Lapsille

Tarjoamme lapsille tankoakrobatiatunteja kahdessa eri ikäryhmässä: 4–7 ja 8–13 -vuotiaat. Lasten tunneilla korostamme liikkumisen iloa, toisten kannustamista, yrittämisen tärkeyttä, etenemistä omaan tahtiin sekä oppimista yhdessä ilon kautta.

LASTEN KESÄLEIRI 8-13 -VUOTIAILLE

  • Ma-pe 7.6.-11.6. 

  • 8-13 -vuotiaille

  • Leiripäivät klo 10-14

  • Hinta 200€

  • Lajit: tanko, hammock, rengastrapetsi, akrobatia

Ohjaajat Jerina Ferdani, Marianne Kovasin ja Hanna Kunnas. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi.

Nyt tarjolla paljon kysytty lasten liikunnallinen kesäleiri 7.6.-11.6. (ma-pe)! Leiri antaa mahdollisuuden tutustua lajeihimme yhdessä leirikavereiden kanssa turvallisen aikuisen ohjauksessa. Leiri sopii niin ensikertalaisille kuin jo lajejamme pidempään harrastaneillekin. Leiripäivät ovat neljän tunnin mittaisia klo 10-14 ja niihin kuuluu lajiohjauksen lisäksi lounas- ja välipalatauko sekä hetki rennompaa yhdessäoloa joko ulko- tai sisäleikkien ja -pelien muodossa!

Leirin hinta 200€ sisältää ohjauksen leiripäivien ajan sekä pienen välipalan päivittäin (hedelmä ja smoothie/jogurtti). Leirin maksimi ryhmäkoko on 7 lasta. Leiri toteutuu, jos osallistujia on vähintään kuusi. Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yhteystiedot, osoite, sekä lapsen mahdolliset sairaudet ja allergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leirin alkua. Leirin toteutuminen vahvistetaan toukokuun loppuun mennessä tai jo aiemmin, jos riittävä määrä ilmoittautumisia on tullut.

Päiväleirin ohjaajina toimivat Hanna Kunnas (tanko ja hammock), Jerina Ferdani (rengastrapetsi ja akrobatia) ja Marianne Kovasin (tanko ja hammock).

Leiriläiset tuovat omat eväänsä lounastaukoa varten. Tiloissamme on jääkaappi ja mikro. Halutessaan voi varata mukaan myös pientä terveellistä välipalaa tarjoamamme hedelmän ja smoothien lisäksi. Leiriläiset tarvitsevat mukaansa myös vesipullon, pienen pyyhkeen, shortsit, pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä ulkoiluun sopivat säänmukaiset vaatteet ja lenkkarit.

Lasten tankoakrobatia

Tunteja on tarjolla kahdelle eri ikäryhmälle: 4-7 -vuotiaat sekä 8-13 -vuotiaat. Tunneilla tutustutaan liikkumisen, tankotanssin ja akrobatian perustaitoihin ikätasolle sopivin harjoittein. Pienimpien tunneilla korostuu ennen kaikkea leikkimielisyys. Tangolla tehtävien pyörähdysten ja staattisten pitojen lisäksi tunneilla tutustutaan lajia tukeviin kehonhallinta-, voima- ja liikkuvuusharjoitteisiin. 

Perhetemppu-kurssi

Lauantaisin 5.6.-10.7. klo 10-11, kesto 5 x 60 min. (ei tuntia juhannuksena 26.7.)
Hinta 120€/perhe, ohjaaja Marianne Kovasin
Ilmoittautuminen ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Lauantaiaamujen piristys Perhetemppu-kurssi on koko perheen lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki! Kurssilla pidetään hauskaa leikkien ja kokeillen pariakrobaattisia liikkeitä sekä harjoitellen uusia taitoja tangolla, hammockilla (kangaslenkillä) ja rengastrapetsilla. Lopputunnista rauhoitutaan joogasadun parissa.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja mukana voi olla yhden aikuisen kanssa useampikin lapsi. Perhe jakaa saman välineen. Osallistua voi vanhemman sijaan myös vaikkapa isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta temppuilusta. Varaa mukaan juomapullo, pitkät housut, pitkähihainen paita, shortsit ja pieni pyyhe. Kerrothan ilmoittautuessasi perheesi osallistujien määrän sekä lasten iät!

Rengastrapetsikurssi 8-13 -vuotiaille

•lauantaisin 17.4.-29.5. klo 9.45-10.45 (ei tuntia vappupäivänä 1.5.)
•kesto 6 viikkoa, hinta 95€
•kurssin ohjaa Venla Takkinen

UUSI KURSSI ALKAA KESÄKUUSSA!

•tiistaisin 1.-29.6. klo 15.45-16.45
•kesto 5 viikkoa, hinta 80€
•kurssin ohjaa Venla Takkinen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Tuntien aluksi lämmitellään, leikitään ja tehdään koordinaatioharjoituksia. Sen jälkeen harjoitellaan temppuja ja temppusarjoja renkaalla. Ensimmäisillä kerroilla renkaat ripustetaan matalammalle. Tunneilla on hyvä olla pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita sekä oma vesipullo. Kurssi sopii kaikille rengastrapetsista kiinnostuneille 8-13 -vuotiaille!

Hammock temppu -kurssi 8-13 -vuotiaille

Sunnuntaisin 25.4.-30.5. klo 16-17

Kesto 6 x 60 min, hinta 95 €, ohjaaja Marianne Kovasin

UUSI KURSSI ALKAA KESÄKUUSSA!

Tiistaisin 1.6.-29.6. klo 18.15-19.15

Kesto 5 x 60 min, hinta 80 €, ohjaaja Venla Takkinen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Hammock temppu- kurssilla pääset temppuilemaan ilmassa! Välineenä käytetään kattoon kiinnitettyä vyötärön korkeudella roikkuvaa kangaslenkkiä, jolla harjoitellaan erilaisia temppuja ja asentoja. Teemme myös helppoja inversioita (liikkeitä, joissa käännytään pää ylösalaisin). Hammockin kanssa harjoittelu on hauskaa ja kehittää nopeasti ylävartalon voimaa, liikkuvuutta sekä kehon koordinaatiokykyä. Tunnille tarvitset polvitaipeet peittävät joustavat housut sekä kainalot peittävän paidan. Kurssi soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille 8-13 -vuotiaille.