Ohjaajamme

Hanna Kunnas

Aloitin tankotanssin vuonna 2010 ja tiesin heti, että olin löytänyt oman lajini! Ohjaamaan ryhdyin vuonna 2012 Pole4Fitillä. Veri veti myös esiintymään ja pääsin mukaan Pole Art Ensemble Vertiga -ryhmään. Kilpailukokemusta sain aluksi soolona avoimelta SM-tasolta ja myöhemmin MM-finaalitasolta parisarjasta. Ensimmäisen lapseni syntymän myötä aloin kaivata lempeämpää liikettä ja kävin ilmajoogaohjaajakurssin vuonna 2017.

Koulutukseltani olen sekä luokanopettaja että kieltenopettaja. Opinnoissani olen erikoistunut liikuntaan ja tanssipedagogiikkaan. Tankotanssin ja ilmajoogan lisäksi olen ohjannut tanssia sekä lasten liikuntaleikkikoulua. Hyvän pohjan tankotanssille olen saanut nuoruuden muodostelmaluistelu- ja tanssiharrastuksista, joista minulla on myös kansainvälistä kilpailukokemusta. Lisäksi toimin muodostelmaluistelutuomarina.

Ohjaan Loisteella tankotanssia, ilmajoogaa sekä lasten tunteja. Ohjaajana olen kannustava ja analyyttinen. Tykkään purkaa liikkeen osiin ja pohtia yksityiskohtia tarkasti. Joskus jokin yksittäinen sana auttaa oivaltamaan, mikä liikkeessä on olennaista. Tunneillani nautitaan liikkumisesta ja itsensä voittamisesta lempeästi ja turvallisesti. Tavoite on, että tehokas treeni tulee hauskassa paketissa ja aina uusien taitojen kera! Tervetuloa tunneille!

Anni Räsänen

Aloitin tankotanssin vuonna 2011 Pole4Fitillä. Ennen tankotanssia harrastin useamman vuoden ajan cheerleadingiä. Erilaiset tanssilajit ovat myös kulkeneet vaihdellen elämässäni mukana. Koin alusta asti, että tankotanssissa yhdistyvät kiehtovasti tanssillisuus, akrobatia sekä luovuus.

Aloitettuani tankotanssin aloin kiinnostua pian muistakin akrobatiavälineistä. Myös esiintyminen ja lavatyöskentely kiinnostivat yhä enemmän ja lopulta kiinnostukseni johdatti minut opiskelemaan Salpauksen Sirkusartistikoulutukseen Lahteen. Valmistuin sirkusalan ammattilaiseksi vuonna 2018. Tankotanssin sekä sirkuslajien ohjaamisen aloitin opintojeni aikana vuonna 2016. Olen ohjaamisen ohella hankkinut esiintymis- sekä kisakokemusta tangolla ja sijoittunut ammattilaissarjoissa hopeasijalle kahdesti. Vuodesta 2019 eteenpäin olen toiminut pop-laulaja Bessin taustanssijana tangolla ja esiinnyn edelleen osana hänen keikkojaan.

Ohjaajana haluan auttaa oppilaitani löytämään itselleen ominaisen, kestävän sekä turvallisen tekniikan pilkkomalla liikkeitä osiin ja tarjoan heille henkilökohtaista ohjausta. Toiveeni on myös herättää tunneillani oppilaiden luovuutta luomalla rento ja kannustava ilmapiiri. Loisteella ohjaan sekä lasten että aikuisten tankotanssitunteja. Tervetuloa tunneilleni!

Maria Husu

Aloitin rengastrapetsin vuonna 2019 ja huomasin nopeasti, että olin löytänyt oman lajini. Harrastuksen, jonka seuraavaa tuntia odotin innolla.

Ihastuin renkailussa lajin monipuolisuuteen. Se on voimia ja kestävyyttä kehittävää, sopivasti haastavaa, mutta samalla palkitsevaa ja innostavaa. Joka kerta oppii jotakin uutta tai saa jonkun liikkeen sujumaan edelliskertaa paremmin.

Olen aina rakastanut liikkumista ja nuorempana harrastin seitsemän vuotta taitoluistelua yksinluistelijana. Lopetettuani taitoluistelun kävin vuosia ryhmäliikuntatunneilla. Myöhemmin innostuin käymään salilla ja löysin joogan, joka on edelleen osa harjoituksiani.

Ohjaan Studio Loisteella rengastrapetsia. Toivon, että oppilaani saavat tunneillani onnistumisen iloa, loistavia ja hauskoja hetkiä, sekä itsensä ylittämisen tunnetta. Tervetuloa kokeilemaan renkailua!

Sanna Sihvonen

Aloitin tankotanssin harrastamisen syksyllä 2010 Pole4Fitillä, ja rakastuin lajiin saman tien. Ohjaamisen aloitin samaisella salilla kesällä 2013. Pilatesta olen harrastanut säännöllisen epäsäännöllisesti kaiken muun mahdollisen ohella yli 10 vuoden ajan. Tankotanssin ohjaamisen ohelle kaipasin jotain keholle lempeämpää lajia, ja kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon toiminnallisuuden ymmärtämiseen innostivat minua käymään laajan pilatesohjaajakoulutuksen (PilatesHealth), josta valmistuin keväällä 2018. Pilatesharjoittelun ansiosta koen kehoni olevan tasapainoisempi, liikkuvampi ja terveempi. Olen innoissani, että pääsen jakamaan pilateksen oppeja ja hyvää oloa myös asiakkailleni! Alunperin olen koulutukseltani estenomi, mutta vuodesta 2015 lähtien olen ohjannut liikuntaa päätyökseni. 

Tunneillani keskitytään rennon ja positiivisen ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan, niin tangolla kuin matollakin. Minulle on tärkeää, että tunneillani opitaan uutta, haastetaan mieltä ja kehoa, sekä ennen kaikkea nautitaan tekemisestä! Kannustan oppilaitani ylittämään omia rajojaan, kuitenkin aina omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Ohjaan Studio Loisteella pilatesta ja tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Reetta Lagerström

Olen valmistunut Vierumäeltä liikuntaneuvojaksi vuonna 2018 ja erikoistunut lasten ja nuorten valmennukseen. Joogaopettajan laajan koulutuksen (Ryt500) olen käynyt vuonna 2016 ja tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjaajan amk-tutkintoa.
Tankotanssia olen harrastanut 10 vuotta ja ohjannut lajia noin 5 vuotta. Lisäksi minulla on lajitaustaa tanssista ja ratsastuksesta.
Ohjaan pääsääntöisesti lasten liikuntaa, mutta myös jonkin verran aikuisten tunteja. Studio Loisteella ohjaan pääasiassa lasten tankoakrobatiaa, mutta sijaistan myös aikuisten ilmajooga- ja tankotanssitunteja.
Ohjaajana olen positiivinen ja iloinen. Panostan hyvään fiilikseen ja huonoon huumoriin, unohtamatta tietenkään tehokasta ja hyvää treeniä. Tervetuloa tunneilleni!

Iiris Sadeluoto

Aloitin tankotanssin vuonna 2019, ja laji vei heti mennessään. Minulla ei ole muuta liikuntataustaa, ja onkin ollut ihanaa huomata, mihin kaikkeen pystyn ja miten hauskaa liikkuminen on. Olen saanut tankotanssin myötä valtavasti uusia taitoja, itseluottamusta ja hyviä kokemuksia.

Olen tällä hetkellä opiskelija, ja tankotanssi tuo päiviini mukavaa vaihtelua koulun ohessa. Olen nuorempana opiskellut musiikkia teorian, huilun, pianon ja laulun parissa, ja minua kiinnostaakin myös tankotanssissa se, kuinka musiikilla voi saada temppuiluun erityistä tunnelmaa ja sujuvuutta.

Olen varmasti monille Loisteella käyneille jo tuttu treenikaveri tunneilta, ja minusta onkin mahtavaa jatkaa tankotanssia teidän kaikkien kanssa myös näin ohjaamisen merkeissä! Olen suorittanut keväällä 2022 Rock The Pole Basic -tankotanssiohjaajakoulutuksen, josta jäi käteen paljon käytännön eväitä tankotanssin ohjaamiseen ja liikkeiden perusteelliseen analysoimiseen.

Olen kannustava ja iloinen ohjaaja, joka pyrkii löytämään liikkeitä, joissa jokainen voi saada onnistumisen kokemuksia. Rento ja hyvä ilmapiiri on minulle tärkeää, ja erityisesti kiinnitän huomiota turvallisen tilan periaatteiden toteutumiseen. Ohjaan Loisteella aikuisten ja lasten tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Valeria Verkhovskaia

Aloitin tankotanssin vuonna 2013 ja akrobatia on ollut aina lähellä sydäntäni. Taustani on telinevoimistelussa, mutta olen sen jälkeen harrastanut mm. käsilläseisontaa, pariakrobatiaa, akrojoogaa ja tanssia (kaikkea mahdollista lavatansseista showtanssiin). Tankotanssi antoi näille hyvän jatkumon, ja innostuin niin, että osallistuin Pole Night Showcaseen vuonna 2015 ja aloitin ohjaamisen Pole4fitillä vuonna 2016. Tankotanssin lisäksi olen ohjannut käsilläseisontaa ja lattia-akrobatiaa.

Ohjaan Studio Loisteella tankotanssia, ja tavoitteena tunneilla on hyvä tekemisen meininki. Uuden oppimisen riemu tulee hyvästä teknisestä pohjasta, kannustavasta ilmapiiristä ja pienestä itsensä ylittämisestä. Olen melko analyyttinen ja pyrin tarjoamaan tekniikkavinkkejä eri kulmista, sillä olemme kaikki yksilöitä ja opimme eri tavoilla.

Tervetuloa tunneille oppimaan, vahvistumaan ja pitämään hauskaa!

Marianne Kovasin

Olen koulutukseltani biologian ja maantiedon opettaja, sekä opiskelen parhaillaan terveystietoa.

Olen päivätyöni ohella ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2012. Oma rakas joogaharrastukseni on kulkenut siinä sivussa säännöllisen epäsäännöllisenä. 

Saatuani toisen lapseni huomasin kaipaavani elämääni tasapainoa ja rauhaa. Päädyin toteuttamaan pitkäaikaisen unelmani ja kouluttauduin joogaopettajaksi. Valmistuin Yoga Nordicin RYT200-joogaopettajakoulutuksesta viime keväänä.

Pidän erityisesti virtaavasta flow-joogasta, jossa jokainen harjoitus on erilainen. Tärkeintä kaikessa joogassa on oman kehon kuuntelu, oli kyseessä sitten dynaamisen voimakas vinyasa tai rentouttava yin. Painotankin tunneillani tietoista läsnäoloa sekä hengitystä, huolellista linjausta ja tekniikkaa unohtamatta. Ohjaan Studio Loisteella ilmajoogaa ja tankotanssia.

Nähdään studiolla!

Sky G. Ertas

“I started pole dancing in 2018 and it has quickly become my passion. In the past I was trained and danced in the Turkish State Opera and Ballet pre-professional ballet division but due to a permanent health condition I continued both dancing and teaching classical ballet mainly as a side track.

In 2018-2019 I joined a pole dance show group and have gained pole performance experience. I’m currently certified and licensed to teach pole technique and pole silks, floorwork and heels, and exotic dance. I also have education and experience in teaching stretching and flexibility classes.

I have started teaching pole classes in the beginning of 2020. As an instructor I’m highly analytical: I break down moves into thorough details and use science to explain kinesiology, force and momentum as I’m a neuroscientist by day. I also make my students laugh a lot! I’m trying to learn Finnish and I speak clear and audible English so that everyone can understand me very well. See you in class!”

//

Aloitin tankotanssin vuonna 2018 ja siitä tuli pian intohimoni. Liityin tankotanssin show-ryhmään ja sain esiintymiskokemusta lajin parista. Tankotanssin ohjaamisen aloitin vuonna 2020. Olen ohjannut myös venyttelytunteja sekä opettanut balettia, josta minulla on vahva lajitausta kotimaastani Turkista.

Ohjaajana olen erittäin analyyttinen ja pidän huolen, että tunneillani on aina hauskaa! Studio Loisteella ohjaan tankotanssia, balettia ja liikkuvuuskursseja. Ohjauskieleni on selkeä ja sujuva englanti. Opettelen parhaillaan suomen kieltä. Nähdään tunneilla!

Jerina Ferdani

Lapsuuteni vietin voimistelun ja baletin parissa ja 11-vuotiaana aloitin sirkuksen Haminan Teinisirkuksessa. Rakkaasta harrastuksesta tuli työni, kun kävin Turun AMK:n Taideakatemian Sirkuslinjan ja valmistuin sieltä vuonna 2008.

Koulun jälkeen kävin vielä jatkokouluttautumassa Ukrainan Valtiollisessa sirkuskoulussa lajeinani rengastrapetsi ja vanteet. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut sirkusesiintyjänä ja -opettajana eri paikoissa. Lisäksi olen kouluttautunut ilmajoogaopettajaksi.

Opetuslajejani ovat rengastrapetsi, kankaat, akrobatia, käsilläseisonta, tankotanssi sekä ilmajooga. Olen opettanut sekä lapsia että aikuisia useassa paikassa, joista pisimpään Pukinmäen Sirkuskoulussa ja Pole4fit-tankotanssikoulussa. Studio Loistella ohjaan rengastrapetsia, tankotanssia sekä lasten sirkusta.

Opettajana olen tarkka, mutta kannustava ja haluan taata kaikille turvallisen ja miellyttävän harjoitteluilmapiirin. Oppilaideni onnistumisen kokemukset tuottavat myös minulle suurta iloa! Tervetuloa tunneille!