Ohjeet koronapandemian aikana tunneille saapuville:

Studio Loiste on mukana tekemässä parhaansa, että hallituksen suosittelemat toimet koronaviruksen hidastamiseksi toteutuvat. Pyrimme tuntiemme suunnittelussa lähikontaktien välttämiseen ja desinfioimme kosketuspintoja tehostetusti päivittäin. Ohjaajamme välttävät avustamista ja asiakkaiden lähelle tulemista, kun suinkin mahdollista.

Olethan sinä myös mukana auttamassa, että Studio Loisteella on edelleen miellyttävää ja turvallista treenata? Tätä toivomme sinulta:

 1. Pese kätesi ennen studiolle saapumista käytävällä portaiden jälkeen sijaitsevissa wc-tiloissa. Studion toimistosta löytyy lisäksi käsidesiä, käytä sitä.
 2. Tule treeneihin vain täysin oireettomana ja terveenä.
 3. Saavu juuri ennen omaa tuntiasi ja poistu heti tuntisi päätyttyä. Odota käytävässä, että edellinen ryhmä on ehtinyt poistua salista.
 4. Saavu mahdollisuuksien mukaan valmiiksi treenivaatteissa ja käy vasta kotona suihkussa. Näin vältämme lähikontakteja pienessä pukutilassamme.
 5. Tuo oma matto mukana, jos kaipaat sitä lämmittelyihin, joogaan, pilatekseen tai ilmajoogatunnille.
 6. Pese kädet saippualla WC-käynnin ja aivastamisen jälkeen sekä aina ennen ja jälkeen tunnin. Käytä myös käsidesiä.
 7. Tunneillamme jokaiselle on oma väline. Puhdistathan sen huolella ennen ja jälkeen oman treenin. Puhdistamiseen on tarjolla desinfiointiainetta sekä talouspaperia. Jos olet epävarma, kysy välinekohtaisia lisäohjeita tuntisi ohjaajalta. 
 8. Pidä oma pieni pyyhe mukana tunneilla. Älä lainaa sitä muille.
 9. Muista turvavälit. Parhaiten tämä onnistuu, kun salissa on vain yksi ryhmä kerrallaan ja jokainen pysyy pääsääntöisesti omalla välineellään.
 10. Käytä lähimaksua asioidessasi toimistossa, jos mahdollista, tai pyydä etukäteen lasku sähköpostitse. Käteistä emme ota vastaan lainkaan.
 11. Maskikäytännöistämme: Suosittelemme sekä asiakkaillemme että ohjaajillemme kasvomaskin käyttöä studiolle saapuessa sekä sieltä lähtiessä. Pyydä toimistosta maski, jos omasi on unohtunut kotiin. Maskia saa käyttää myös tunnin aikana. Huomioithan kuitenkin, että inversioita (ylösalaisin olemista) sisältävissä lajeissamme maskin valahtaminen silmille voi olla turvallisuusriski. Muistathan maskia käyttäessäsi, ettet koskettele maskia tunnin aikana. Jos haluat juoda vettä, ota ensin maskin korvarenksusta kiinni ja siirrä maski sivuun. Juomisen jälkeen laita maski korvarenksusta takaisin paikalleen.
 12. Jos tunnet olosi yhtään kipeäksi tai sinulla on mitään hengitystieoireita, voit peruuttaa tuntisi maksutta ennen tunnin alkua laittamalla tekstiviestin numeroon 041 4666248 (klo 10-15), 040 7698236 (klo 16-20) ja 050 3748317 (kevätkausi 2021).

TURVALLISTA TREENIÄ KAIKILLE, PYSYTÄÄN TERVEINÄ 🙂