Jooga

Hengitykseen sekä omaan kehoon ja mieleen keskittyminen tekee hyvää ja on tarpeellista arjen keskellä. Joogatuntimme tarjoavat tähän hyvän tilaisuuden! Varaa tunnille mukaan liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma matto, pieni pyyhe ja vesipullo. Studiolla on myös lainamattoja, mutta suosittelemme oman maton käyttämistä.

Yin-joogan kurssi

kesto 5 viikkoa, sunnuntaisin 18.10.-15.11.2020

klo 16.15-17.15 (5 x 60 min)

Hinta 80€

Yin-joogan kurssilla rentoutetaan kehoa ja mieltä. Harjoituksen asennoissa pysytään 2-5 minuuttia ja liikkeet tehdään enimmäkseen lattialla. Nämä pitkäkestoiset, kevyet ja pehmeät venytykset vaikuttavat kehossa avaavasti alueisiin, joissa on eniten sidekudosta (selkäranka, lantio ja raajat). Rauhallinen hengitys ja tietoinen läsnäolo ohjaavat päästämään irti suorittamisesta sekä hakemaan elämään toiminnan ja levon tasapainoa.

Rauhoittava Yin-joogakurssi sopii kaikille, myös ensikertalaisille. Kurssi tukee erinomaisesti myös muuta fyysistä harjoittelua, sillä se auttaa kehoa palautumaan sekä kiihdyttää nestekiertoa ja lisää liikkuvuutta.

  • Ohjaaja Marianne Kovasin

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@studioloiste.fi

Lempeä Flow -jooga

Lempeä Flow -jooga on kehoa hellästi vahvistava ja avaava tunti. Virtaava hengitys liikuttaa läpi dynaamisemman asana-harjoituksen päättyen meditatiiviseen rentotusharjoitukseen.