Rengastrapetsi

Rengastrapetsi on vaativa ja näyttävä laji, josta löytyy jokaiselle sopivia liikkeitä. Väline on suuri katosta roikkuva rengas, jossa voidaan tehdä erilaisia akrobaattisia liikkeitä. Rengastrapetsilla harjoittelu ja liikkuminen on hauskaa ja erittäin tehokasta, koko kehoa vahvistavaa treeniä. Laji parantaa erityisesti keski- ja ylävartalon lihasten hallintaa ja tuo lisää liikkuvuutta koko kehoon. Renkaalla pääset haastamaan itseäsi hauskalla tavalla!

Rengastrapetsitunneilla harjoitellaan erilaisia asentoja, pyörähdyksiä ja tiputuksia. Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja venyvyysharjoitteita.

Varusteet:  selän peittävä paita tai jumppapuku, pitkähihainen päällyspaita esim. huppari, pitkät trikoot sekä juomapullo

Rengastrapetsi 1-2

Rengastrapetsi 1-2 on alkeis- ja keskitason tunti, jolle ovat tervetulleita niin alkeistason oppilaat kuin lajia jo enemmän harrastaneetkin. Suosittelemme aloittelijoille sekä aivan ensikertalaisille kuitenkin alkeiskurssin käymistä ennen tälle tunnille osallistumista.
Tunnilla keskitytään perustekniikkaan, mutta tehdään myös lyhyitä sarjoja ja liikeyhdistelmiä. Ohjaaja eriyttää harjoitteita oppilaiden tason mukaan.

Rengastrapetsi 2

Rengastrapetsi 2 on keskitason tunti, jolle voi osallistua, kun lajin perusliikkeet ovat hyvin hallussa. Perustekniikan lisäksi tunnilla harjoitellaan erilaisia liikeyhdistelmiä ja -sarjoja.