Meille Studio Loisteella on tärkeää, että koet saavasi henkilökohtaista ohjausta ja tulevasi kohdatuksi yksilönä. Tässä toimintaamme tukevat pienet ryhmäkoot: tankotanssissa ryhmän maksimikoko on 8 ja pilateksessa 12. Rengastrapetsitunnille mahtuu 10 asiakasta kerrallaan ja joogaryhmään otamme 15.

Haluamme ohjata oikeaoppista tekniikkaa lajeissa, joita opetamme. Haluamme, että liikkuminen on kivaa ja että saat siitä onnistumisen kokemuksia. Meille on tärkeää, että tilat ja välineet ovat siistit, turvalliset ja ajanmukaiset sekä ohjaajat ammattitaitoisia niin lajitekniikoissa kuin erilaisten liikkujien kohtaamisessakin. Tavoitteemme on myös, että Loisteella on kotoisa ja lämmin tunnelma ja että niin asiakkaat kuin ohjaajatkin tuntevat itsensä tervetulleiksi ja viihtyvät studiolla. 

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua kehoosi ja mieleesi paremmin hyvän olon, kireyksien helpottumisen, kehon vahvistumisen ja uusien taitojen oppimisen kautta! Elämänlaatu paranee sekä itseluottamus ja mieliala kohenevat, kun keho on kivuton ja pystyvä. Uskomme, että tunneillamme sinulla on mahdollisuus selvittää, millaista liikettä juuri sinun kehosi ja mielesi kaipaavat voidakseen hyvin.

Jos valitset lajiksesi tankotanssin tai sirkuslajit, toivomme sinun muistavan, että nämä lajit ovat varsinkin isoilla treenimäärillä hyvin kuormittavia ja vaativat seurakseen myös kehonhuoltoa ja lempeämpää liikettä. Keho voi varmimmin hyvin saadessaan monipuolista liikettä sekä tarpeeksi lepoa ja palautumista. Oleellista on oppia kuuntelemaan omaa kehoaan sekä tasapainottamaan lajitreeni ja kehonhuolto. Näin voit jatkaa rakkaiden harrastustesi parissa ilman rasitusvammoja ja loukkaantumisia. Tavoitteemme on tarjota sinulle paitsi tehokasta treeniä hauskassa paketissa, myös työkaluja matkalle kohti oman kehosi optimia!

Tervetuloa oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja voimaan paremmin!

Hanna, Sanni ja Johanna