Ohjaajamme

Hanna Kunnas

Aloitin tankotanssin vuonna 2010 ja tiesin heti, että olin löytänyt oman lajini! Ohjaamaan ryhdyin vuonna 2012. Veri veti myös esiintymään ja pääsin mukaan Pole Art Ensemble Vertiga -ryhmään. Kilpailukokemusta sain aluksi soolona avoimelta SM-tasolta ja myöhemmin MM-finaalitasolta parisarjasta. Ensimmäisen lapseni syntymän myötä aloin kaivata lempeämpää liikettä ja kävin ilmajoogaohjaajakurssin vuonna 2017.

Koulutukseltani olen sekä luokanopettaja että kieltenopettaja. Opinnoissani olen erikoistunut liikuntaan ja tanssipedagogiikkaan. Tankotanssin ja ilmajoogan lisäksi olen ohjannut tanssia sekä lasten liikuntaleikkikoulua. Hyvän pohjan tankotanssille olen saanut nuoruuden muodostelmaluistelu- ja tanssiharrastuksista, joista minulla on myös kansainvälistä kilpailukokemusta. Lisäksi toimin muodostelmaluistelutuomarina.

Ohjaan Loisteella tankotanssia, ilmajoogaa sekä lasten tunteja. Ohjaajana olen kannustava ja analyyttinen. Tykkään purkaa liikkeen osiin ja pohtia yksityiskohtia tarkasti. Joskus jokin yksittäinen sana auttaa oivaltamaan, mikä liikkeessä on olennaista. Tunneillani nautitaan liikkumisesta ja itsensä voittamisesta lempeästi ja turvallisesti. Tavoite on, että tehokas treeni tulee hauskassa paketissa ja aina uusien taitojen kera! Tervetuloa tunneille!

Noora Laaksonen

Kipinäni liikuntaan on syttynyt lapsuuden tanssitunneilla (nykytanssi, jazz, baletti, showtanssi). Opiskelut veivätkin ensin tanssin, teatterin ja nykysirkuksen maailmaan. Loukkaantumisten myötä pehmeämmät lajit, kuten pilates ja jooga tulivat mukaan. Opiskelin samalla yhteiskuntatieteiden maisteriksi. 

 

Olen ohjannut eri liikuntalajeja niin lapsille kuin aikuisillekin reilun 10 vuoden ajan. Aloitin lasten tanssi- ja sirkustunneista, ja ilokseni pääsin myös perustamaan aivan uutta seniorisirkustoimintaa. Viimeiset seitsemän vuotta olen ohjannut eri liikuntakeskuksissa ryhmäliikuntatunteja aikuisille pilateksesta sisäpyöräilyyn ja joogaan sekä ilma-akrobatiakursseja kaikenikäisille. Tein RYT200-joogaohjaajakoulutuksen vuonna 2021, ilmajoogaohjaajakoulutuksen keväällä 2023, ja olen myös auktorisoitu personal trainer. 
 
Tunneillani tärkeää on turvallisuus ja oman kehon kuuntelu. Treenataan keskittyneesti mutta ei liian vakavamielisesti. Studio Loisteen syyskaudella ohjaan barrea ja pilatesta. Tervetuloa kursseille!

Vivi Ahtiainen

Olen harrastanut tankotanssia vuodesta 2018 lähtien. Rakastuin lajiin jo ensimmäisellä tunnilla ja pian viikossa kuluikin monta tuntia tankotanssi studiolla. Olen pienestä asti ollut liikunnallinen ja kokeillut montaa eri lajia, mutta kun aloitin tankotanssin tiesin, että olin löytänyt oman lajini.

Tankotanssin kautta innostuin myös joogasta, sillä halusin kehittää liikkuvuuttani tankotanssia varten. Näin löysin ilmajoogan, josta tuli nopeasti tankotanssin lisäksi toinen lempilajini. Ilmajoogan lisäksi tykkään oppia uusia temppuja ja liikeyhdistelmiä liinassa. Harrastan myös kuntosalia ja kestävyysjuoksua.

Studio Loisteella ohjaan tankotanssia ja ilmajoogaa. Kouluttauduin ilmajooga ohjaajaksi Yoga Nordicilla vuonna 2021 ja kävin samana vuonna Rock the Polen Basic tankotanssi ohjaajakoulutuksen. Näiden lisäksi olen käynyt Intensive PT:n personal trainer -koulutuksen. Ohjaajana painotan turvallisuutta ja tekniikkaa, kuitenkin niin, että tunnilla on hauska ja rento tunnelma.

Tervetuloa tunneilleni!

Sanna Sihvonen

Aloitin tankotanssin harrastamisen syksyllä 2010 Pole4Fitillä, ja rakastuin lajiin saman tien. Ohjaamisen aloitin samaisella salilla kesällä 2013. Pilatesta olen harrastanut säännöllisen epäsäännöllisesti kaiken muun mahdollisen ohella yli 10 vuoden ajan. Tankotanssin ohjaamisen ohelle kaipasin jotain keholle lempeämpää lajia, ja kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon toiminnallisuuden ymmärtämiseen innostivat minua käymään laajan pilatesohjaajakoulutuksen (PilatesHealth), josta valmistuin keväällä 2018. Pilatesharjoittelun ansiosta koen kehoni olevan tasapainoisempi, liikkuvampi ja terveempi. Olen innoissani, että pääsen jakamaan pilateksen oppeja ja hyvää oloa myös asiakkailleni! Alunperin olen koulutukseltani estenomi, mutta vuodesta 2015 lähtien olen ohjannut liikuntaa päätyökseni. 

Tunneillani keskitytään rennon ja positiivisen ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan, niin tangolla kuin matollakin. Minulle on tärkeää, että tunneillani opitaan uutta, haastetaan mieltä ja kehoa, sekä ennen kaikkea nautitaan tekemisestä! Kannustan oppilaitani ylittämään omia rajojaan, kuitenkin aina omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Ohjaan Studio Loisteella pilatesta ja tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Reetta Lagerström

Olen valmistunut Vierumäeltä liikuntaneuvojaksi vuonna 2018 ja erikoistunut lasten ja nuorten valmennukseen. Joogaopettajan laajan koulutuksen (Ryt500) olen käynyt vuonna 2016 ja tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjaajan amk-tutkintoa.
Tankotanssia olen harrastanut 10 vuotta ja ohjannut lajia noin 5 vuotta. Lisäksi minulla on lajitaustaa tanssista ja ratsastuksesta.
Ohjaan pääsääntöisesti lasten liikuntaa, mutta myös jonkin verran aikuisten tunteja. Studio Loisteella ohjaan pääasiassa lasten tankoakrobatiaa, mutta sijaistan myös aikuisten ilmajooga- ja tankotanssitunteja.
Ohjaajana olen positiivinen ja iloinen. Panostan hyvään fiilikseen ja huonoon huumoriin, unohtamatta tietenkään tehokasta ja hyvää treeniä. Tervetuloa tunneilleni!

Iiris Sadeluoto

Aloitin tankotanssin vuonna 2019, ja lajista on vuosien varrella tullut minulle todella rakas. Ohjaajana olen toiminut vuodesta 2022. Minulle tärkeintä on liikunnasta saatava onnistumisen ja ilon tunne, ja haluankin tunneillani painottaa uuden oppimisen riemua ja hyvää mieltä, turvallista tekniikkaa unohtamatta!

Olen käynyt Rock the Pole Basic- sekä lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen. Tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjauksen perustutkintoa Kolmen kampuksen Urheiluopistossa.

Studio Loisteella ohjaan aikuisten tankotanssia ja lapsille myös rengastrapetsia ja hammockia. Nähdään tunneilla, ja pidetään hauskaa!

Noora Juppi

Valmistuin sirkustaiteilijaksi Lahden Koulutuskeskus Salpauksesta vuonna 2012. Sittemmin olen opiskellut myös tanssipedagogiikkaa sekä nykytanssia. Päälajini on kuitenkin tankotanssi ja sen parissa olen työskennellyt päätoimisesti vuodesta 2013 sekä opettajana että esiintyjänä.

Työssäni nautin erityisesti uuden etsimisestä ja löytämisestä ja toivoakseni tämä näkyy myös tunneillani. Opettaessani haluan ylläpitää positiivista ilmapiiriä, joka kannustaa tekemään parhaansa ja nauttimaan onnistumisista. Kannustan oppilaitani myös kuuntelemaan kehoaan ja tunnistamaan sen senhetkiset rajat. Opetan laaja-alaisesti eri lajeja aloittelijoista edistyneisiin, suosikkituntejani ovat kaikki koreografiset tunnit.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

Iris Perovuo

Aloitin tankotanssin talvella 2020 haaveiltuani pitkään lajin harrastamisesta. Kun vihdoin pääsin aloittamaan, tanko vei minut täysin mennessään ja tunsin, että olen vihdoin löytänyt oman juttuni.

Tykkään näyttävistä ja voimaa vaativista liikkeistä sekä notkeustempuista ja haluan kehittää itseäni niissä. Pidän vaativista liikkeistä, joissa pääsee haastamaan itseään ja ylittämään itsensä. Tankoilu on ollut hyvin palkitsevaa minulle, sillä se fiilis jonka saat, kun saavutat tavoitteesi ja ylität itsesi, on korvaamaton! Tankotanssin ohella harrastan itämaista tanssia ja akroilen omatoimisesti. Olen käynyt myös tankotanssin ohjaajakoulutuksen.

Studio Loisteella ohjaan lasten ja aikuisten tunteja. Ohjaajana haluan luoda kannustavan ilmapiirin ja minulle on tärkeää, että kaikki kokevat itsensä tervetulleiksi. On ihanaa nähdä kuinka iloiseksi ihmiset tulevat, kun he pääsevät tavoitteisiinsa ja oppivat uutta!

Toivon, että tunneillani ihmiset nauttivat siitä mitä tekevät ja saavat onnistumisen kokemuksia. Tankotanssi on laji, jossa on monta eri tapaa ja tyyliä tehdä ja toivon, että kaikki halukkaat uskaltautuvat sitä kokeilemaan!

Milla Jarko

Valmistuin alun perin sirkustaiteilijaksi Koulutuskeskus Salpauksesta vuonna 2013. Sittemmin jatkoin opintojani Le Lido – centre des arts du cirque -koulussa Ranskassa (2013–15). Päälajini on rengastrapetsi, mutta ohjaan myös tankotanssia, lattia-akrobatiaa, käsilläseisontaa, ilmaisua ja balettia.

Olen toiminut päätoimisena esiintyjänä ja esitysten tekijänä vuodesta 2015. Esiinnyn lähinnä soolona, mutta myös vaihtelevissa, monitaiteisissa työryhmissä. Esitystaiteessa kiinnostaa rajojen venyttäminen, mutta ohjaus- ja opetustyössä ykkösprioriteettejani ovat turvallisuus ja kestävä liikkuminen.

Ohjaus- ja opetuskokemusta minulla on yli kymmenen vuoden ajalta erilaisissa ympäristöissä. Olen ohjannut niin aikuisia, lapsia, nuoria, erityisryhmiä kuin sirkustaiteilijan ammattiin opiskelevia. Ohjaan Loisteella tankotanssia ja rengastrapetsia.

Avainsanoja: leikkisyys, iloisuus, pöhköys