Ohjaajamme

Hanna Kunnas

Aloitin tankotanssin vuonna 2010 ja tiesin heti, että olin löytänyt oman lajini! Ohjaamaan ryhdyin vuonna 2012 Pole4Fitillä. Veri veti myös esiintymään ja pääsin mukaan Pole Art Ensemble Vertiga -ryhmään. Kilpailukokemusta sain aluksi soolona avoimelta SM-tasolta ja myöhemmin MM-finaalitasolta parisarjasta. Ensimmäisen lapseni syntymän myötä aloin kaivata lempeämpää liikettä ja kävin ilmajoogaohjaajakurssin vuonna 2017.

Koulutukseltani olen sekä luokanopettaja että kieltenopettaja. Opinnoissani olen erikoistunut liikuntaan ja tanssipedagogiikkaan. Tankotanssin ja ilmajoogan lisäksi olen ohjannut tanssia sekä lasten liikuntaleikkikoulua. Hyvän pohjan tankotanssille olen saanut nuoruuden muodostelmaluistelu- ja tanssiharrastuksista, joista minulla on myös kansainvälistä kilpailukokemusta. Lisäksi toimin muodostelmaluistelutuomarina.

Ohjaan Loisteella tankotanssia, ilmajoogaa sekä lasten tunteja. Ohjaajana olen kannustava ja analyyttinen. Tykkään purkaa liikkeen osiin ja pohtia yksityiskohtia tarkasti. Joskus jokin yksittäinen sana auttaa oivaltamaan, mikä liikkeessä on olennaista. Tunneillani nautitaan liikkumisesta ja itsensä voittamisesta lempeästi ja turvallisesti. Tavoite on, että tehokas treeni tulee hauskassa paketissa ja aina uusien taitojen kera! Tervetuloa tunneille!

Sanna Sihvonen

Aloitin tankotanssin harrastamisen syksyllä 2010 Pole4Fitillä, ja rakastuin lajiin saman tien. Ohjaamisen aloitin samaisella salilla kesällä 2013. Pilatesta olen harrastanut säännöllisen epäsäännöllisesti kaiken muun mahdollisen ohella yli 10 vuoden ajan. Tankotanssin ohjaamisen ohelle kaipasin jotain keholle lempeämpää lajia, ja kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon toiminnallisuuden ymmärtämiseen innostivat minua käymään laajan pilatesohjaajakoulutuksen (PilatesHealth), josta valmistuin keväällä 2018. Pilatesharjoittelun ansiosta koen kehoni olevan tasapainoisempi, liikkuvampi ja terveempi. Olen innoissani, että pääsen jakamaan pilateksen oppeja ja hyvää oloa myös asiakkailleni! Alunperin olen koulutukseltani estenomi, mutta vuodesta 2015 lähtien olen ohjannut liikuntaa päätyökseni. 

Tunneillani keskitytään rennon ja positiivisen ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan, niin tangolla kuin matollakin. Minulle on tärkeää, että tunneillani opitaan uutta, haastetaan mieltä ja kehoa, sekä ennen kaikkea nautitaan tekemisestä! Kannustan oppilaitani ylittämään omia rajojaan, kuitenkin aina omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Ohjaan Studio Loisteella pilatesta ja tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Sofia Al-Khatib

Aloitin tankotanssiharrastuksen vuonna 2013 harrastettuani ensin balettia, tanssillista voimistelua, yleisurheilua, koripalloa ja parkouria. Laji vei mukanaan ja vuonna 2015 olin perustamassa opiskelijoiden tankotanssiyhdistystä, Otanko ry:tä. Siirryin ohjaamaan tankotunteja keväällä 2017 Pole4Fitille ohjattuani tätä ennen parkouria neljän vuoden ajan. Keväällä 2017 tutustuin myös kilpamaailmaan tankotanssin osalta SM-kilpailuissa. Lisäksi olen käynyt seuraavat ohjaamista tukevat koulutukset: ilmajoogaohjaajakurssin, ADAPT1-ohjaajakoulutuksen, tankotanssin juniorivalmentajakoulutuksen sekä IPSF:n tason 1 tankotanssin tuomarikoulutuksen.

Ohjaan Loisteella tankotanssia ja ilmajoogaa. Ohjaajana olen kannustava ja lempeä, mutta myös tarkka. Pidän tärkeänä, että kukin oppilas saa alusta asti hyvän pohjan oikeanlaiseen tekniikkaan ja kykenee sitä kautta vahvistumaan urheilijana ja välttämään turhia loukkaantumisia. Hyvä tekniikka takaa myös kauniin ulosannin tanssijana tasosta riippumatta. Lasten tunneilla tuen lapsia ja nuoria lajissa yhdessä tekemisen ja leikin kautta. Tunneilla pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa. Nähdään tunneilla!

Valeria Verkhovskaia

Aloitin tankotanssin vuonna 2013 ja akrobatia on ollut aina lähellä sydäntäni. Taustani on telinevoimistelussa, mutta olen sen jälkeen harrastanut mm. käsilläseisontaa, pariakrobatiaa, akrojoogaa ja tanssia (kaikkea mahdollista lavatansseista showtanssiin). Tankotanssi antoi näille hyvän jatkumon, ja innostuin niin, että osallistuin Pole Night Showcaseen vuonna 2015 ja aloitin ohjaamisen Pole4fitillä vuonna 2016. Tankotanssin lisäksi olen ohjannut käsilläseisontaa ja lattia-akrobatiaa.

Ohjaan Studio Loisteella tankotanssia, ja tavoitteena tunneilla on hyvä tekemisen meininki. Uuden oppimisen riemu tulee hyvästä teknisestä pohjasta, kannustavasta ilmapiiristä ja pienestä itsensä ylittämisestä. Olen melko analyyttinen ja pyrin tarjoamaan tekniikkavinkkejä eri kulmista, sillä olemme kaikki yksilöitä ja opimme eri tavoilla.

Tervetuloa tunneille oppimaan, vahvistumaan ja pitämään hauskaa!

Marianne Kovasin

Olen koulutukseltani biologian ja maantiedon opettaja, sekä opiskelen parhaillaan terveystietoa.

Olen päivätyöni ohella ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2012. Oma rakas joogaharrastukseni on kulkenut siinä sivussa säännöllisen epäsäännöllisenä. 

Saatuani toisen lapseni huomasin kaipaavani elämääni tasapainoa ja rauhaa. Päädyin toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani ja kouluttauduin joogaopettajaksi. Valmistuin Yoga Nordicin RYT200-joogaopettajakoulutuksesta viime keväänä.

Pidän erityisesti virtaavasta flow-joogasta, jossa jokainen harjoitus on erilainen. Tärkeintä kaikessa joogassa on oman kehon kuuntelu, oli kyseessä sitten dynaamisen voimakas vinyasa tai rentouttava yin. Painotankin tunneillani tietoista läsnäoloa sekä hengitystä, huolellista linjausta ja tekniikkaa unohtamatta. Ohjaan Studio Loisteella ilmajoogaa ja yin-joogaa.

Nähdään studiolla!

Sky G. Ertas

”I started pole dancing in 2018 and it has quickly become my passion. In the past I was trained and danced in the Turkish State Opera and Ballet pre-professional ballet division but due to a permanent health condition I continued both dancing and teaching classical ballet mainly as a side track.

In 2018-2019 I joined a pole dance show group and have gained pole performance experience. I’m currently certified and licensed to teach pole technique and pole silks, floorwork and heels, and exotic dance. I also have education and experience in teaching stretching and flexibility classes.

I have started teaching pole classes in the beginning of 2020. As an instructor I’m highly analytical: I break down moves into thorough details and use science to explain kinesiology, force and momentum as I’m a neuroscientist by day. I also make my students laugh a lot! I’m trying to learn Finnish and I speak clear and audible English so that everyone can understand me very well. See you in class!”

//

Aloitin tankotanssin vuonna 2018 ja siitä tuli pian intohimoni. Liityin tankotanssin show-ryhmään ja sain esiintymiskokemusta lajin parista. Tankotanssin ohjaamisen aloitin vuonna 2020. Olen ohjannut myös venyttelytunteja sekä opettanut balettia, josta minulla on vahva lajitausta kotimaastani Turkista.

 Ohjaajana olen erittäin analyyttinen ja pidän huolen, että tunneillani on aina hauskaa! Studio Loisteella ohjaan tankotanssin alkeistunteja. Ohjauskieleni on selkeä ja sujuva englanti. Opettelen parhaillaan suomen kieltä. Nähdään tunneilla!

Jerina Ferdani

Lapsuuteni vietin voimistelun ja baletin parissa ja 11-vuotiaana aloitin sirkuksen Haminan Teinisirkuksessa. Rakkaasta harrastuksesta tuli työni, kun kävin Turun AMK:n Taideakatemian Sirkuslinjan ja valmistuin sieltä vuonna 2008. 

Koulun jälkeen kävin vielä jatkokouluttautumassa Ukrainan Valtiollisessa sirkuskoulussa lajeinani rengastrapetsi ja vanteet. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut sirkusesiintyjänä ja -opettajana eri paikoissa. Lisäksi olen kouluttautunut ilmajoogaopettajaksi.

Opetuslajejani ovat rengastrapetsi, kankaat, akrobatia, käsilläseisonta sekä ilmajooga. Olen opettanut sekä lapsia että aikuisia useassa paikassa, joista pisimpään Pukinmäen Sirkuskoulussa ja Pole4fit-tankotanssikoulussa. 

Opettajana olen tarkka, mutta kannustava ja haluan taata kaikille turvallisen ja miellyttävän harjoitteluilmapiirin. Oppilaideni onnistumisen kokemukset tuottavat myös minulle suurta iloa! Tervetuloa tunneille!