tulet kertakäynnille, käytät  sarjakorttia tai korvaat kausituntiasi.

Tuntivarauksen tekemiseen ei ole aikarajaa. Järjestelmä näyttää tunnin alkuun saakka, onko tunnilla tilaa. Mikäli tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos tunnille vapautuu peruutuspaikka, siirryt automaattisesti tunnille, jos olet seuraavana jonossa. Jonoon ilmoittautuminen on siis sitovaa!

Viikkotunnin peruminen

Peruthan tuntivarauksesi mahdollisimman pian tuntivarausjärjestelmän kautta aina, kun et pääse tunnille! 

Tunti on peruttava varausjärjestelmän kautta kuitenkin viimeistään 3 h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tuntivarauksesta perimme kertakäynnin hinnan (20€, koskee sarjakorttilaisia ja kertamaksajia). Lasku lähetetään sähköpostitse. Kausimaksajat menettävät poissaolonsa korvausoikeuden, jos oma tai sen tilalle varattu tunti jää peruuttamatta. Kurssilaisten ei tarvitse perua paikkaansa kurssilta poissaolon sattuessa, mutta jos kurssipoissaolon tilalle varattu viikkotuntimme jää peruuttamatta, laskutamme kertakäynnin hinnan.

Ilmoittautuminen kaudelle – säännöllisen treenaajan valinta!

Haluatko käydä tunneilla säännöllisesti, vähintään kerran viikossa? Kausi-ilmoittautuminen on silloin helpoin ja edullisin tapa treenata. Mitä useamman tunnin viikossa treenaat, sitä edullisempi tuntihinta!

Olemme jakaneet vuoden kahteen kauteen, syyskauteen ja kevätkauteen.

Syyskausi 20 vkoa

Kevätkausi 20 vkoa (11.1.-5.6.2022)

Ilmoittaudu valitsemallesi viikkotunnille tai -tunneille koko kaudeksi kerrallaan sähköpostitse info@studioloiste.fi. Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kauden, jolloin maksat vain jäljellä olevasta ajasta. Tämän jälkeen sinun ei enää tarvitse varata erikseen paikkoja tunneille tuntivarausjärjestelmän kautta, vaan varaamme automaattisesti sinulle paikat kaikille kyseisille tunneille kauden ajaksi. Rekisteröityminen tuntivarausjärjestelmään täytyy silti tehdä.

Kausi-ilmoittautuminen on mahdollista perua kahden viikon kuluessa kauden alkamisesta, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Peruutustilanteessa maksu lähetetään vain käydyistä tunneista.

Jos kaudelle sattuu pidempi sairasloma, voi maksettua jaksoa siirtää lääkärintodistuksessa mainitun sairasloman keston verran.

Käytkö viikottain treenaamassa ja haluaisit vaihdella tunteja?

Olet silti oikeutettu kausimaksuun, joka on sarjakorttia edullisempi. Tässä tapauksessa tee varaus haluamillesi tunneille itse varausjärjestelmän kautta ja ilmoita kaudelle osallistumisesta sähköpostitse. Kerro viestissäsi, käytkö yhdellä, kahdella vai kolmella tunnilla/vk tai jos haluat ostaa Anytime-kortin.

Anytime, ahkeran treenaajan valinta!

Jos tiedät treenaavasi useamman kerran viikossa ja useampaa eri lajia, sinun kannattaa valita Anytime-kortti. Sillä saat rajattoman treenioikeuden viikkotunneillamme haluamallesi ajanjaksolle. Myynnissä ovat sekä kuukausikortti että koko kauden mittainen Anytime-kortti. Yksittäisiä poissaoloja tunneilta ei voi korvata, mutta jos Anytime-jaksollesi sattuu pidempi sairasloma, voi jaksoa siirtää lääkärintodistuksessa mainitun sairasloman keston verran.

Kursseille ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Kursseille ja workshoppeihin ilmoittaudutaan sähköpostitse info@studioloiste.fi.

Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen, kun kurssin alkamiseen on viisi päivää tai vähemmän. Tätä ennen kurssin voi perua kirjallisesti sähköpostiviestillä.

Sairastapauksissa peruutusajan mentyä umpeen kurssimaksusta palautetaan 50% lääkärintodistusta vastaan.

Oma kurssipaikka on mahdollista siirtää toiselle, asiakkaan osoittamalle henkilölle, jos  peruutusaika on mennyt umpeen, mutta kurssi ei ole vielä alkanut.

Yksi poissaolokerta per kurssi on mahdollista korvata kurssin aikana viikkotunneillamme.

Tuntien korvaaminen poissaolon takia

Mikäli et joskus pääse osallistumaan kausimaksetulle tunnillesi, peru oma paikkasi tunnilta tuntivarausjärjestelmän kautta ja varaa sieltä myös paikka korvaavalle tunnille. Myös toisen lajin viikkotunti sopii hyvin poissaolon korvaamiseen. 

Tunnit on mahdollista korvata maksetun kauden aikana.

Tunnille saapuminen

Saavuthan tunnille ajoissa. Tuntien väleissä on 15 minuutin pituiset tauot, joiden aikana saliin voi tulla sisään.

Koronapandemian ajan pyrimme toimimaan niin, ettei salissa olisi kahta ryhmää yhtä aikaa. Poistuthan siis salista viipymättä tuntisi päättymisen jälkeen ja tulet käytävältä saliin vasta, kun edellinen ryhmä on poistunut.

Taukojen aikana salin ovet ovat auki. Oven ollessa kiinni tunti on meneillään, odotathan silloin käytävällä tunnin loppumista. Ovi avataan heti tunnin loputtua. Salissa on pukuhuone. WC:t ovat käytävällä lähellä portaita. Käytettävissä on myös suihku, joka sijaitsee porraskäytävän toisella puolella (Perhosvoltin tiloissa).

Kausimaksu

Kausimaksusta lähetetään lasku sähköpostitse. Jos tulet mukaan kesken kauden, kausimaksu lasketaan jäljellä olevien tuntien mukaan. Kerro ilmoittautuessa, jos haluat maksaa kauden tai osan siitä liikuntaseteleillä tms. maksutavoilla.

Kausimaksu voidaan veloittaa myös kahdessa osassa. Tällöin toinen lasku tulee puolessa välissä kautta ja siihen lisätään toimistokulu 5€. Veloitamme myös paperilaskun postittamisesta 5€ toimistokulun.

 

Varusteet

Tankotanssi

Lyhyet shortsit ja pitkälahkeiset, joustavat housut alkulämmittelyiden, pyörähdysten ja loppuvenyttelyiden ajaksi. Tunnille kannattaa varata myös juomapullo sekä pieni pyyhe hien kuivaamista ja tangon pyyhkimistä varten. Sormukset, rannekellot ja -korut on poistettava tunnin ajaksi.

Hammock-tunnit (esim. lasten tempputunti ja ilmajooga)

Vetoketjuttomat vaatteet, kainalot peittävä paita ja pitkälahkeiset housut (esim. trikoissa olevat pienet vetoketjut voi suojata teippaamalla, etteivät ne riko kankaita). Näkyvät korut ja kellot on otettava pois tunnin ajaksi, samoin korvakorut, lävistykset yms. Vaikeasti poistettavat korut voit suojata teippaamalla. Tulethan tunneille ilman meikkiä ja hajusteita, jotta hammockit säilyvät puhtaina ja raikkaina. Mukaan tunnille kannattaa varata myös oma juomapullo.

Rengastrapetsi

Selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoot sekä juomapullo.

Pilates ja kehonhuolto

Joustavat, pehmeät vaatteet ja juomapullo. Jalkineita ei tarvita, olemme sukkasillaan tai paljain jaloin. Halutessasi voit kuitenkin pitää jalassa pehmeitä tossuja. Omaa mattoa ei tarvitse ottaa mukaan, kaikki tarvittava välineistö löytyy studiolta.

HUOM. Koronapandemian aikaan suosittelemme oman maton käyttämistä!

Jooga

Joustavat, pehmeät vaatteet ja juomapullo. Jalkineita ei tarvita, olemme sukkasillaan tai paljain jaloin. Suosittelemme oman maton käyttämistä!

Vakuutus ja vastuu harjoittelusta

Jokainen osallistuu tunneillemme omalla vastuullaan. Tunnin ohjaaja tai Studio Loiste/Liikuntatila Loiste Oy ei vastaa loukkaantumisista tuntien aikana. Osallistuja tai hänen huoltajansa vastaa itse asianmukaisesta vakuutuksesta, joka kattaa liikuntasuorituksesta aiheutuneiden vammojen hoidon sekä liikuntasuorituksessa tapahtuneen tapaturman vahinkojen hoidon osallistujalle.

 

Turvallisuus

Studio Loiste (Liikuntatila Loiste Oy) vastaa harjoitteluvälineiden asianmukaisesta kunnosta ja turvallisuudesta, mutta harjoittelijalla itsellään on vastuu omasta terveydestään liikkeitä suoritettaessa. Kuuntelemalla omaa kehoa ja ohjaajan antamia ohjeita sekä tekemällä harjoitteet ohjeiden mukaan, harjoittelu on turvallista. Keskittyminen ja riittävä vireystila ovat olennaisimmat tekijät turvalliseen ja hyvään harjoitteluun. Harjoittelijan tulee ilmoittaa ohjaajalle mahdollisista sairauksista, raskaudesta tai muista seikoista, jotka saattavat vaikuttaa harjoitteluun ja sen ohjeistamiseen.