Lapsille

Tarjoamme lapsille tankoakrobatiatunteja kolmessa eri ikäryhmässä: 4–7 -vuotiaat, 8–13 -vuotiaat sekä yli 11-vuotiaat. Lasten tunneilla korostamme liikkumisen iloa, toisten kannustamista, yrittämisen tärkeyttä, etenemistä omaan tahtiin sekä oppimista yhdessä ilon kautta.

Tankoakrobatian viikkotuntien lisäksi Studio Loiste tarjoaa monipuolisesti vaihtuvia viiden viikon kursseja lapsille. Kursseista tiedotamme täällä nettisivuillamme, somessa sekä uutiskirjeessä. Syyskaudella uutuutena myös Lasten sirkus -tunti, jolle otamme vastaan ilmoittautumisia koko syyskaudeksi. Lue lisää alta!

Lasten tankoakrobatia

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN RYHMIIN NYT KÄYNNISSÄ!

Varaa paikka info@studioloiste.fi.

Tunteja on tarjolla kolmelle eri ikäryhmälle: 4-7 -vuotiaat, 8-13 -vuotiaat sekä yli 11-vuotiaat. Tunneilla tutustutaan liikkumisen, tankotanssin ja akrobatian perustaitoihin ikätasolle sopivin harjoittein. Pienimpien tunneilla korostuu ennen kaikkea leikkimielisyys. Tangolla tehtävien pyörähdysten ja staattisten pitojen lisäksi tunneilla tutustutaan lajia tukeviin kehonhallinta-, voima- ja liikkuvuusharjoitteisiin. 

Perhetemppu-kurssi UUTUUS!

Lauantaisin 7.8.-4.9.2021 klo 9-10, kesto 5 x 60 min.
Hinta 120 €/perhe, ohjaaja Marianne Kovasin
Ilmoittautuminen ja tiedustelut info@studioloiste.fi

Lauantaiaamujen piristys Perhetemppu-kurssi on koko perheen lasten ja aikuisten yhteinen liikuntahetki! Kurssilla pidetään hauskaa leikkien ja kokeillen pariakrobaattisia liikkeitä sekä harjoitellen uusia taitoja tangolla, hammockilla (kangaslenkillä) ja rengastrapetsilla. Lopputunnista rauhoitutaan joogasadun parissa.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja mukana voi olla yhden aikuisen kanssa useampikin lapsi. Perhe jakaa saman välineen. Osallistua voi vanhemman sijaan myös vaikkapa isovanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta temppuilusta. Varaa mukaan juomapullo, pitkät housut, pitkähihainen paita, shortsit ja pieni pyyhe. Kerrothan ilmoittautuessasi perheesi osallistujien määrän sekä lasten iät!

Lasten sirkus 8-13 -vuotiaille UUTUUS!

Tiistaisin klo 15.45-16.45. Ohjaa Jerina Ferdani.

ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE NYT KÄYNNISSÄ!

Varaa paikka info@studioloiste.fi.

Tunneilla tutustutaan lattia-akrobatian, rengastrapetsin, hammockin ja tangon perusteisiin. Pääset harjoittelemaan niin kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa kuin ilma-akrobatialiikkeitäkin samalla tunnilla. Tämä monipuolinen tunti on hyvä startti uusille harrastuksille! Tunnille kannattaa ottaa mukaan oma vesipullo ja pieni pyyhe sekä päälle shortsit, pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita. Sopii kaikille 8-13-vuotiaille.