Ohjaajamme

Hanna Kunnas

Aloitin tankotanssin vuonna 2010 ja tiesin heti, että olin löytänyt oman lajini! Ohjaamaan ryhdyin vuonna 2012 Pole4Fitillä. Veri veti myös esiintymään ja pääsin mukaan Pole Art Ensemble Vertiga -ryhmään. Kilpailukokemusta sain aluksi soolona avoimelta SM-tasolta ja myöhemmin MM-finaalitasolta parisarjasta. Ensimmäisen lapseni syntymän myötä aloin kaivata lempeämpää liikettä ja kävin ilmajoogaohjaajakurssin vuonna 2017.

Koulutukseltani olen sekä luokanopettaja että kieltenopettaja. Opinnoissani olen erikoistunut liikuntaan ja tanssipedagogiikkaan. Tankotanssin ja ilmajoogan lisäksi olen ohjannut tanssia sekä lasten liikuntaleikkikoulua. Hyvän pohjan tankotanssille olen saanut nuoruuden muodostelmaluistelu- ja tanssiharrastuksista, joista minulla on myös kansainvälistä kilpailukokemusta. Lisäksi toimin muodostelmaluistelutuomarina.

Ohjaan Loisteella tankotanssia, ilmajoogaa sekä lasten tunteja. Ohjaajana olen kannustava ja analyyttinen. Tykkään purkaa liikkeen osiin ja pohtia yksityiskohtia tarkasti. Joskus jokin yksittäinen sana auttaa oivaltamaan, mikä liikkeessä on olennaista. Tunneillani nautitaan liikkumisesta ja itsensä voittamisesta lempeästi ja turvallisesti. Tavoite on, että tehokas treeni tulee hauskassa paketissa ja aina uusien taitojen kera! Tervetuloa tunneille!

Anni Räsänen

Aloitin tankotanssin vuonna 2011 Pole4Fitillä. Ennen tankotanssia harrastin useamman vuoden ajan cheerleadingiä. Erilaiset tanssilajit ovat myös kulkeneet vaihdellen elämässäni mukana. Koin alusta asti, että tankotanssissa yhdistyvät kiehtovasti tanssillisuus, akrobatia sekä luovuus.

Aloitettuani tankotanssin aloin kiinnostua pian muistakin akrobatiavälineistä. Myös esiintyminen ja lavatyöskentely kiinnostivat yhä enemmän ja lopulta kiinnostukseni johdatti minut opiskelemaan Salpauksen Sirkusartistikoulutukseen Lahteen. Valmistuin sirkusalan ammattilaiseksi vuonna 2018. Tankotanssin sekä sirkuslajien ohjaamisen aloitin opintojeni aikana vuonna 2016. Olen ohjaamisen ohella hankkinut esiintymis- sekä kisakokemusta tangolla ja sijoittunut ammattilaissarjoissa hopeasijalle kahdesti. Vuodesta 2019 eteenpäin olen toiminut pop-laulaja Bessin taustanssijana tangolla ja esiinnyn edelleen osana hänen keikkojaan.

Ohjaajana haluan auttaa oppilaitani löytämään itselleen ominaisen, kestävän sekä turvallisen tekniikan pilkkomalla liikkeitä osiin ja tarjoan heille henkilökohtaista ohjausta. Toiveeni on myös herättää tunneillani oppilaiden luovuutta luomalla rento ja kannustava ilmapiiri. Loisteella ohjaan sekä lasten että aikuisten tankotanssitunteja. Tervetuloa tunneilleni!

Sanna Sihvonen

Aloitin tankotanssin harrastamisen syksyllä 2010 Pole4Fitillä, ja rakastuin lajiin saman tien. Ohjaamisen aloitin samaisella salilla kesällä 2013. Pilatesta olen harrastanut säännöllisen epäsäännöllisesti kaiken muun mahdollisen ohella yli 10 vuoden ajan. Tankotanssin ohjaamisen ohelle kaipasin jotain keholle lempeämpää lajia, ja kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kehon toiminnallisuuden ymmärtämiseen innostivat minua käymään laajan pilatesohjaajakoulutuksen (PilatesHealth), josta valmistuin keväällä 2018. Pilatesharjoittelun ansiosta koen kehoni olevan tasapainoisempi, liikkuvampi ja terveempi. Olen innoissani, että pääsen jakamaan pilateksen oppeja ja hyvää oloa myös asiakkailleni! Alunperin olen koulutukseltani estenomi, mutta vuodesta 2015 lähtien olen ohjannut liikuntaa päätyökseni. 

Tunneillani keskitytään rennon ja positiivisen ilmapiirin kautta hyvään ja turvalliseen tekniikkaan, niin tangolla kuin matollakin. Minulle on tärkeää, että tunneillani opitaan uutta, haastetaan mieltä ja kehoa, sekä ennen kaikkea nautitaan tekemisestä! Kannustan oppilaitani ylittämään omia rajojaan, kuitenkin aina omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Ohjaan Studio Loisteella pilatesta ja tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Reetta Lagerström

Olen valmistunut Vierumäeltä liikuntaneuvojaksi vuonna 2018 ja erikoistunut lasten ja nuorten valmennukseen. Joogaopettajan laajan koulutuksen (Ryt500) olen käynyt vuonna 2016 ja tällä hetkellä opiskelen liikunnanohjaajan amk-tutkintoa.
Tankotanssia olen harrastanut 10 vuotta ja ohjannut lajia noin 5 vuotta. Lisäksi minulla on lajitaustaa tanssista ja ratsastuksesta.
Ohjaan pääsääntöisesti lasten liikuntaa, mutta myös jonkin verran aikuisten tunteja. Studio Loisteella ohjaan pääasiassa lasten tankoakrobatiaa, mutta sijaistan myös aikuisten ilmajooga- ja tankotanssitunteja.
Ohjaajana olen positiivinen ja iloinen. Panostan hyvään fiilikseen ja huonoon huumoriin, unohtamatta tietenkään tehokasta ja hyvää treeniä. Tervetuloa tunneilleni!

Iiris Sadeluoto

Aloitin tankotanssin vuonna 2019, ja laji vei heti mennessään. Minulla ei ole muuta liikuntataustaa, ja onkin ollut ihanaa huomata, mihin kaikkeen pystyn ja miten hauskaa liikkuminen on. Olen saanut tankotanssin myötä valtavasti uusia taitoja, itseluottamusta ja hyviä kokemuksia.

Olen tällä hetkellä opiskelija, ja tankotanssi tuo päiviini mukavaa vaihtelua koulun ohessa. Olen nuorempana opiskellut musiikkia teorian, huilun, pianon ja laulun parissa, ja minua kiinnostaakin myös tankotanssissa se, kuinka musiikilla voi saada temppuiluun erityistä tunnelmaa ja sujuvuutta.

Olen varmasti monille Loisteella käyneille jo tuttu treenikaveri tunneilta, ja minusta onkin mahtavaa jatkaa tankotanssia teidän kaikkien kanssa myös näin ohjaamisen merkeissä! Olen suorittanut keväällä 2022 Rock The Pole Basic -tankotanssiohjaajakoulutuksen, josta jäi käteen paljon käytännön eväitä tankotanssin ohjaamiseen ja liikkeiden perusteelliseen analysoimiseen.

Olen kannustava ja iloinen ohjaaja, joka pyrkii löytämään liikkeitä, joissa jokainen voi saada onnistumisen kokemuksia. Rento ja hyvä ilmapiiri on minulle tärkeää, ja erityisesti kiinnitän huomiota turvallisen tilan periaatteiden toteutumiseen. Ohjaan Loisteella aikuisten ja lasten tankotanssia. Nähdään tunneilla!

Sofia Al-Khatib

Aloitin tankotanssiharrastuksen vuonna 2013 harrastettuani ensin balettia, tanssillista voimistelua, yleisurheilua, koripalloa ja parkouria. Laji vei mukanaan ja vuonna 2015 olin perustamassa opiskelijoiden tankotanssiyhdistystä, Otanko ry:tä. Siirryin ohjaamaan tankotunteja keväällä 2017 Pole4Fitille ohjattuani tätä ennen parkouria neljän vuoden ajan. Keväällä 2017 tutustuin myös kilpamaailmaan tankotanssin osalta SM-kilpailuissa. Lisäksi olen käynyt seuraavat ohjaamista tukevat koulutukset: ilmajoogaohjaajakurssin, ADAPT1-ohjaajakoulutuksen, tankotanssin juniorivalmentajakoulutuksen sekä IPSF:n tason 1 tankotanssin tuomarikoulutuksen.

Ohjaan Loisteella tankotanssia ja ilmajoogaa. Ohjaajana olen kannustava ja lempeä, mutta myös tarkka. Pidän tärkeänä, että kukin oppilas saa alusta asti hyvän pohjan oikeanlaiseen tekniikkaan ja kykenee sitä kautta vahvistumaan urheilijana ja välttämään turhia loukkaantumisia. Hyvä tekniikka takaa myös kauniin ulosannin tanssijana tasosta riippumatta. Lasten tunneilla tuen lapsia ja nuoria lajissa yhdessä tekemisen ja leikin kautta. Tunneilla pääset ylittämään itsesi ja pitämään hauskaa. Nähdään tunneilla!

Marianne Kovasin

Ensimmäinen kokemukseni tankotanssista on jo yli kymmenen vuoden takaa ja tuolloin tankoilu tuntui aivan liian vaativalta. Myöhemmin toisella kokeilukerralla laji vei minut kuitenkin täysin mukaanaan! Alkeiskurssin käytyäni aloin treenata intensiivisesti eri ohjaajien tunneilla, sillä intoni oppia uusia liikkeitä ja kehittyä oli valtava.

Olen koulutukseltani biologian, maantiedon ja terveystieteen opettaja, ja opintojeni sekä päivätyöni ohella olen ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2012. Saatuani keväällä 2019 toisen lapseni huomasin kaipaavani kovatehoisen tekemisen rinnalle tasapainoa. Elämäntilanne tuntui otolliselta lähteä syventämään vuosia säännöllisen epäsäännöllisenä mukana kulkenutta rakasta joogaharrastusta, ja kouluttauduin joogaohjaajaksi Yoga Nordicin RYT200-joogaopettajakoulutuksessa.

Studio Loisteella ohjaan sekä aikuisten että lasten tunteja. Lajejani ovat tankotanssi, ilmajooga/hammock sekä rengastrapetsi. Oppilaiden iästä riippumatta toivon voivani luoda tunneilleni kannustavan ilmapiirin, jossa saan jakaa samoja onnistumisen kokemuksia, joita itse olen näiden ihanien lajien kautta saanut. Uusien taitojen oppiminen ei vaadi aikaisempaa liikuntataustaa ja huolellisella tekniikalla sekä ilon kautta tekemisellä jokainen voi yllättää ja ylittää itsensä!

Saaga Suonvieri

Aloitin tankotanssin vuoden 2019 alussa ja siihen syttyi intohimo heti ensimmäisellä tunnilla. Ohjaamisen aloitin jo saman vuoden lopulla. Tanssitaustani painottuu nykytanssiin, jota olen harrastanut yli 10 vuotta.

Olen valmistunut Virpiniemen Liikuntaopiston tanssitaiteen linjalta päälajeijani nyky- ja show-tanssi sekä Itä-Suomen Liikuntaopiston tanssin ja somatiikan koulutuksesta, joka painottuu improvisoituun liikkeeseen ja somaattisiin menetelmiin. Koulutukseltani olen muusikko ja tällä hetkellä opiskelen musiikin tekemistä ja tuottamista Metropolia AMK:ssa.

Ohjaajana olen lämmin, kannustava ja perusteellinen. Pyrin tunneillani yhdistämään tuntuvan treenin tietoiseen, omaa kehoa kuuntelevaan ja kunnioittavaan liikkeeseen sekä jokaisen liikkujan yksilöllisyyden vaalimiseen.

 Nähdään tunneilla!

Riikka Pentinsaari

Olen toiminut ohjaajana (ilma-akrobatia ja tanssi) vuosia ja oppilainani on ollut niin lapsia kuin aikuisiakin aina aloittelijoista edistyneisiin oppilaisiin saakka sekä Suomessa että ulkomailla. Alunperin ilma-akrobatia vei mukanaan vuosien tanssimisen jälkeen intensiivikurssilla Irlannissa, johdatellen Lontooseen sirkustaiteiden puolen vuoden kurssille, jonka myötä olen itseopiskellut ilma-akrobatiaa (kangas, hammock, köysi, rengas) erinäisillä kursseilla vuodesta 2010. Olen myös toiminut esiintyvänä taiteilijana eri tapahtumissa ja produktioissa sekä ilma-akrobaattina että tanssijana.
Sittemmin olen valmistunut joogaopettajaksi (ryt200) ja jatkokouluttautunut sekä yin-joogan (50h) että ilmajoogan parissa. Muulta koulutukseltani olen yhteisöpedagogi ja työskennellyt myös varhaiskasvatuksessa vuosia.
Ohjaajana olen lempeä ja kannustava. Studio Loisteella ohjaan rengastrapetsia ja lasten tunteja.

Anastasia Salunen

Aloitin tankotanssin vuonna 2012 ja harrastan sen lisäksi telinevoimistelua sekä balettia. Olen valmistunut vuonna 2019 Pajulahden urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja uimaopettajaksi. Lisäksi olen suorittanut FasciaMethod -koulutuksen.

Vuodesta 2021 lähtien olen ollut aktiivinen tankotanssikisaaja ja kansainvälinen tuomari POSA – Pole Sports & Arts World Federation -organisaatiossa. Ohjaan Loisteella sekä lasten että aikuisten tankotunteja ja tähtään opetuksessani siihen, että tunti on paitsi kehittävää treeniä myös rentouttavaa hauskanpitoa lajin parissa!

Nähdään tunneilla!

Julia Anishkina

Aloitin tankotanssin vuonna 2008 ja rakastuin lajiin heti. Minulla ei ollut aiempaa liikuntataustaa, mutta tykkäsin kyllä kiipeillä puissa lapsena! Lajin ohjaamisen aloitin vuonna 2022.

Neljäntoista vuoden tankotanssiurani aikana olen kouluttautunut erilaisilla tunneilla, kursseilla ja workshopeissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Minulle on tärkeää kehittyä ja oppia uutta lajissa edelleen!
Tunneillani pääpaino on liikkeiden turvallisessa suorittamisessa. Annan ohjeet yksityiskohtaisesti ja painotan myös esiintymistä, sillä se on yksi intohimoistani.
Tankotanssitapahtumien lisäksi esiinnyn harrastajateatterissa ja tykkään jakaa myös esiintymiseen liittyvää osaamista oppilaideni kanssa. Minulla on myös menestystä tankotanssikisoista (Aerial Showcase 2021, 2. sija).
Loisteella opetan tankotanssia aikuisille. Olen erikoistunut Heels-tekniikkaan, ja ohjaan korot jalassa tanssittavia koreografiatunteja. Ohjauskieleni on englanti, mutta osaan myös suomea.
Tervetuloa tunneilleni nauttimaan liikkumisesta ja tutkimaan kehollisia mahdollisuuksiasi!