Näin aloitat

Tankotanssin

A) Osallistumalla tankotanssin alkeiskurssille

Viiden viikon mittaiselle kurssille osallistumalla saat pehmeimmän aloituksen lajin pariin. Kurssilla edetään progressiivisesti, tutustutaan välineeseen, oikeisiin tankotanssitekniikoihin sekä kehonhallintaan yleisesti. Kurssien aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät sivulta Vaihtuvat kurssit.

B) Osallistumalla Tankotanssi 1 -tunnille

Jos alkeiskurssia ei ole juuri meneillään tai et pysty osallistumaan sille, voit tulla myös suoraan Tankotanssi 1 -tunnille, joka on alkeistason tunti. Tunnilla on usein myös tankotanssia jo jonkin aikaa harrastaneita, mutta ohjaaja huomioi eritasoiset treenaajat, ja helpottaa/vaikeuttaa harjoitteita jokaiselle sopiviksi. Tule rohkeasti mukaan!

Voit ilmoittautua viikkotunneille varausjärjestelmämme kautta sivulla Varaa viikkotunti. Voit maksaa tutustumistunnin paikanpäällä ja keskustella ohjaajan kanssa miten haluaisit jatkaa treenaamista (sarjakortilla/ kausimaksulla).

Mikäli olet käynyt aikaisemmin tankotanssitunneilla jossain muualla, voit ilmoittautua suoraan mielestäsi sopivan tasoiselle tunnille. Voit käydä kokeilemassa eri tunteja ja päättää sen jälkeen esim. kausi-ilmoittautumisesta.

Pilateksen

A) Ottamalla yksityistunnin

Yksityistunnilla käymme perusasiat ja käsitteet läpi. Tämän jälkeen voit ilmoittautua tunneille. Näin voit aloittaa milloin tahansa sinulle sopii! Ota yhteyttä info@studioloiste.fi tai 050 3748317.

B) Osallistumalla Pilates 1-2 -tason viikkotunnille

Ensikertalaiset ovat myös tervetulleita Pilates 1-2 -tason viikkotunnille.

Rengastrapetsin

Paras tapa aloittaa rengastrapetsiharrastus on käydä alkeiskurssi. Kurssin jälkeen voit ilmoittautua viikkotunneillemme. Jos alkeiskurssia ei ole alkamassa sopivasti tai et pääse osallistumaan sille, voit myös mennä Rengastrapetsi 1-2 -tason tunnille.

Muut lajimme

Osallistumalla viikkotunneille. Mainitsethan ohjaajalle, että olet ensikertalainen! Voit halutessasi myös varata yksityistunnin lajista kuin lajista.