Lapsille

Tarjoamme lapsille tankoakrobatiatunteja neljässä eri ikäryhmässä: 4–7 -vuotiaat, 6-9 -vuotiaat, 8–13 -vuotiaat sekä yli 11-vuotiaat. Lasten ja nuorten tunneilla korostamme liikkumisen iloa, toisten kannustamista, yrittämisen tärkeyttä, etenemistä omaan tahtiin sekä oppimista yhdessä ilon kautta.

Tankoakrobatian viikkotuntien lisäksi Studio Loiste tarjoaa lapsille tankoakro + rengastrapetsi -yhdistelmätuntia sekä Lasten sirkus -nimistä tuntia, jolla pääsee kokeilemaan kaikkia lajejamme. Järjestämme koulujen loma-aikoina myös liikunnallisia leirejä koululaisille, seuraa tiedotustamme!

Lasten tankoakrobatia

 

Tiedustelut info@studioloiste.fi.

Tunteja on tarjolla neljälle e eri ikäryhmälle: 4-7 -vuotiaat, 6-9 -vuotiaat, 8-13 -vuotiaat sekä yli 11-vuotiaat. Tunneilla tutustutaan liikkumisen, tankotanssin ja akrobatian perustaitoihin ikätasolle sopivin harjoittein. Pienimpien tunneilla korostuu ennen kaikkea leikkimielisyys. Tangolla tehtävien pyörähdysten ja staattisten pitojen lisäksi tunneilla tutustutaan lajia tukeviin kehonhallinta-, voima- ja liikkuvuusharjoitteisiin.

Perjantai-iltapäivisin pyörii myös lasten tankoakro + rengastrapetsi -yhdistelmätunti, jolla ko. lajeja tehdään vuoroviikoin!

Lasten sirkus 8-13 -vuotiaille

Tiistaisin klo 15.45-16.45

Varaa paikka info@studioloiste.fi.

Tunneilla tutustutaan lattia-akrobatian, rengastrapetsin, hammockin ja tangon perusteisiin. Pääset harjoittelemaan niin kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa kuin ilma-akrobatialiikkeitäkin samalla tunnilla. Tämä monipuolinen tunti on hyvä startti uusille harrastuksille! Tunnille kannattaa ottaa mukaan oma vesipullo ja pieni pyyhe sekä päälle shortsit, pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita. Sopii kaikille 8-13-vuotiaille.