Ohjaajamme

Hanna Kunnas

Olen yksi Studio Loisteen perustajista ja omistajista. Aloitin tankotanssin vuonna 2010 ja tiesin heti, että olin löytänyt oman lajini! Ohjaamaan ryhdyin vuonna 2012 Pole4Fitillä. Veri veti myös esiintymään ja pääsin mukaan Pole Art Ensemble Vertiga -ryhmään. Kilpailukokemusta sain aluksi soolona avoimelta SM-tasolta ja myöhemmin MM-finaalitasolta parisarjasta. Ensimmäisen lapseni syntymän myötä aloin kaivata lempeämpää liikettä ja kävin ilmajoogaohjaajakurssin vuonna 2017.

Koulutukseltani olen sekä luokanopettaja että kieltenopettaja. Opinnoissani olen erikoistunut liikuntaan ja tanssipedagogiikkaan. Tankotanssin ja ilmajoogan lisäksi olen ohjannut tanssia sekä lasten liikuntaleikkikoulua. Hyvän pohjan tankotanssille olen saanut nuoruuden muodostelmaluistelu- ja tanssiharrastuksista, joista minulla on myös kansainvälistä kilpailukokemusta. Aikuisiällä olen innostunut harrastamaan balettia. Lisäksi toimin muodostelmaluistelutuomarina.

Ohjaan Loisteella tankotanssia, ilmajoogaa ja tanssitunteja. Ohjaajana olen kannustava ja analyyttinen. Tykkään purkaa liikkeen osiin ja pohtia yksityiskohtia tarkasti. Joskus jokin yksittäinen sana auttaa oivaltamaan, mikä liikkeessä on olennaista. Tunneillani nautitaan liikkumisesta ja itsensä voittamisesta lempeästi ja turvallisesti. Tavoite on, että tehokas treeni tulee hauskassa paketissa ja aina uusien taitojen kera! Tervetuloa tunneille!

Sanni Sarlin

Olen yksi Studio Loisteen perustajista ja omistajista. Aloitin sirkusharrastuksen vuonna 1995 Pukinmäen Sirkuskoulussa, jossa toimin nykyään sirkustaiteen pääopettajana. Lisäksi olen harrastanut mm. tanssia, telinevoimistelua sekä yleisurheilua. Valmistuin sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta vuonna 2010. Siitä lähtien olen tehnyt töitä sirkusesiintyjänä sekä -ohjaajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Olen suorittanut Suomen Nuorisosirkusliiton ohjaajakoulutuksen sekä ilmajoogaohjaajan koulutuksen. Olen opettanut kaikenikäisiä 2-vuotiaista 60-vuotiaisiin. Ohjaajana olen kannustava, tarkka ja välillä vaativakin, mutta pyrin pitämään tunneilla rennon ja hauskan ilmapiirin. Uskon, että oppiminen tapahtuu ilon kautta! Lajeihini kuuluvat rengastrapetsi, kankaat, hammock, käsilläseisonta, pariakrobatia, vanteet, tanssi sekä tankotanssi. Minulla on koko ajan jokin uusi laji työn alla ja rakastan oppia uutta sekä jakaa osaamistani muille! Tällä hetkellä suoritan tanssipedagogin opintoja opetustyön ohella. Studio Loisteella ohjaan rengastrapetsia, käsilläseisontaa, tankotanssia ja erilaisia workshoppeja. Pidän myös mielelläni yksityistunteja. Mottoni on: Never ready!

Tervetuloa tunneille!

Johanna Piekkari

Olen yksi Studio Loisteen perustajista ja omistajista. Aloitin tankotanssin vuonna 2015 Studio Loftilla ja ohjaamisen samaisella studiolla vuonna 2019. Hurahdin tankotanssiin heti ensimmäisestä tunnista lähtien ja siitä asti olenkin harrastanut sitä aktiivisesti. Kilpailukokemustakin on tullut kerrytettyä vuonna 2018 Helsinki Showcase -kilpailussa ja vuonna 2019 SM-kilpailuissa.

Ennen tankotanssia harrastin 20 vuoden ajan tanssia Helsingin tanssiopistolla, jossa suoritin taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän. Vuosien varrella tanssilajeinani oli moderni, steppi, nykytanssi-jazz ja lyrical jazz. Viimeisinä tanssivuosinani kuuluin myös kilpailevaan show&jazz -muodostelmaryhmään.

Koulutukseltani olen sosionomi, kirkon nuorisotyönohjaaja ja lastentarhanopettaja. Tankotanssiohjauksien lisäksi työskentelen varhaiskasvatuksessa, joten lasten kanssa työskentely on minulle ammattipedagogina varsin luontevaa.

Ohjaajana olen iloinen, kannustava, rohkaiseva ja rento. Pidän tärkeänä, että tunneillani on mahdollisuus nauttia liikkumisen ilosta sekä itsensä ylittämisestä. Loisteella ohjaan tankotanssia sekä lapsille että aikuisille. Tervetuloa!

Sanna Sihvonen

Aloitin tankotanssin harrastamisen syksyllä 2010 Pole4Fitillä, ja rakastuin lajiin saman tien. Ohjaamisen aloitin samaisella salilla kesällä 2013. Pilatesta olen harrastanut säännöllisen epäsäännöllisesti kaiken muun mahdollisen ohella yli 10 vuoden ajan. Tankotanssin ohjaamisen ohelle kaipasin jotain keholle lempeämpää lajia, ja kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon toiminnallisuuden ymmärtämiseen innostivat minua käymään laajan pilatesohjaajakoulutuksen (PilatesHealth), josta valmistuin keväällä 2018. Pilatesharjoittelun ansiosta koen kehoni olevan tasapainoisempi, liikkuvampi ja terveempi. Olen innoissani, että pääsen jakamaan pilateksen oppeja ja hyvää oloa myös asiakkailleni! Alunperin olen koulutukseltani estenomi, mutta vuodesta 2015 lähtien olen ohjannut liikuntaa päätyökseni. 

Tunneillani keskitytään rennon ja positiivisen ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan, niin tangolla kuin matollakin. Minulle on tärkeää, että tunneillani opitaan uutta, haastetaan mieltä ja kehoa, sekä ennen kaikkea nautitaan tekemisestä! Kannustan oppilaitani ylittämään omia rajojaan, kuitenkin aina omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Ohjaan Studio Loisteella pilatesta ja tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Sofia Al-Khatib

Aloitin tankotanssiharrastuksen vuonna 2013 harrastettuani ensin balettia, tanssillista voimistelua, yleisurheilua, koripalloa ja parkouria. Laji vei mukanaan ja vuonna 2015 olin perustamassa opiskelijoiden tankotanssiyhdistystä, Otanko ry:tä. Siirryin ohjaamaan tankotunteja keväällä 2017 Pole4Fitille ohjattuani tätä ennen parkouria neljän vuoden ajan. Keväällä 2017 tutustuin myös kilpamaailmaan tankotanssin osalta SM-kilpailuissa. Lisäksi olen käynyt seuraavat ohjaamista tukevat koulutukset: ilmajoogaohjaajakurssin, ADAPT1-ohjaajakoulutuksen, tankotanssin juniorivalmentajakoulutuksen sekä IPSF:n tason 1 tankotanssin tuomarikoulutuksen.

Ohjaan Loisteella tankotanssia ja ilmajoogaa. Ohjaajana olen kannustava ja lempeä, mutta myös tarkka. Pidän tärkeänä, että kukin oppilas saa alusta asti hyvän pohjan oikeanlaiseen tekniikkaan ja kykenee sitä kautta vahvistumaan urheilijana ja välttämään turhia loukkaantumisia. Hyvä tekniikka takaa myös kauniin ulosannin tanssijana tasosta riippumatta. Lasten tunneilla tuen lapsia ja nuoria lajissa yhdessä tekemisen ja leikin kautta. Tunneilla pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa. Nähdään tunneilla!

Valeria Verkhovskaia

Aloitin tankotanssin vuonna 2013 ja akrobatia on ollut aina lähellä sydäntäni. Taustani on telinevoimistelussa, mutta olen sen jälkeen harrastanut mm. käsilläseisontaa, pariakrobatiaa, akrojoogaa ja tanssia (kaikkea mahdollista lavatansseista showtanssiin). Tankotanssi antoi näille hyvän jatkumon, ja innostuin niin, että osallistuin Pole Night Showcaseen vuonna 2015 ja aloitin ohjaamisen Pole4fitillä vuonna 2016. Tankotanssin lisäksi olen ohjannut käsilläseisontaa ja lattia-akrobatiaa.

Ohjaan Studio Loisteella tankotanssia, ja tavoitteena tunneilla on hyvä tekemisen meininki. Uuden oppimisen riemu tulee hyvästä teknisestä pohjasta, kannustavasta ilmapiiristä ja pienestä itsensä ylittämisestä. Olen melko analyyttinen ja pyrin tarjoamaan tekniikkavinkkejä eri kulmista, sillä olemme kaikki yksilöitä ja opimme eri tavoilla.

Tervetuloa tunneille oppimaan, vahvistumaan ja pitämään hauskaa!

Marianne Kovasin

Olen koulutukseltani biologian ja maantiedon opettaja, sekä opiskelen parhaillaan terveystietoa.

Olen päivätyöni ohella ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2012. Oma rakas joogaharrastukseni on kulkenut siinä sivussa säännöllisen epäsäännöllisenä. 

Saatuani toisen lapseni huomasin kaipaavani elämääni tasapainoa ja rauhaa. Päädyin toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani ja kouluttauduin joogaopettajaksi. Valmistuin Yoga Nordicin RYT200-joogaopettajakoulutuksesta viime keväänä.

Pidän erityisesti virtaavasta flow-joogasta, jossa jokainen harjoitus on erilainen. Tärkeintä kaikessa joogassa on oman kehon kuuntelu, oli kyseessä sitten dynaamisen voimakas vinyasa tai rentouttava yin. Painotankin tunneillani tietoista läsnäoloa sekä hengitystä, huolellista linjausta ja tekniikkaa unohtamatta. Ohjaan Studio Loisteella ilmajoogaa ja yin-joogaa.

Nähdään studiolla!

Venla Takkinen

Olen aina harrastanut paljon, mutta kun aloitin sirkuksen harrastamisen 15-vuotiaana, muut harrastukset jäivät taka-alalla. Sirkuksessa yhdistyivät kaikkien harrastusteni parhaat puolet: monipuolinen liikkuminen, yhdessä tekeminen, ilmaisu, musiikki ja esiintyminen.

Valmistuin sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksesta vuonna 2010. Siitä asti olen toiminut sirkusopettajana ja -ohjaajana. Studio Loisteella opetan rengastrapetsia, mutta minulla on opetuskokemusta myös muista sirkuslajeista. Opetan kaikenikäisiä vauvoista aikuisiin. Opetustyön ohella olen opiskellut puvustusta ja teatterimaskeerausta, jotka tukevat työskentelyä sirkusalalla.

Tämänhetkiset suosikkini sirkuslajeista ovat ilma-akrobatia ja pariakrobatia. Pidän harjoittelusta, jossa voi kehittyä sekä haastaa itseään huomioiden omat vahvuutensa ja energiatasonsa. Pidän myös siitä, että voima ja notkeus kehittyvät temppuja treenaamalla, eikä suurta voima- tai notkeustavoitetta tarvitse saavuttaa ennen lajin aloittamista.

Anne Laakkonen

Olen toiminut päätoimisesti tankotanssin ja kehonhuollon saralla kymmenen vuoden ajan. Aloittaessani tankotanssin vuonna 2009 Pole4fitillä se oli vielä hyvin nuori laji Suomessa. Jo vuonna 2010 päädyin lajin ohjaajaksi laajan tanssitaustani saattelemana ja olenkin saanut olla mukana seuraamassa lajia ja vaikuttamassa sen kehitykseen Suomessa. Kilpailu- ja esiintymiskokemusta on kertynyt niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin areenoilta. 

Pohjakoulutukseltani olen sosionomi AMK (valm. 2004), joten eri-ikäisten ihmisten parissa työskentely on minulle hyvin luontevaa. Vuonna 2013 valmistuin Pilates- ja Method Putkisto -ohjaajaksi, ja keväällä 2021 koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Pyrin jatkuvasti syventämään ymmärrystäni toiminnallisesta anatomiasta, kehonhuollosta, sekä erilaisista oppimisen tavoista. 

Vuonna 2015 perustin Studio Loftin, jossa tarjosimme tankotanssia sekä erilaisia kehonhuoltotunteja. Kesällä 2020 päädyimme yhtiökumppanini kanssa myymään liiketoiminnan studiolla työskennelleille ohjaajille ja niin syntyi Studio Loiste! Välivuoden jälkeen on mahtavaa palata opettamaan tuttuun paikkaan uusia ja vanhoja asiakkaita!

Tankotanssin opetukseen minulla on kokemuksen myötä syntynyt vahva ja luova ote. Olen kannustava, ymmärtävä ja saamani palautteen mukaan myös inspiroiva ohjaaja. Ohjaan Studio Loisteella sekä lasten että aikuisten tankotanssitunteja. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

Sky G. Ertas

“I started pole dancing in 2018 and it has quickly become my passion. In the past I was trained and danced in the Turkish State Opera and Ballet pre-professional ballet division but due to a permanent health condition I continued both dancing and teaching classical ballet mainly as a side track.

In 2018-2019 I joined a pole dance show group and have gained pole performance experience. I’m currently certified and licensed to teach pole technique and pole silks, floorwork and heels, and exotic dance. I also have education and experience in teaching stretching and flexibility classes.

I have started teaching pole classes in the beginning of 2020. As an instructor I’m highly analytical: I break down moves into thorough details and use science to explain kinesiology, force and momentum as I’m a neuroscientist by day. I also make my students laugh a lot! I’m trying to learn Finnish and I speak clear and audible English so that everyone can understand me very well. See you in class!”

//

Aloitin tankotanssin vuonna 2018 ja siitä tuli pian intohimoni. Liityin tankotanssin show-ryhmään ja sain esiintymiskokemusta lajin parista. Tankotanssin ohjaamisen aloitin vuonna 2020. Olen ohjannut myös venyttelytunteja sekä opettanut balettia, josta minulla on vahva lajitausta kotimaastani Turkista.

 Ohjaajana olen erittäin analyyttinen ja pidän huolen, että tunneillani on aina hauskaa! Studio Loisteella ohjaan tankotanssin alkeistunteja. Ohjauskieleni on selkeä ja sujuva englanti. Opettelen parhaillaan suomen kieltä. Nähdään tunneilla!

Jerina Ferdani

Lapsuuteni vietin voimistelun ja baletin parissa ja 11-vuotiaana aloitin sirkuksen Haminan Teinisirkuksessa. Rakkaasta harrastuksesta tuli työni, kun kävin Turun AMK:n Taideakatemian Sirkuslinjan ja valmistuin sieltä vuonna 2008. 

Koulun jälkeen kävin vielä jatkokouluttautumassa Ukrainan Valtiollisessa sirkuskoulussa lajeinani rengastrapetsi ja vanteet. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut sirkusesiintyjänä ja -opettajana eri paikoissa. Lisäksi olen kouluttautunut ilmajoogaopettajaksi.

Opetuslajejani ovat rengastrapetsi, kankaat, akrobatia, käsilläseisonta sekä ilmajooga. Olen opettanut sekä lapsia että aikuisia useassa paikassa, joista pisimpään Pukinmäen Sirkuskoulussa ja Pole4fit-tankotanssikoulussa. 

Opettajana olen tarkka, mutta kannustava ja haluan taata kaikille turvallisen ja miellyttävän harjoitteluilmapiirin. Oppilaideni onnistumisen kokemukset tuottavat myös minulle suurta iloa! Tervetuloa tunneille!