Lapsille

Tarjoamme lapsille tankoakrobatiatunteja kolmessa eri ikäryhmässä: 4–7 -vuotiaat, 8–13 -vuotiaat sekä yli 11-vuotiaat. Lasten tunneilla korostamme liikkumisen iloa, toisten kannustamista, yrittämisen tärkeyttä, etenemistä omaan tahtiin sekä oppimista yhdessä ilon kautta.

Tankoakrobatian viikkotuntien lisäksi Studio Loiste tarjoaa lapsille tankoakro + rengastrapetsi -yhdistelmätuntia sekä Lasten sirkus -nimistä tuntia, jolla pääsee kokeilemaan kaikkia lajejamme. Järjestämme koulujen loma-aikoina myös liikunnallisia leirejä koululaisille, seuraa tiedotustamme!

LASTEN TALVILOMALEIRI 8-13 -VUOTIAILLE

  • Ma-ke 21.-23.2.2022 

  • 8-13 -vuotiaille

  • Leiripäivät klo 10-14

  • Hinta 150 €

  • Lajit: tanko, hammock, rengastrapetsi, akrobatia

Ohjaajat Jerina Ferdani, Marianne Kovasin ja Anni Räsänen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse: info@studioloiste.fi.

Nyt tarjolla kysytty lasten liikunnallinen talvilomaleiri 21.-23.2. (ma-ke)! Leiri antaa mahdollisuuden tutustua lajeihimme yhdessä leirikavereiden kanssa turvallisen aikuisen ohjauksessa. Leiri sopii niin ensikertalaisille kuin jo lajejamme pidempään harrastaneillekin. Leiripäivät ovat neljän tunnin mittaisia klo 10-14 ja niihin kuuluu lajiohjauksen lisäksi lounas- ja välipalatauko sekä hetki rennompaa yhdessäoloa joko ulko- tai sisäleikkien ja -pelien muodossa!
Leirin hinta 150 € sisältää ohjauksen leiripäivien ajan sekä pienen välipalan päivittäin (hedelmä ja smoothie/jogurtti). Leirin maksimi ryhmäkoko on 7 lasta. Leiri toteutuu, jos osallistujia on vähintään kuusi.
Kerro ilmoittautuessasi osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yhteystiedot, osoite, sekä lapsen mahdolliset sairaudet ja allergiat. Ilmoittautuminen on sitova. Leiri laskutetaan sähköpostitse ennen leirin alkua. Leirin toteutuminen vahvistetaan viikon 6 loppuun mennessä tai jo aiemmin, jos riittävä määrä ilmoittautumisia on tullut.
Päiväleirin ohjaajina toimivat Anni Räsänen, Jerina Ferdani ja Marianne Kovasin.
Leiriläiset tuovat omat eväänsä lounastaukoa varten. Tiloissamme on jääkaappi ja mikro. Halutessaan voi varata mukaan myös pientä terveellistä välipalaa tarjoamamme hedelmän ja smoothien lisäksi.
Leiriläiset tarvitsevat mukaansa myös vesipullon, pienen pyyhkeen, shortsit, pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut sekä ulkoiluun sopivat säänmukaiset vaatteet ja lenkkarit.
Tervetuloa Studio Loisteen lasten leirille!

Lasten tankoakrobatia

Kaikki kevään ryhmät ovat täynnä, mutta peruutuspaikkoja kannattaa kysellä vielä tammikuun aikana!

Tiedustelut info@studioloiste.fi.

Tunteja on tarjolla kolmelle eri ikäryhmälle: 4-7 -vuotiaat, 8-13 -vuotiaat sekä yli 11-vuotiaat. Tunneilla tutustutaan liikkumisen, tankotanssin ja akrobatian perustaitoihin ikätasolle sopivin harjoittein. Pienimpien tunneilla korostuu ennen kaikkea leikkimielisyys. Tangolla tehtävien pyörähdysten ja staattisten pitojen lisäksi tunneilla tutustutaan lajia tukeviin kehonhallinta-, voima- ja liikkuvuusharjoitteisiin. 

Lasten sirkus 8-13 -vuotiaille

Tiistaisin klo 15.45-16.45. Ohjaa Jerina Ferdani.

Kevään ryhmä on täynnä, mutta peruutuspaikkoja kannattaa kysellä vielä tammikuun aikana!

Varaa paikka info@studioloiste.fi.

Tunneilla tutustutaan lattia-akrobatian, rengastrapetsin, hammockin ja tangon perusteisiin. Pääset harjoittelemaan niin kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa kuin ilma-akrobatialiikkeitäkin samalla tunnilla. Tämä monipuolinen tunti on hyvä startti uusille harrastuksille! Tunnille kannattaa ottaa mukaan oma vesipullo ja pieni pyyhe sekä päälle shortsit, pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita. Sopii kaikille 8-13-vuotiaille.