Ohjaajamme

Hanna Kunnas

Olen yksi Studio Loisteen perustajista ja omistajista. Aloitin tankotanssin vuonna 2010 ja tiesin heti, että olin löytänyt oman lajini! Ohjaamaan ryhdyin vuonna 2012 Pole4Fitillä. Veri veti myös esiintymään ja pääsin mukaan Pole Art Ensemble Vertiga -ryhmään. Kilpailukokemusta sain aluksi soolona avoimelta SM-tasolta ja myöhemmin MM-finaalitasolta parisarjasta. Ensimmäisen lapseni syntymän myötä aloin kaivata lempeämpää liikettä ja kävin ilmajoogaohjaajakurssin vuonna 2017.

Koulutukseltani olen sekä luokanopettaja että kieltenopettaja. Opinnoissani olen erikoistunut liikuntaan ja tanssipedagogiikkaan. Tankotanssin ja ilmajoogan lisäksi olen ohjannut tanssia sekä lasten liikuntaleikkikoulua. Hyvän pohjan tankotanssille olen saanut nuoruuden muodostelmaluistelu- ja tanssiharrastuksista, joista minulla on myös kansainvälistä kilpailukokemusta. Aikuisiällä olen innostunut harrastamaan balettia. Lisäksi toimin muodostelmaluistelutuomarina.

Ohjaan Loisteella tankotanssia, ilmajoogaa ja tanssitunteja. Ohjaajana olen kannustava ja analyyttinen. Tykkään purkaa liikkeen osiin ja pohtia yksityiskohtia tarkasti. Joskus jokin yksittäinen sana auttaa oivaltamaan, mikä liikkeessä on olennaista. Tunneillani nautitaan liikkumisesta ja itsensä voittamisesta lempeästi ja turvallisesti. Tavoite on, että tehokas treeni tulee hauskassa paketissa ja aina uusien taitojen kera!

Saan kolmannen lapseni syksyllä, joten näette minua vähemmän studiolla loppuvuodesta. Keväällä palaan ohjaamaan ilmajoogaa ja tankotanssin alkeita. Tervetuloa tunneille!

Sanni Sarlin

Olen yksi Studio Loisteen perustajista ja omistajista. Aloitin sirkusharrastuksen vuonna 1995 Pukinmäen Sirkuskoulussa, jossa toimin nykyään sirkustaiteen pääopettajana. Lisäksi olen harrastanut mm. tanssia, telinevoimistelua sekä yleisurheilua. Valmistuin sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta vuonna 2010. Siitä lähtien olen tehnyt töitä sirkusesiintyjänä sekä -ohjaajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Olen suorittanut Suomen Nuorisosirkusliiton ohjaajakoulutuksen sekä ilmajoogaohjaajan koulutuksen. Olen opettanut kaikenikäisiä 2-vuotiaista 60-vuotiaisiin. Ohjaajana olen kannustava, tarkka ja välillä vaativakin, mutta pyrin pitämään tunneilla rennon ja hauskan ilmapiirin. Uskon, että oppiminen tapahtuu ilon kautta! Lajeihini kuuluvat rengastrapetsi, kankaat, hammock, käsilläseisonta, pariakrobatia, vanteet, tanssi sekä tankotanssi. Minulla on koko ajan jokin uusi laji työn alla ja rakastan oppia uutta sekä jakaa osaamistani muille! Tällä hetkellä suoritan tanssipedagogin opintoja opetustyön ohella. Studio Loisteella ohjaan rengastrapetsia, käsilläseisontaa, tankotanssia ja erilaisia workshoppeja. Pidän myös mielelläni yksityistunteja. Mottoni on: Never ready!

Tervetuloa tunneille!

Johanna Piekkari

Olen yksi Studio Loisteen perustajista ja omistajista. Aloitin tankotanssin vuonna 2015 Studio Loftilla ja ohjaamisen samaisella studiolla vuonna 2019. Hurahdin tankotanssiin heti ensimmäisestä tunnista lähtien ja siitä asti olenkin harrastanut sitä aktiivisesti. Kilpailukokemustakin on tullut kerrytettyä vuonna 2018 Helsinki Showcase -kilpailussa ja vuonna 2019 SM-kilpailuissa.

Ennen tankotanssia harrastin 20 vuoden ajan tanssia Helsingin tanssiopistolla, jossa suoritin taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän. Vuosien varrella tanssilajeinani oli moderni, steppi, nykytanssi-jazz ja lyrical jazz. Viimeisinä tanssivuosinani kuuluin myös kilpailevaan show&jazz -muodostelmaryhmään.

Koulutukseltani olen sosionomi, kirkon nuorisotyönohjaaja ja lastentarhanopettaja. Tankotanssiohjauksien lisäksi työskentelen varhaiskasvatuksessa, joten lasten kanssa työskentely on minulle ammattipedagogina varsin luontevaa.

Ohjaajana olen iloinen, kannustava, rohkaiseva ja rento. Pidän tärkeänä, että tunneillani on mahdollisuus nauttia liikkumisen ilosta sekä itsensä ylittämisestä. Loisteella ohjaan tankotanssia sekä lapsille että aikuisille. Tervetuloa!

Sanna Sihvonen

Aloitin tankotanssin harrastamisen syksyllä 2010 Pole4Fitillä, ja rakastuin lajiin saman tien. Ohjaamisen aloitin samaisella salilla kesällä 2013. Pilatesta olen harrastanut säännöllisen epäsäännöllisesti kaiken muun mahdollisen ohella yli 10 vuoden ajan. Tankotanssin ohjaamisen ohelle kaipasin jotain keholle lempeämpää lajia, ja kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon toiminnallisuuden ymmärtämiseen innostivat minua käymään laajan pilatesohjaajakoulutuksen (PilatesHealth), josta valmistuin keväällä 2018. Pilatesharjoittelun ansiosta koen kehoni olevan tasapainoisempi, liikkuvampi ja terveempi. Olen innoissani, että pääsen jakamaan pilateksen oppeja ja hyvää oloa myös asiakkailleni! Alunperin olen koulutukseltani estenomi, mutta vuodesta 2015 lähtien olen ohjannut liikuntaa päätyökseni. 

Tunneillani keskitytään rennon ja positiivisen ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan, niin tangolla kuin matollakin. Minulle on tärkeää, että tunneillani opitaan uutta, haastetaan mieltä ja kehoa, sekä ennen kaikkea nautitaan tekemisestä! Kannustan oppilaitani ylittämään omia rajojaan, kuitenkin aina omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Ohjaan Studio Loisteella pilatesta ja tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Pihla Sudenyö

Olen koulutukseltani nykytanssija ja Pilates-ohjaaja, yhteisöpedagogiikan opiskelija sekä erilaisten somaattisten harjoitusmenetelmien ja kehollisuuden ikuinen tutkimusmatkailija ja ihmettelijä. Olen myös suorittanut sekä teatteri- että tanssipedagogiikan sivuaineopinnot.

Pilates ja jooga ovat olleet osa elämääni jo liki vuosikymmenen ajan, kehonhuoltona ja tanssijantyön vastapainona.

Valmistuin Pilates-ohjaajaksi Somatic Studiolta keväällä 2020. Olen jo useamman vuoden ajan ohjannut erilaisia liiketunteja: nykytanssia, luovan liikkeen tunteja sekä Pilatesta ja joogaa. Ohjaan myös yksityistunteina Pilates- ja istuntatunteja ratsastajille.

Ohjaan Studio Loisteella kehonhuoltoa, Pilatesta sekä lempeää flow-joogaa. Tunneillani rauhoitutaan kuuntelemaan, huoltamaan ja vahvistamaan kehoa sekä mieltä. Tekniikka ja anatomisesti täsmällinen harjoittelu yhdistyvät lempeään ja sallivaan asenteeseen, suorittaminen saa jäädä oven ulkopuolelle! Nähdään tunneilla!

Sofia Al-Khatib

Aloitin tankotanssiharrastuksen vuonna 2013 harrastettuani ensin balettia, tanssillista voimistelua, yleisurheilua, koripalloa ja parkouria. Laji vei mukanaan ja vuonna 2015 olin perustamassa opiskelijoiden tankotanssiyhdistystä, Otanko ry:tä. Siirryin ohjaamaan tankotunteja keväällä 2017 Pole4Fitille ohjattuani tätä ennen parkouria neljän vuoden ajan. Keväällä 2017 tutustuin myös kilpamaailmaan tankotanssin osalta SM-kilpailuissa. Lisäksi olen käynyt seuraavat ohjaamista tukevat koulutukset: ilmajoogaohjaajakurssin, ADAPT1-ohjaajakoulutuksen, tankotanssin juniorivalmentajakoulutuksen sekä IPSF:n tason 1 tankotanssin tuomarikoulutuksen.

Ohjaan Loisteella tankotanssia ja ilmajoogaa. Ohjaajana olen kannustava ja lempeä, mutta myös tarkka. Pidän tärkeänä, että kukin oppilas saa alusta asti hyvän pohjan oikeanlaiseen tekniikkaan ja kykenee sitä kautta vahvistumaan urheilijana ja välttämään turhia loukkaantumisia. Hyvä tekniikka takaa myös kauniin ulosannin tanssijana tasosta riippumatta. Lasten tunneilla tuen lapsia ja nuoria lajissa yhdessä tekemisen ja leikin kautta. Tunneilla pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa. Nähdään tunneilla!

Valeria Verkhovskaia

Aloitin tankotanssin vuonna 2013 ja akrobatia on ollut aina lähellä sydäntäni. Taustani on telinevoimistelussa, mutta olen sen jälkeen harrastanut mm. käsilläseisontaa, pariakrobatiaa, akrojoogaa ja tanssia (kaikkea mahdollista lavatansseista showtanssiin). Tankotanssi antoi näille hyvän jatkumon, ja innostuin niin, että osallistuin Pole Night Showcaseen vuonna 2015 ja aloitin ohjaamisen Pole4fitillä vuonna 2016. Tankotanssin lisäksi olen ohjannut käsilläseisontaa ja lattia-akrobatiaa.

Ohjaan Studio Loisteella tankotanssia, ja tavoitteena tunneilla on hyvä tekemisen meininki. Uuden oppimisen riemu tulee hyvästä teknisestä pohjasta, kannustavasta ilmapiiristä ja pienestä itsensä ylittämisestä. Olen melko analyyttinen ja pyrin tarjoamaan tekniikkavinkkejä eri kulmista, sillä olemme kaikki yksilöitä ja opimme eri tavoilla.

Tervetuloa tunneille oppimaan, vahvistumaan ja pitämään hauskaa!

Marianne Kovasin

Olen koulutukseltani biologian ja maantiedon opettaja, sekä opiskelen parhaillaan terveystietoa.

Olen päivätyöni ohella ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2012. Oma rakas joogaharrastukseni on kulkenut siinä sivussa säännöllisen epäsäännöllisenä. 

Saatuani toisen lapseni huomasin kaipaavani elämääni tasapainoa ja rauhaa. Päädyin toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani ja kouluttauduin joogaopettajaksi. Valmistuin Yoga Nordicin RYT200-joogaopettajakoulutuksesta viime keväänä.

Pidän erityisesti virtaavasta flow-joogasta, jossa jokainen harjoitus on erilainen. Tärkeintä kaikessa joogassa on oman kehon kuuntelu, oli kyseessä sitten dynaamisen voimakas vinyasa tai rentouttava yin. Painotankin tunneillani tietoista läsnäoloa sekä hengitystä, huolellista linjausta ja tekniikkaa unohtamatta. Ohjaan Studio Loisteella ilmajoogaa ja yin-joogaa.

Nähdään studiolla!